LIFESTYLE
Μάρω Κοντού: “Έχω ευχαριστηθεί τον έρωτα, τα έχω ζήσει όλα” – Όσα είπε στην τελευταία της συνέντευξη (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Για τον έρωτα και τον τρόπο που βίωσε το συναίσθημα κατά τη διάρκεια της ζωής είχε μιλήσει μεταξύ άλλων η Μάρω Κοντού στην τελευταία της συνέντευξη. Η σπουδαία ηθοποιός που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτα;» του Mega, τον περασμένο Απρίλιο πως έζησε τον έρωτα έντονα, ενώ μίλησε για τον διαφορετικό τρόπο που βιώνεται το συναίσθημα σε κάθε ηλικία. «Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα. Τον έχω ευχαριστηθεί, έχω κλάψει, έχω γελάσει, έχω περάσει ωραία, έχουν κλάψει, έχω κυνηγήσει και με έχουν κυνηγήσει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο πως δεν επιθυμούσε να ερωτευτεί ξανά. «Ο τελευταίος έρωτάς μου ήταν 67 ετών. Από τότε δεν έχω ερωτευτεί ξανά και ούτε θέλω», είχε πει.
Μάρω Κοντού: “Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα”
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε εκπομπή του Mega, η ηθοποιός της «Χρυσής Εποχής» του κινηματογράφου είχε αναφέρει: «Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα. Τον έχω ευχαριστηθεί, έχω κλάψει, έχω γελάσει, έχω περάσει ωραία, έχουν κλάψει, έχω κυνηγήσει και με έχουν κυνηγήσει. Δεν νομίζω ότι ερωτευόμαστε πολλές φορές στη ζωή μας. Κι αν ερωτευτείς 2, άντε 3, δεν είναι ίδιο πράγμα, είναι άλλο το νεανικό».
“Τα έχω ζήσει όλα. Και δύο γάμους”
Σύμφωνα με την αείμνηστη ηθοποιό, ο έρωτας διαφέρει ανάλογα με την ηλικία που βιώνεται. Οι νέοι έχουν την ανάγκη, όπως είχε υποστηρίξει, να τον ζήσουν, ενώ με το πέρασμα του χρόνου το συναίσθημα αλλάζει μορφή. «Το νεανικό είναι τυφλό, ερωτεύεσαι γιατί το έχεις ανάγκη, άλλος έρωτας είναι στη μέση ηλικία. Ο τελευταίος έρωτάς μου ήταν 67 ετών. Από τότε δεν έχω ερωτευτεί ξανά και ούτε θέλω. Τα έχω ζήσει όλα. Και δυο γάμους. Πάρα πολλά έχω ζήσει», είχε σημειώσει στη συνέχεια.
Μάρω Κοντού: Την Παρασκευή 17 Ιουλίου το τελευταίο “αντίο”
Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση του θανάτου της Μάρως Κοντού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών αφήνοντας πίσω της πλούσια παρακαταθήκη. Το τελευταίο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό θα ειπωθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 11 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου συγγενείς και φίλοι αναμένεται να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία, σύμφωνα με το Mega.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

LIFESTYLE22 ώρες agoΙωάννα Τούνη: “Με έχουν ‘απορρίψει’ δύο ψυχολόγοι – Γιατί δεν θέλουν να συνεχίσουμε;” – Η συμβουλευτική ζεύγους με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (Βίντεο)
VIDEO21 ώρες ago🏭 Επιμελητήριο Λάρισας: Εκδήλωση για το νέο Χωροταξικό Σχέδιο των Βιομηχανιών
LIFESTYLE21 ώρες agoΜπάγια Αντωνοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση του γιου της
VIDEO21 ώρες ago🏖️ Καλοκαιρινό Διήμερο στη Βελίκα από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας – Δράσεις για Όλη την Οικογένεια
VIDEO23 ώρες ago🧄 Με Επιτυχία η Γιορτή Σκόρδου στον Πλατύκαμπο Λάρισας – Πλήθος Κόσμου
VIDEO21 ώρες ago🔥 Φωτιά στο Ομορφοχώρι: Η διοίκηση της επιχείρησης κάνει λόγο για εμπρησμό
VIDEO23 ώρες ago🚒 Νέο κτίριο Πυροσβεστικής Βόλου: Τι ζητούν οι πυροσβέστες – Η απάντηση της Ζέττας Μακρή
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΝέες κυρώσεις των ΗΠΑ στο Ιράν









