Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
«Μας συνδέει η αλληλεγγύη και η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά» –

Κοντά σε κάθε φορέα και σύλλογο που διακρίνεται για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο, βρίσκεται η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και Γενική Γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Ρένα Καραλαριώτου, στηρίζοντας και ενισχύοντας διαρκώς και με κάθε τρόπο την πλούσια δράση τους για το καλό της κοινωνίας και των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στο πλαίσιο αυτό η κ. Καραλαριώτου έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις κοπής πίτας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, ο Φιλανθρωπικός Όμιλος Δ. Κιλελέρ « Αρωγή & Αλληλεγγύη» και οι «Φίλες της Αγάπης» στη Λάρισα, συγχαίροντας τις διοικήσεις των δραστήριων Συλλόγων για τις συνεχείς πρωτοβουλίες που λαμβάνουν -με ξεχωριστό τρόπο- για την στήριξη όσων έχουν ανάγκη βοήθειας αλλά και για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της κάθε περιοχής και στην ανάπτυξη δράσεων εξωστρέφειας που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αλληλεγγύη και προσφορά
Στους χαιρετισμούς της η Λαρισαία πολιτικός εστίασε στις αξίες του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. «Μας συνδέει όλες το ενδιαφέρον, η αλληλεγγύη και η διάθεση για
ανιδιοτελή προσφορά. Όλοι μας είμαστε άτομα με όνειρα και ευαισθησίες. Προσφορά και αλληλεγγύη σημαίνει κάθε τι που κάνει ο άνθρωπος για να βελτιώσει τον κόσμο γύρω του και να «χρωματίσει» τη ζωή του. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς. Σε αυτή την πορεία χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους. Όλοι μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, απ΄ ότι ο καθένας μόνος του. Χρειάζεται συνέργεια και επιμονή. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά έχουμε την ευκαιρία και ταυτόχρονα τεράστια ευθύνη να συμπαρασταθούμε ηθικά και υλικά σε όσους έχουν ανάγκη, με αγάπη, αλληλοεκτίμηση και σεβασμό. Ο καθένας με το δικό του τρόπο να συμμετέχει στην κοινή προσπάθεια, να προσφέρουμε στον άνθρωπο, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Καραλαριώτου.
Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις δικές σας
Κλείνοντας την παρέμβαση της, η κ. Καραλαριώτου δεσμεύθηκε να συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις των αξιόλογων Συλλόγων και τη νέα χρονιά, απ όποια θέση ευθύνης και αν βρίσκεται: «Όλα αυτά τα χρόνια μας συνδέει μια βαθιά φιλία και μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας, αναπτύσσοντας πλούσια δράση στο χώρο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Παραμένουμε ενεργές με στόχο να συνεχίσουμε να είμαστε χρήσιμοι και ωφέλιμοι στην κοινωνία, στον άνθρωπο. Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις δικές σας για να υλοποιηθούν και φέτος οι στόχοι που έχετε θέσει, έχοντας ως αφετηρία την αγάπη στον τόπο μας, την πίστη στα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα, τη διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο. Μαζί θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σοκ στον Βόλο – «Έσβησε» 57χρονος άνδρας – Υπέστη ανακοπή καρδιάς
-
ΘΕΣΣΑΛΙΑ1 ημέρα ago
«Την επόμενη εβδομάδα η πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους Αγρότες»
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
«Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά και χώρισα, αλλά δεν μάθατε κάτι»
-
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ2 ημέρες ago
Πέντε βασικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αρχίσεις να τρέχεις (video)
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ1 ημέρα ago
«Η συνάντηση» με τον Γιώργο Κιμούλη επιστρέφει τον Απρίλιο στο Θέατρο Αμαλία
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago
Πάνω από 100 παραστάσεις για τον «Θησαυρό της Βαγίας» – Στους 30.000 οι θεατές που έχουν ήδη δει την αναβίωση του θρυλικού βιβλίου της Ζωρζ Σαρή στο θέατρο
-
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ2 ημέρες ago
Πέρασε (και) από τη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
«Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει “πιάσ’ το”»