Connect with us

MEDIA

MasterChef: H Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι δικαιωματικά το πρόσωπο της ημέρας [vid]

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» και την Κατερίνα Καραβάτου.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν ξέρω σε πόσους ανθρώπους πρέπει να πω ευχαριστώ γι’ αυτό που ζω. Είμαι πολύ χαρούμενη! Συγκινούμαι λίγο εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αυτά που ζω. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου», ανέφερε η ίδια ιδιαίτερα συγκινημένη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ζει σίγουρα από χθες το όνειρο της και τόσο εκείνη όσο και το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα, ότι η ίδια είναι η μεγάλη νικήτρια του μαγειρικού διαγωνισμού. «Κοιταζόμασταν με τους φίλους μου, με τη μαμά μου, τον Χρήστο, και απλά λέμε “τώρα αλήθεια, έχει συμβεί αυτό, αλήθεια κέρδισα το MasterChef;”. Είναι σαν ένα όνειρο που το ζω, αλλά κοιμάμαι και ταυτόχρονα ξυπνάω και το ζω αυτό το όνειρο», είπε η Μαργαρίτα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Μαργαρίτα παραδέχθηκε ακόμη πως είχε δηλώσει συμμετοχή 3 φορές συνολικά στο MasterChef αλλά δεν πήγε ποτέ στις οντισιόν: «Η αλήθεια είναι πως έχω δηλώσει 3 φορές συμμετοχή στο MasterChef. Και με είχαν καλέσει, αλλά πάντα κάτι τύχαινε. Δεν πήγα ποτέ, παρόλο που με φώναξαν να κάνω οντισιόν. Φέτος είπα ‘γιατί όχι; τι έχω να χάσω;’. Φέτος ένιωσα πως ήθελα να ζήσω την εμπειρία, να δω τι γίνεται πίσω από τις κάμερες. Ήθελα να το δω αυτό που λένε για το MasterChef. Λέω να πάω με ένα πιάτο να δω τι θα γίνει και αν περάσω, συνεχίζω. Όντως πήγα με το κρύο πιάτο, μου λένε να πάω και με το ζεστό πιάτο. Μετά τα είδατε τα επόμενα βήματα…. Τη μαμά την ειδοποίησα όταν πια έμπαινα στο σπίτι. Δεν είχε καταλάβει πού πάω. Της είπα να μπει στο YouTube να δει τι είναι. Ήταν πολύ χαρούμενη, πίστευε σε εμένα. Μου είπε να πάω και πως ήταν σίγουρη ότι θα κερδίσω», συμπλήρωσε.

 

Η ζωή της και τα δύσκολα χρόνια με το χαμό του πατέρα της

Μαζί της στο πλατό βρέθηκε και η πολυαγαπημένη μητέρα της, η Σοφία, η οποία μένει μόνιμα στη Ρωσία. Η μητέρα της Μαργαρίτας μίλησε για το χαμό του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της, αλλά και τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν μετά την απώλεια.

Όσα είπε η μητέρα της Μαργαρίτας για τα δύσκολα χρόνια και το ταξίδι από το Καζακστάν στην Ελλάδα

«Η Μαργαρίτα γεννήθηκε στο Καζακστάν. Μετά μετακομίσαμε στη Ρωσία. Ο πατέρας της Μαργαρίτας και της Ξένιας δεν ήταν μαζί μας. Έπαθε ένα ατύχημα στο Καζακστάν και μετά εμείς φύγαμε. Μαργαρίτα ήταν τότε 3 ετών και η Ξένια ενός. Τα παιδιά δεν τον θυμούνται, έγινε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Είχα την υποστήριξη των γονιών μου. Φύγαμε στη Ρωσία γιατί στο Καζακσταν ήρθαν δύσκολα χρόνια. Στην Ελλάδα έχουμε συγγενείς. Ήρθα στην Ελλάδα με τη Μαργαρίτα και μετά πήγα και πήρα την Ξένια. Εγκατασταθήκαμε στη Μυτιλήνη. Η Μαργαρίτα εκεί έχει μεγαλώσει».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις πρώτες δηλώσεις της Μαργαρίτας μετά την ανακοίνωση της νίκης της:

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
MEDIA9 δευτερόλεπτα ago

Η 20η αγωνιστική της Αργεντινής και η 10η της Βραζιλίας αποκλειστικά στο OPEN

ΜΠΑΣΚΕΤ3 λεπτά ago

Live Streaming: ΠΑΟΚ – Περιστέρι

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ6 λεπτά ago

Στην Ίντερ Μαϊάμι ο Μέσι!

OIKONOMIA9 λεπτά ago

ΟΟΣΑ: Παραμένει ισχυρή η ανάπτυξη για την Ελλάδα – Στο 2,2% το ΑΕΠ

ΚΟΣΜΟΣ12 λεπτά ago

Ανατίναξη φράγματος στη Χερσώνα: Μάχη για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι από τις πλημμυρισμένες περιοχές

ΘΕΣΣΑΛΙΑ18 λεπτά ago

Πρόγραμμα Ασημίνας Σκόνδρα για 8 Ιουνίου

LIFESTYLE21 λεπτά ago

My Style Rocks: Ίριδα σε Μέλντα

VIDEO24 λεπτά ago

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης στην εκπομπή Η Ελλάδα στις Κάλπες 06/06/2023

ΠΟΛΙΤΙΚΗ27 λεπτά ago

Τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή με τον Τούρκο ομόλογό του Γιασάρ Γκιουλέρ

ΕΛΛΑΔΑ30 λεπτά ago

Έβρος: Οι πέντε συνοριοφύλακες και οι διάλογοι που τους «έκαψαν» – Πώς «έδιωχναν» στρατό και Frontex για να περνούν οι μετανάστες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Θλίψη με το μήνυμα του γιου του 49χρονου Βολιώτη που «έσβησε» έξω από το βετζινάδικο του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

«Έσβησε» μπροστά στην αντλία γνωστός 49χρονος πρατηριούχος στη Νέα Ιωνία Βόλου

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

«Ο γιος μου έπαθε σοκ, αηδίασε»: Οργισμένη η μητέρα του 12χρονου που έλαβε άσεμνο βίντεο από ιερέα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη για τον 67χρονο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΛΑΓΕΡΑ από Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Βόλος- Πέθανε ο Γιάννης Ξυνογαλάς

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες, έρχονταν στο σπίτι 20-20

LIFESTYLE3 ημέρες ago

Άκρως αποκαλυπτική η Ματίνα Παγώνη: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς»

LIFESTYLE3 ημέρες ago

«Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν»: Η Δέσποινα Βανδή δηλώνει προδομένη και καθηλώνει με την εξομολόγησή της

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Ευχάριστες μουσικές Βραδιές με Saxophone στο Restaurant Carnayo της Σκιάθου Ανταπόκριση :Γιάννης Αποστολίδης

TOP5 ημέρες ago

Αποκλειστικό : Στο Καρνάγιο ( Carnayo) της Σκιάθου ο παλαίμαχος του ποδοσφαίρου Δημήτρης Σαραβάκος -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή