LIFESTYLE
Ματθίλδη Μαγγίρα: “Με διαπέρασε ένα ψύχος στη πλάτη”- Η παραφυσική εμπειρία με “φάντασμα” που τη σημάδεψε (Βίντεο)
Η Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό και παραχώρησε μία συνέντευξη που δεν περιορίστηκε μόνο στα επαγγελματικά της σχέδια. Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε ανοιχτά για μια εμπειρία που, όπως παραδέχτηκε, τη σημάδεψε και τη γέμισε ανατριχίλα, περιγράφοντας ένα περιστατικό που βίωσε στο σπίτι ενός φιλικού της ζευγαριού. Χωρίς υπερβολές αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια, η ίδια εξήγησε πως δεν είδε κάτι συγκεκριμένο, ωστόσο ένιωσε μια έντονη, ανεξήγητη παρουσία. Το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε έναν χώρο όπου –όπως της είχαν ήδη αποκαλύψει οι ιδιοκτήτες– υπήρχαν περίεργα φαινόμενα και μια αίσθηση παραφυσικής ενέργειας που τους είχε προβληματίσει.
Διαβάστε: Ματθίλδη Μαγγίρα: “Γράφτηκαν τέρατα – Δεν είπα αν πιστεύω ή δεν πιστεύω σε φαντάσματα”
Ματθίλδη Μαγγίρα: Η στιγμή που ένιωσε το «παγωμένο» άγγιγμα
Η Ματθίλδη Μαγγίρα περιέγραψε αναλυτικά όσα βίωσε εκείνο το βράδυ: «Δεν είχα εγώ φάντασμα στο σπίτι, σε ένα άλλο σπίτι υπήρχε. Δεν το είδα, το ένιωσα. Ξέρεις τι ένιωσα; Ανοίξαμε την πόρτα να μπούμε στο άλλο το δωμάτιο και με διαπέρασε κάτι ψυχρό και ένιωσα ένα κρύο να με διαπερνά στη πλάτη. Μου είπαν ότι υπάρχει κάτι στο σπίτι, δεν μπορούσαν να φύγουν από το σπίτι. Εγώ θα έφευγα. Πήγε το σκυλί μου και μύριζε ένα συγκεκριμένο σημείο που δεν υπήρχε τίποτα εκεί. Εκείνοι άκουγαν και θόρυβο. Δεν ξανά πήγα σε αυτό το σπίτι» είπε χαρακτηριστικά.
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΝεκρός 20χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση δικύκλων
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoΣοκ στην Πάτρα: “Χειροπέδες” σε συνταξιούχο γιατρό μετά από έφοδο στο σπίτι του
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΣύλληψη 46χρονου για διακίνηση ναρκωτικών
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΕξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με κρυπτονομίσματα, 14,5 εκατ. ευρώ τα ”κέρδη” της
-
ΚΟΣΜΟΣ15 ώρες agoΈκρηξη σε ένα ξενοδοχείο στην πόλη Eρμπίλ του Ιράκ
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΠότε θα πάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μετά
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες agoΠοιοι γιορτάζουν σήμερα, 7 Μαρτίου
-
ΒΟΛΟΣ4 ώρες ago«Η ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι μόνο νόμοι, είναι αλλαγή κουλτούρας», τόνισε από τον Βόλο η ευρωβουλευτής








