Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

MasterChef: Ο Νέστορας Νέστορας για τον αδελφό του που έχει σύνδρομο Down – “Όταν βγαίνουμε δεν παρατηρώ ποιος και πως μας κοιτάζει” (Εικόνες)

Published

on

1 nestoras nestoras mastercheg 2025 aderfos 3.jpg
Με ειλικρίνεια και ευαισθησία, ο φετινός νικητής του «MasterChef» Νέστορας Νέστορας άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Αστέρη Κασιμάτη, μιλώντας για τη σχέση με τον μικρότερο αδελφό του, Κωνσταντίνο, που έχει σύνδρομο Down. Ο ταλαντούχος σεφ εξομολογήθηκε πώς μεγάλωσε μαζί του, τι διδάχτηκε από την κοινή τους πορεία και τι σημαίνει για εκείνον η οικογένεια.

Διαβάσετε: Νέστορας Νέστορας: Ο 27χρονος Πειραιώτης νικητής που έκανε τον κόσμο να δακρύσει με το μήνυμά του (Βίντεο & Εικόνες)

Νέστορας Νέστορας: «Μαζί του έγινα πιο υπεύθυνος και προστατευτικός»

«Ο αδελφός μου είναι 25 χρονών. Είναι τρία χρόνια μικρότερός μου. Καταρχάς, πρόσφερε παρέα. Μεγαλώσαμε μαζί. Είμαστε φιλαράκια από μικρά παιδιά. Μαζί του έμαθα να είμαι πιο προστατευτικός γενικότερα με τους ανθρώπους και να είμαι πιο υπεύθυνος», ανέφερε ο Νέστορας, τονίζοντας πόσο βαθιά επηρέασε η παρουσία του Κωνσταντίνου την αντίληψή του για τη ζωή και τους ανθρώπους.

Ο Νέστορας Νέστορας, νικητής του φετινού MasterChef, μιλά με συγκίνηση για τον αδελφό του με σύνδρομο Down και το πώς η σχέση τους τον έκανε πιο υπεύθυνο και προστατευτικό. Η οικογένεια ως πηγή δύναμης και αξιών.





«Δεν κοιτάω ποιος μας παρατηρεί – περνάω καλά μαζί του»

Όταν ρωτήθηκε αν έχει νιώσει ποτέ περίεργα βλέμματα όταν βγαίνουν μαζί έξω, απάντησε με απόλυτη φυσικότητα και αυτοπεποίθηση. «Πιστεύω ότι το κυριότερο είναι με ποιον τρόπο διαχειρίζεσαι κάποιες καταστάσεις. Δηλαδή, όταν βγαίνεις έξω και σκέφτεσαι “α, θα με κοιτάξει ο κόσμος περίεργα”, τότε παντού αυτό θα βλέπεις. Εγώ όταν βγαίνω με τον αδελφό μου είναι σαν να βγαίνω με έναν φίλο μου. Περνάω καλά και το απολαμβάνω. Δεν κάθομαι να παρατηρώ ποιος και πως μας κοιτάζει».

Advertisement

Με ειλικρίνεια και ευαισθησία, ο φετινός νικητής του «MasterChef» Νέστορας Νέστορας άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη, μιλώντας για τη σχέση με τον μικρότερο αδελφό του, Κωνσταντίνο, που έχει σύνδρομο Down.

Η οικογένεια ως πυλώνας αξιών

Ο Νέστορας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σύστημα αξιών που του έχει μεταδώσει η οικογένειά του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι γονείς μου μου έμαθαν ότι με ενότητα, πίστη, αφοσίωση και αισιοδοξία μπορείς να βρεις στα πάντα λύση». Ένα μήνυμα που αντανακλά την εσωτερική του δύναμη και το ήθος με το οποίο πορεύεται στη ζωή και στη μαγειρική του πορεία.

«Ο αδελφός μου είναι 25 χρονών. Είναι τρία χρόνια μικρότερός μου. Καταρχάς, πρόσφερε παρέα. Μεγαλώσαμε μαζί. Είμαστε φιλαράκια από μικρά παιδιά. Μαζί του έμαθα να είμαι πιο προστατευτικός γενικότερα με τους ανθρώπους και να είμαι πιο υπεύθυνος», ανέφερε ο Νέστορας.






Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο