Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Μαρίνα Σάττι: “Eίναι η πρώτη φορά που πηγαίνω διακοπές για 20 μέρες, προσπαθώ να φτιάξω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου”

Published

on

marina satti ndp.jpg

Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμηλή Πτήση» του Ionian TV, με αφορμή τις καλοκαιρινές της συναυλίες στα νησιά του Ιονίου και μίλησε για τα καλλιτεχνικά της σχέδια, αλλά και την παύση που θα κάνει για λίγες ημέρες. «Πολύ συχνά έχω άγχος. Αλλά λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στη σκηνή, μέχρι να έρθω σε επαφή με τον κόσμο νιώθω αυτή την ενέργεια, γιατί αναπτύσσεται επικοινωνία» δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Διαβάστε: Επική φάρσα από την Ζέτα Μακρυπούλια στην Μαρίνα Σάττι: Δεν φαντάζεστε τι της ζήτησε η παρουσιάστρια

«Πιστεύω πως οτιδήποτε κάνω αφοσιώνομαι. Δεν ασχολούμαι και με κάτι άλλο όλη την ημέρα, εκτός από τη μουσική. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω διακοπές για είκοσι ημέρες. Πραγματικά πρώτη φορά. Ενδιάμεσα έχουμε και συναυλίες, αλλά εντάξει σιγά-σιγά προσπαθώ να φτιάξω κι άλλα πράγματα στη ζωή μου. Έχω μαγειρέψει κιόλας δυο μέρες, οι φακές καλά πήγαν, αλλά το φιλέτο ας μη το συζητήσουμε» αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι στη συνέχεια.

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Σάττι: «Ξέρω ότι πολλοί δεν συμφωνούν με τη νέα μου πορεία, αλλά κάνω αυτό που νιώθω»

Με αφορμή τη συμμετοχή της στο podcast «Ναυαγοί» του Παύλου Τσίμα, η Μαρίνα Σάττι έκανε μια γεμάτη εξομολογήσεις εξιστόρηση της πορείας της: από τα πρώτα χρόνια, τη διαφορετικότητα που ένιωσε στην Κρήτη ως μίξη πολιτισμών, έως την ώθηση που την οδήγησε στη μουσική. Μέσα από τις αναμνήσεις της για το Σουδάν και τη βαθιά ανάγκη της να σπάσει «φυλακές» στο καλλιτεχνικό της έργο, η Μαρίνα Σάττι έδειξε ένα πρόσωπο θαρραλέο και συνειδητοποιημένο – έτοιμο όχι απλώς να προκαλέσει, αλλά να εξερευνήσει νέες γλωσσικές και μουσικές διαστάσεις.

Advertisement

«Αν με ρωτούσατε πριν τρία χρόνια θα σας έλεγα ότι ήμουν ένα διαφορετικό παιδάκι λόγω του ότι ο μπαμπάς μου ήταν μαύρος στο Ηράκλειο της Κρήτης σε μια εποχή που δεν ήμασταν τόσο εξοικειωμένοι με την εικόνα… Τώρα μεγαλώνοντας συνειδητοποιώ πόσο μεγάλη θεά ήταν η μαμά μου που το έκανε αυτό… Μεγαλώνοντας άρχισα να νιώθω διαφορετική και να ντρέπομαι γι’ αυτό… νόμιζα ότι έχει να κάνει με το ότι ο μπαμπάς μου ήταν από το Σουδάν… ενώ είχε να κάνει με το ότι ήμουν ένα παιδί που έψαχνα τι ήμουν, πώς συνυπάρχω…» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε: Μαρίνα Σάττι: Viral αντίδραση σε θεατή που δεν συμμετείχε στη συναυλία – “Δεν ψήνεσαι ε; Γιατί δεν φεύγεις;” (Βίντεο)

«Εγώ γνώρισα ένα ειρηνικό Σουδάν. Πριν καν χωριστεί σε βόρειο και νότιο… Εκεί είδα πρώτη φορά φυλές, με τα πολλά κοσμήματα, τις χρωματιστές στολές… Παίζαμε με τα ξαδέρφια μου, πλατσουρίζαμε ξυπόλητοι στις λάσπες… Κάθε απόγευμα πίναμε τσάι με γάλα…» αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι σε άλλο σημείο. «Ξέρω ότι πολύς κόσμος μπορεί να έχει απογοητευτεί με αυτά που κάνω τελευταία… θα ήταν πιο τίμιο να κάτσω να κάνω ακόμη έναν δίσκο με μαλακά τραγούδια… αλλά δεν ήταν αυτή η ανάγκη μου. Η ανάγκη μου ήταν να σπάσω όλες αυτές τις φυλακές… Ευτυχώς νιώθω πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση με αυτή τη γλώσσα και ξέρω να τη μιλήσω… Για μένα είναι ένα παιχνίδι όλο αυτό, ένα πείραμα, ένα ρίσκο που δε πειράζει, ας χάσω… τραγούδια είναι…» τόνισε η τραγουδίστρια.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο