Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει»

Published

on

Τον δικό της Γολγοθά εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια βιώνει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, του νεαρού που απήχθη και δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012 και ποτέ δεν βρέθηκε η σορός του.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η μητέρα του 26χρονου τότε Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, που όλα αυτά τα χρόνια  περιμένει καρτερικά οποιαδήποτε πληροφορία, ζητά να μάθει την αλήθεια, αναμένει να βρεθεί το σώμα του παιδιού της, μίλησε στο μετά την ανεύρεση κρανίου και οστών ύστερα από μαρτυρία κρατουμένου στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και συγκλόνισε.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Το μόνο που θέλω ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μου, τίποτα άλλο δε θέλω. Το μόνο που ζητάω. Με οποιοδήποτε τρόπο μπορούνε να το βρούνε. Να βρουν τα υπολείμματα», δήλωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου.

Μάλιστα πιστεύει πως τα νέα αυτά στοιχεία ίσως δώσουν τέλος σε αυτό το μαρτύριο που ζει εδώ και 20 χρόνια.

«Θα περιμένω υπομονετικά τις είκοσι – τριάντα ημέρες πόσες θα’ ναι για να βγουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να έχω ελπίδες αν δε δω τα αποτελέσματα. Να μάθω την αλήθεια, τι έγινε πώς έγινε και πού βρίσκονται τα κοκαλάκια του αυτό με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα τα έχει αναλάβει η δικαιοσύνη της οποίας της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη», είπε ακόμα.

Η διαδικασία της ταυτοποίησης

Το κρανίο έχει μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εξεταστεί από ανθρωπολόγο, για να διευκρινιστεί το έτος θανάτου.

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι η πληροφορία που δόθηκε είναι σε στίγμα που έχουν κινηθεί οι δράστες και είναι και σε περιοχή, σε περιοχές που από την πρώτη στιγμή είχαν απασχολήσει», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Στη συνέχεια εφόσον οι ημερομηνίες συμπίπτουν θα σταλεί DNA στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να συγκριθεί με αυτό της μητέρας του.

Τα αποτελέσματα θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Την ίδια ώρα ιατροδικαστής θα εξετάσει το κρανίο για να διαπιστώσει αν υπάρχει τρύπα από σφαίρα καθώς το θύμα πριν έντεκα χρόνια είχε πυροβοληθεί από τους δολοφόνους του.



Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
OIKONOMIA5 ημέρες ago

Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με την «βούλα» της ΕΕ

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Αμβρόσιος: Νέο παραλήρημα μετά τις εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη – Ποιον ηθοποιό αποκαλεί «διαβολόπαιδο»

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Ελισάβετ Μουτάφη: Το περιστατικό που έζησε σε εκκλησία στην Αχαρνών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Διαφημίζει τον λογαριασμό της στο OnlyFans με μαύρα διάφανα εσώρουχα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ2 ημέρες ago

Τα ιδιαίτερα γλυπτά του Ν. Μάνεση στα Λευκά Όρη – Ξυλογλυπτική στα… 1.200 μέτρα

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Τέμπη: «Δεν ήταν ποτέ σε κώμα» λέει ο πατέρας της 25χρονης Ανυσίας

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Ξάνθη: Φόβοι για βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία στο Δροσερό

MEDIA5 ημέρες ago

Μπασκετική πανδαισία αποκλειστικά στο Novasports!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Μια αχτίδα ελπίδας για τον 20χρονο Γεράσιμο από τον Βόλο, ο οποίος δίνει τεράστια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή