Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Μαγιορκίνης: Η επιδημία από τους νέους σταδιακά επεκτάθηκε σε ανεμβολίαστους μεγαλύτερης ηλικίας

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

“Η επιδημία στην Ελλάδα δείχνει σημεία σταθεροποίησης” επισήμανε ο Eπίκουρος Kαθηγητής επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης, στην καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Ωστόσο υπογράμμισε πως “τώρα είναι προφανές ότι η επιδημία από τους νέους σταδιακά επεκτάθηκε σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν εμβολιασθεί ακόμα. Και αυτή είναι η κύρια πηγή των εισαγωγών στα νοσοκομεία σε ποσοστό που ξεπερνάει το 90%.”

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

“Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί περισσότερες από 200 εκατομμύρια μολύνσεις και περισσότεροι από 4.2 εκατομμύρια θάνατοι με νόσο Covid-19 σε παγκόσμια κλίμακα. Ο ρυθμός των νέων διαγνώσεων έδειξε μικρή αύξηση 11% εντός της τελευταίας εβδομάδας και 605.000 διαγνώσεις ανά ημέρα. Ο ρυθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 11% σε περίπου 9.300 ανά ημέρα.

Η επιδημία στην Ευρώπη την τελευταία εβδομάδα έδειξε περεταίρω μικρή συρρίκνωση κατά 6% στις διαγνώσεις, αλλά με 9% αύξηση στους θανάτους μεσοσταθμικά. Πιο συγκεκριμένα ο ρυθμός των νέων διαγνώσεων υποχώρησε στο επίπεδο των 120.000 διαγνώσεων ανά ημέρα, ενώ ο ρυθμός των θανάτων αυξήθηκε σε περίπου 1100 ανά ημέρα. Από τις 47 ευρωπαϊκές χώρες οι 16 έδειξαν βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης.

Σημαντική βελτίωση έδειξε το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ισπανία, ενώ σημαντική επιδείνωση παρατηρείται στις περισσότερες βαλκανικές χώρες.” ενημέρωσε ο καθηγητής.

ΕΟΔΥ: Σταθερός ο αριθμός των διαγνώσεων στην επικράτεια

“Στην Ελλάδα με βάση τα στοιχεία που δημοσιεύει ο ΕΟΔΥ την τελευταία εβδομάδα ο συνολικός αριθμός των διαγνώσεων στην επικράτεια παρέμεινε σταθερός. Από την άλλη η πίεση στο σύστημα υγείας εξακολουθεί να δείχνει σημεία αύξησης.

Συγκεκριμένα ο αριθμός των ατόμων σε παρακολούθηση στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εντός της τελευταίας εβδομάδας αυξήθηκε κατά 35%. Ο αριθμός των νέων εισαγωγών με Covid-19 παραμένει υψηλότερος από 150 αλλά δείχνει σημεία σταθεροποίησης, καθώς και το ισοζύγιο εισιτηρίων/εξιτηρίων παραμένει μεγαλύτερο από 1 αν και η ψαλίδα εισιτηρίων/εξιτηρίων δείχνει σημεία μείωσης.

Ο αριθμός των διαγνώσεων σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα παρέμεινε σταθερός. Ωστόσο ο αριθμός των συμπολιτών μας που καταλήγουν με την νόσο αυξήθηκε κατά 93% σε περίπου 12 ανά ημέρα.” ενημέρωσε

“Σχετικά με την παρέμβαση δημόσιας υγείας για προσυμπτωματικό έλεγχο με αντιγονικά self-test” όπως ανέφερε “μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί περίπου 40 εκατομμύρια συσκευές self-test σε περίπου 4.6 εκατομμύρια πολίτες. Περίπου 30.8 εκατομμύρια δηλώσεις έχουν περάσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Το σύνολο των θετικών που έχουν επιβεβαιωθεί στον έλεγχο από επαγγελματία υγείας μέχρι χθες το βράδυ ήταν σχεδόν 67.000.”

“Η επιδημία στην Ελλάδα όπως είναι φανερό δείχνει σημεία σταθεροποίησης” ανέφερε και ενημέρωσε πως “Το τέταρτο κύμα όπως δείχνουν οι αναλύσεις των ηλικιών ξεκίνησε από νέους και σχετίσθηκε κυρίως με νυχτερινή διασκέδαση.” Όπως ανέφερε “Το υπάρχον εμβολιαστικό τείχος λειτούργησε πολύ καλά στο να επιβραδύνει την επιδημία και εξακολουθεί να την επιβραδύνει. Γιατί το ξέρουμε αυτό; Γιατί ο αριθμός των εισαγωγών στα νοσοκομεία είναι αρκετά μικρότερος από αυτόν που θα βλέπαμε στα προηγούμενα κύματα σε σχέση με τον αριθμό των διαγνωσμένων κρουσμάτων που βλέπουμε τον τελευταίο μήνα. Τα εμβόλια έχουν μειώσει την ταχύτητα επέκτασης της επιδημίας στον πληθυσμό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχουν μειώσει δραματική την βαρύτητα της νόσου στους λίγους σχετικά εμβολιασμένους που θα τύχει να μολυνθούν.”

Ωστόσο επισήμανε πως  “τώρα είναι προφανές ότι η επιδημία από τους νέους σταδιακά επεκτάθηκε σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν έχουν εμβολιασθεί ακόμα. Και αυτή είναι η κύρια πηγή των εισαγωγών στα νοσοκομεία σε ποσοστό που ξεπερνάει το 90%. Αν και οι μη εμβολιασμένοι αποτελούν πια τη μειοψηφία του πληθυσμού στις μεγάλες ηλικίες, αυτό το λιγότερο από 30% των μεγαλύτερων συμπολιτών μας που δεν έχουν εμβολιαστεί αποτελεί την πηγή περισσότερο από 90% των ατόμων που καταλήγουν στο νοσοκομείο και της συντριπτικής πλειοψηφίας που καταλήγουν. Είναι ξεκάθαρο ότι οι μη εμβολιασμένοι συμπολίτες μας είναι αυτοί που έχουν και την μεγαλύτερη πιθανότητα να καταλήξουν σε διασωλήνωση και επίσης θα μείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στα νοσοκομεία.”

“Το εμβόλιο δεν σε κάνει άτρωτο, το ξέραμε. Κανένα εμβόλιο δεν σε κάνει άτρωτο. Αλλά αν είσαι 70 ετών και κάνεις το εμβόλιο κερδίζεις 20 χρόνια.” είπε ο κ. Μαγιορκίνης και τόνισε πως “ένας 70άρης εμβολιασμένος που θα έρθει σε επαφή με τον ιό έχει την ίδια πιθανότητα να νοσήσει βαριά με έναν 50άρη που δεν έχει εμβολιαστεί.” ενώ αναρωτήθηκε “Υπάρχει σημαντικότερος λόγος για να εμβολιαστεί κάποιος είτε είναι 70άρης είτε 50άρης;”

“Πλέον συνειδητοποιούμε ότι ο ιός θα είναι μαζί μας για αρκετά χρόνια. Πρέπει να ετοιμαζόμαστε για έναν δύσκολο χειμώνα.” ανέφερε ο κ. Μαγιορκίνης και απηύθυνε έκκληση “Όσοι διστάζατε μέχρι στιγμής, τώρα είναι η στιγμή να κλείσετε το ραντεβού με το εμβόλιο. Αν κάνετε το εμβόλιό σας τώρα, θα έχετε την καλύτερη δυνατή ανοσία μέσα στο χειμώνα. Θα προστατέψετε τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον ότι όλοι μας αργά ή γρήγορα θα έρθουμε σε επαφή με τον ιό και τον ερχόμενο χειμώνα αυτή η πιθανότητα θα είναι υψηλή. Το εμβόλιο μειώνει δραματικά την πιθανότητά μας αυτή η συνάντηση να είναι μοιραία. Εμβολιαζόμαστε τώρα για να έχουμε έναν καλό και πιο ξέγνοιαστο χειμώνα. Κάθε μέρα που περνάει μετά τον εμβολιασμό κτίζεται την άμυνά μας.”

Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Αναγόρευση της Ξένιας Καλογεροπούλου σε επίτιμη διδάκτορα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου στον Βόλο.

Τη σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό και συγγραφέα Ξένια Καλογεροπούλου θα τιμήσει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αναγορεύοντάς την σε επίτιμη διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών,για την επί δεκαετίες προσφορά της στην Έβδομη Τεχνη, στα Γράμματα και στη συγγραφή πολλών και σημαντικών παιδικών βιβλίων.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η εκδήλωση προς τιμήν της Ξένιας Καλογεροπούλου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος» στο παραλιακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο όπου η τιμώμενη ηθοποιός θα αναπτύξει στην ομιλία της το θέμα «Στο θέατρο, στο σχολείο και στο εργαστήρι».

Τη σπουδαία ηθοποιό θα καλωσορίσει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ζήσης Μαμούρης.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Φιλιππίδη: Τι είπε η δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στο θέατρο Μουσούρη

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Με την εξέταση της δεύτερης μάρτυρος κατηγορίας η οποία έχει καταγγείλει τον προφυλακισμένο ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για την απόπειρα βιασμού της το έτος 2010 στο θέατρο Μουσούρη, συνεχίστηκε την Παρασκευή η διαδικασία.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν και σήμερα ηθοποιοί, οι οποίες από την πρώτη μέρα της δίκης βρίσκονται στο πλευρό των γυναικών που έχουν βρει τη δύναμη να καταγγείλουν τις αξιόποινες πράξεις που φέρεται να τελέστηκαν σε βάρος τους από τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

Το παράδοξο

Η υπεράσπιση ζήτησε από τη δεύτερη ηθοποιό να εξηγήσει πως η φίλη της ,επίσης ηθοποιός, με την οποία είχε συναντηθεί αμέσως μετά την καταγγελλόμενη απόπειρα βιασμού της, το 2018 στέλνει θερμά μηνύματα στον Φιλιππίδη.

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γι αυτά που μαρτυρώ. Είναι όλα αληθινά» επέμεινε η μάρτυρας αρνούμενη να καταθέσει για λογαριασμό της φίλης της η οποία είναι στον κατάλογο των μαρτύρων.

Από την πλευρά της η καταγγέλλουσα εισέφερε στο δικαστήριο άλλα μεταγενέστερα μηνύματα της φίλης της ,πριν ακόμα η ίδια φτάσει στη δικαιοσύνη,που δείχνουν την γνώση της για όσα είχαν συμβεί σε βάρος της κοπέλας.

Τα μηνύματα

Δημητρακόπουλος: Είναι δυνατόν η φίλη σας και μάρτυρας κατηγορίας να στέλνει τέτοια μηνύματα στον επίδοξο βιαστή σας?

Μάρτυρας: Τα μηνύματα αυτά δεν αναιρούν την πραγματικότητα.

Δημητρακόπουλος: Κατά τη γνώμη σας την πραγματικότητα γιατί αυτό είναι το αντικείμενο της δίκης.

Ο Μιχ.Δημητρακόπουκος τη ρώτησε λεπτομέρειες για το χώρο του θεάτρου και πως έφτασε στο καμαρίνι του κατηγορούμενου.

Δημητρακόπουλος: Δεν υπάρχει μια πόρτα κλειδωμένη για να φτάσεις στο καμαρίνι του Φιλιππίδη .Είναι δύο οι πόρτες.

Μάρτυρας: Ήταν ανοιχτές.

Βολές από την υπεράσπιση

Δημητρακόπουλος: Αυτή είναι η ιστορία όπως τη λέτε εσείς. Τωρα θα σας ρωτήσω μια σειρά από πραγματικά περιστατικά αλλιώς θα λέγαμε καταγγελία ίσον ένοχος ο κατηγορούμενος και δεν θα κάναμε δίκη,θα βγάζαμε αμέσως απόφαση ένοχος με υπογραφή metoo

Γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι με το metoo θα καταστρέψουν την ιστορία του Ποινικού δικαίου. Δεν θα το καταφέρουν.

Μάρτυρας: Εγώ δεν θυμάμαι δεύτερη πόρτα…

Δημητρακόπουλος: Γίνεται μια δίκη για απόπειρα βιασμού αν θέλουμε να κάνουμε δίκη για τετελεσμένο βιασμό της λογικής να το κάνουμε. Σας είπα για αντιφάσεις στη δίκη αυτή…

Μάρτυρας: Ήμουν πολύ αναστατωμένη και δεν θυμάμαι τη διαδρομή …Δεν θυμάμαι να υπάρχει πόρτα κλειδωμένη στη διαδρομή μου..Έφυγα από την αναστάτωση μου δεν θυμάμαι. Βγήκα έξω και περπατούσα ώρα …

Η σκηνή της απόπειρας

Στη συνέχεια ο δικηγόρος έκανε πολλές ερωτήσεις στη μάρτυρα για τη σκηνή της απόπειρας βιασμού.

Δημητρακόπουλος: Είναι καθήκον μου να ρωτάω τέτοια πράγματα όταν υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες.

Μάρτυρας: Δεν σας είπα κάτι γι’αυτό

Πολιτική Αγωγή: Δέχεται να περιγράψει το βιασμό της και δεν την αφήνετε..

Ενταση μεταξύ δικηγόρων

Στο σημείο αυτό δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Λίγα λεπτά αργότερα όταν στο δικαστήριο ανέβηκε ξανά η μάρτυρας συνέχισε να απαντά σε ερωτήσεις της υπεράσπισης για τη σκηνή της απόπειρας βιασμού της. «Αντιστάθηκα από την πρώτη στιγμή από το πρώτο χάιδεμα . Του είχα καταστήσει σαφές ότι δεν ήθελα επ ουδενί να γίνει αυτό που είχε σκεφτεί».

Δημητρακόπουλος: Σας άνοιξε την πόρτα να φύγετε;

Μάρτυρας: Ναι. Φευγοντας από εκεί άρχισα να περπατάω Όταν πια είχα φτάσει κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας πήρα τηλέφωνο τη φίλη μου.

Δημητρακόπουλος: Γιατί δεν κρατήσατε το μήνυμα που σας έστειλε και αποτελούσε ομολογία απόπειρας βιασμού?

Μάρτυρας: Εγώ αυτό δεν το είπα σε κανέναν και δεν ήθελα να το μάθει κανένας .Ήταν δυνατόν να κρατήσω αυτό το μήνυμα στο τηλέφωνο μου? Εγώ μίλησα για πρώτη φορά σε κάποιους ανθρώπους το 2013.

Γραπτή ομολογία

Δημητρακόπουλος: Έχετε γραπτή ομολογία απόπειρας βιασμού σε βάρος σας και θέλω να δώσετε μια πειστική εξήγηση γιατί δεν το βγάλατε έστω μια φωτοτυπία …να μας το τρίψετε στη μούρη.

Μάρτυρας: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βρεθώ σε ένα δικαστήριο.Εγώ πάλι εκείνη τη στιγμή κάθε άλλο παρά έτσι το εξέλαβα. Τον συγκεκριμένο άνθρωπο σταμάτησα να τον βλέπω στις διαφημίσεις.

Δημητρακόπουλος: Στα τηλέφωνα που σας έκανε γιατί συμμετείχατε?

Μάρτυρας: Με ανάγκαζε γιατί μου έλεγε ότι θα έρθει να με βρει. Αναγκαζόμουν να το σηκώνω γιατί με είχε κατατρομοκρατήσει με όλα αυτά τα αηδιαστικά που μου έλεγε.

Δημητρακόπουλος: Αν σας είχε πάρει στο Μπακαλόγατος ,στον Λάκη τον Γλυκούλη και σας είχε δίπλα του πρωταγωνίστρια θα τον καταγγείλατε; ?

Στις 14 Ιουνίου

Μάρτυρας: Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί δεν μου λέτε αν είχε προηγηθεί η απόπειρα βιασμού.

Αν είχα πάει στο θέατρο και δεν είχε παραβατική συμπεριφορά απέναντι μου γιατί να βγω να τον καταγγείλω. Εχω πάει σε δεκάδες ακροάσεις έχω βγει να καταγγείλω κανέναν;

Στη συνέχεια η εξέταση της μάρτυρος συνεχίστηκε από τη συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου Κική Πακιρτζίδου, η οποία θα ολοκληρώσει τη διατύπωση των ερωτήσεών της στην επόμενη δικάσιμο που ορίστηκε για τις 14 Ιουνίου 2022.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ3 λεπτά ago

Pac-Man: Ο «βασιλιάς» των arcade παιχνιδιών

VIDEO8 λεπτά ago

Λάρισα: Εργάτες γης ζήτησαν αύξηση σε ημερομίσθια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 λεπτά ago

«Ελλάδα και Κίνα: Από τους αρχαίους πολιτισμούς στη σύγχρονη εταιρική σχέση» – 50 χρόνια διπλωματικών σχέσεων

ΕΛΛΑΔΑ10 λεπτά ago

Αναγόρευση της Ξένιας Καλογεροπούλου σε επίτιμη διδάκτορα

OIKONOMIA17 λεπτά ago

Ρωσία: Σχέδιο για διεθνείς συναλλαγές με κρυπτονομίσματα κόντρα στις κυρώσεις

ΚΟΣΜΟΣ18 λεπτά ago

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πρόσωπο – έκπληξη που ετοιμάζει ο Πούτιν για τη διαδοχή του

LIFESTYLE22 λεπτά ago

Η Κένταλ Τζένερ δεν τα παρατά

VIDEO27 λεπτά ago

Λάρισα: Διάλεξη Γάλλου επιγραφολόγου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ28 λεπτά ago

Forbes: Πώς μια απόφαση των ΗΠΑ θα κρίνει τη «μάχη των αιθέρων» Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο

ΕΛΛΑΔΑ29 λεπτά ago

Δίκη Φιλιππίδη: Τι είπε η δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού στο θέατρο Μουσούρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ10 ώρες ago

Τον δρόμο της φυλακής θα πάρει ένας 54χρονος Σκιαθίτης νταής, για απειλές, ενδοοικογενειακή βλάβη σε ανίκανο άτομο και φθορές

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Θλίψη στο Βόλο: Έφυγε ο Χρήστος Δημητρίου

πάρτι
ΜΑΓΝΗΣΙΑ10 ώρες ago

Στο νοσοκομείο 10 άτομα μετά το πάρτι των Μηχανολόγων

Δημοφιλή