Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου, η Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη, μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους (Εικόνες)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Μια διαφορετική, άκρως dog-friendly συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκύλου, με πρωταγωνιστές τους τετράποδους φίλους μας! Η αγαπημένη κτηνίατρος Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη διοργάνωσε την πρώτη ξεχωριστή εκδήλωση με γλυκίσματα και ροφήματα για σκύλους, στο “Pink Dot Cafe”, στο ισόγειο του “Apollonia Politia”, συγκεντρώνοντας εκλεκτούς καλεσμένους από την τοπική δημόσια ζωή της πόλης, κατοικιδιογονείς και επαγγελματίες εκπαιδευτές, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» μαζί με τους τετράποδους συντρόφους τους, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η ιδιοκτήτρια του “Apollonia Politia” και του “Pink Dot” cafe, Αγγελική Χόντου, ενώ το ενδιαφέρον κέρδισαν τα ιδιαίτερα instagram-spots, που αποτέλεσαν το απόλυτο σκηνικό για φωτογραφίες και stories με πρωταγωνιστές τους μικρούς τετράποδους καλεσμένους. Με cute στιγμές, χαμόγελα, γλυκές λιχουδιές και φυσικά πολλές φωτογραφίες, η βραδιά απέδειξε πως πλέον και οι σκύλοι έχουν τη δική τους θέση στη σύγχρονη lifestyle κουλτούρα της πόλης. Η Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία που συνδύασε pet wellness, κοινωνικοποίηση και fun,αναδεικνύει τη σημασία της υπεύθυνης φροντίδας και της δημιουργίας όμορφων εμπειριών, που φέρνουν ακόμη πιο κοντά τους ανθρώπους με τα κατοικίδιά τους, αποδεικνύοντας πως η έξοδος για έναν καφέ μπορεί πλέον να γίνει μια απολαυστική εμπειρία!

Η Dr. Νικολέτα Σερέτη είναι κτηνίατρος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αγάπη της για τα ζώα υπήρξε από παιδί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και αποτέλεσε την αφετηρία για την επιλογή της κτηνιατρικής ως επαγγελματικού δρόμου. Με έντονη παρουσία στα media και στα social media, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με τους «κατοικιδιογονείς», μεταφέροντας με απλό και κατανοητό τρόπο χρήσιμες γνώσεις για την υγεία, τη φροντίδα και την καθημερινότητα των κατοικίδιων. Έχει επίσης παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ αρθρογραφεί συστηματικά για θέματα που αφορούν την ευζωία των ζώων. Παράλληλα, έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα προστασίας και ευζωίας των ζώων και συμμετέχει σε δράσεις με φιλοζωικό χαρακτήρα. Για τη Νικολέτα Σερέτη, η κτηνιατρική δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα, αλλά ένας τρόπος να συνδυάζει την επιστημονική γνώση με την αγάπη και τον σεβασμό προς κάθε ζώο. 

 

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο