Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Με επιτυχία η εκδήλωση των οργανώσεων Λάρισας ΚΚΕ

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου που οργάνωσαν, οι οργανώσεις Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ όπου γυναίκες κάθε ηλικίας, εργαζόμενες, αυτοαπασχολούμενες, φοιτήτριες, συμμετείχαν στην εκδήλωση –συζήτηση, με θέμα: «Σύγχρονες όψεις της ανισοτιμίας στις κοινωνικές σχέσεις των γυναικών. Η προσέγγιση του ΚΚΕ». Στην εκδήλωση μίλησε η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν τόσο μεγάλο, γεγονός που αποτυπώθηκε στην πλούσια συζήτηση που έγινε μέχρι αργά το βράδυ, συζήτηση που έγινε κόντρα και στην ξαφνική βροχόπτωση.

Οι καπιταλιστικές σχέσεις πυροδοτούν ή αναπαράγουν αναχρονιστικές αντιλήψεις

Εισηγητικά, η Ελ. Μπέλλου, αναφέρθηκε στις καπιταλιστικές σχέσεις, που έγιναν αιτία να σπάσει η απόλυτη οικονομική εξάρτηση της γυναίκας από τον άντρα, επισημαίνοντας όμως ότι αυτές πυροδοτούν νέες μορφές ανισοτιμίας ή αναπαράγουν με νέο τρόπο αναχρονιστικές και αντιδραστικές συμπεριφορές. Τόνισε συγκεκριμένα ότι «αυτό που έχει αλλάξει στη σχέση της γυναίκας αναφορικά με τη βασική οικονομική σχέση, είναι η σχέση της γυναίκας σε σχέση με την εργασία, η σχέση της γυναίκας με την οικονομική σχέση μισθωτής εργασίας –κεφαλαίου. Αυτό που έχει αλλάξει σήμερα δεν είναι το είδος της εργασίας ή η χρησιμότητα της , αλλά είναι το πώς αναγνωρίζεται ως κοινωνική εργασία. Να κρατήσουμε το γεγονός ότι σήμερα η γυναίκα εργάζεται, εξασφαλίζει με τη δουλειά της τα μέσα της επιβίωσης της. Η εξέλιξη αυτή σπρώχτηκε από την κυρίαρχη καπιταλιστική οικονομική σχέση, σπρώχτηκε γιατί το κέρδος βγαίνει από την υπεραξία, τη δουλειά του μισθωτού και όσο πιο πολλοί μπαίνουν στην παραγωγή, τόσο μεγαλώνει το κέρδος των καπιταλιστών».

Παράλληλα σημείωσε όμως, πως μέσα στον καπιταλισμό δύσκολα μπορεί να συνταιριαστεί η οικογενειακή ζωή με την επαγγελματική, και ειδικά την περίοδο που η γυναίκα κάνει παιδιά. Σε αυτό το γεγονός συμβάλλει η απουσία ενός κρατικού συστήματος υποβοήθησης της οικογένειας, που να ξεκινά από την βρεφική ηλικία του παιδιού, αλλά και κρατικών κοινωνικών δομών που να βοηθάνε άλλα μέλη μιας οικογένειας». Παρουσιάζοντας στοιχεία του ΙΟΒΕ για αυτό το ζήτημα, σημείωσε ότι περίπου τα μισά παιδιά στην Ελλάδα βρίσκονται εκτός δομών προσχολικής αγωγής και φροντίδας, ενώ στη Θεσσαλία συγκεκριμένα το ποσοστό αυτό φτάνει το 56%.

Σε αυτό το σημείο επισήμανε πως από τη στιγμή που γεννηθεί το παιδί, η ανάπτυξη και η εξέλιξή του δεν μπορεί να είναι μόνο ατομικό ζήτημα. Από τη στιγμή που ο άνθρωπος ζει στο πλαίσιο της κοινωνίας, η αναπαραγωγή του είδους πρέπει να είναι και κοινωνικό ζήτημα, πρέπει να υπάρχει σχετική κοινωνική ευθύνη. Ως ΚΚΕ έχουμε λοιπόν την αντίληψη ότι η μητρότητα δεν είναι μόνο ατομική, αλλά είναι και κοινωνική υπόθεση που δεν μπορεί να την ικανοποιήσει ως τέτοια ο καπιταλισμός, γιατί το κίνητρό του είναι το κέρδος.

Παρουσιάζοντας το πώς η ΕΕ, τα αστικά κράτη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της σχέσης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, σημείωσε χαρακτηριστικά πως, «στο όνομα της «ισότητας των φύλων» επιδιώκουν να μοιράσουν τα βάρη ανάμεσα στη γυναίκα και τον άνδρα, και όχι να ελαφρύνουν και τους δύο από τις αβάσταχτες καθημερινές υποχρεώσεις της ατομικής – οικογενειακής ευθύνης για τη φροντίδα των παιδιών και άλλων. Αυτά τα μέτρα δεν αμβλύνουν το πρόβλημα της έλλειψης κρατικών μέτρων προστασίας της μητρότητας και στήριξης της οικογένειας. Αντίθετα, ενισχύουν στην πράξη την παρωχημένη αστική αντίληψη και πολιτική πρακτική, σύμφωνα με την οποία η φροντίδα της οικογένειας αποτελεί σχεδόν αποκλειστικά ατομική – οικογενειακή ευθύνη. Λύση είναι να παλέψεις για την κατάργηση των μορφών γυναικείας ανισοτιμίας σε κατεύθυνση διεκδίκησης κοινωνικών δομών ώστε το κράτος να αναλάβει τις πραγματικές ευθύνες τους.»

Μιλώντας για αναχρονιστικές και αντιδραστικές συμπεριφορές σε βάρος της γυναίκας, τόνισε πως «αυτές επιβιώνουν, αναπαράγονται ακόμα και όταν έχει ανατραπεί η οικονομική βάση τους. Βέβαια, η έννοια της βίας όσο και η ιδιαίτερη μορφή της, η βία κατά των γυναικών, δεν μπορούν να προσεγγίζονται ως σχέσεις εξουσίας αποκομμένες από τις οικονομικές σχέσεις ή ως σχέσεις εξουσίας του ενός φύλου πάνω στο άλλο. Οι κοινωνικά κατακριτέες μορφές βίας προς τη γυναίκα δεν μπορούν να εξηγηθούν ως προϊόν της εξουσίας του άντρα, χωρίς ιστορική-ταξική αναφορά. Δεν πρόκειται για μεμονωμένες ακραίες ατομικές συμπεριφορές. Υπάρχει ένα βαθύτερο σάπιο κοινωνικό – οικονομικό υπόβαθρο, το οποίο δημιουργεί μαζικά σάπιες αξίες, που επιδρούν στη συνείδηση και τη στάση ζωής.»

Σε αυτήν τη βάση, ανέλυσε τον αντιδραστικό χαρακτήρα των νέων ιδεολογικών προσεγγίσεων που φτάνουν στην ανορθολογική άρνηση του βιολογικού φύλου, των θεωριών περί «κοινωνικής, νοητικής, γλωσσικής κατασκευής του φύλου» και περί «πλήρους ρευστότητας της ταυτότητας φύλου». Αυτό δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι η απόλυτη διάκριση στον κοινωνικό ρόλο της γυναίκας και του άνδρα είναι προϊόν οικονομικών-κοινωνικών παραγόντων, που εν μέρει έχουν αλλάξει – γι’ αυτό και καταρρίπτονται τα παλιά κοινωνικά στερεότυπα. Σε αυτά τα πλαίσια, οι παραπάνω θεωρίες συνειδητά αξιοποιούνται από την αστική τάξη και τα κόμματά της προκειμένου να πληγεί η ενότητα της ταξικής πάλης, χρησιμοποιούνται για την απομαζικοποίηση του εργατικού κινήματος και του ριζοσπαστικού γυναικείου κινήματος.

 

 

Αφού αναφέρθηκε στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και στους κινδύνους που προκύπτουν από την εμπλοκή της χώρας σε αυτόν, τόνισε πως δεν πρέπει να περάσει στις γυναίκες ο φόβος, αντίθετα να δυναμώσει ο αγώνας απέναντι στους καπιταλιστές, στις κυβερνήσεις και στις ιμπεριαλιστικές τους συμμαχίες που ευθύνονται για όλη αυτή την κατάσταση.

Κλείνοντας απεύθυνε κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης και ενίσχυσης του ΚΚΕ, για να δυναμώσει η ελπίδα, η προοπτική για τον λαό, για μια αξιοπρεπή ζωή με ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών.

Διέξοδος η ταξική πάλη

Στη συνέχεια ακολούθησε πλούσια συζήτηση, με ερωτήσεις και τοποθετήσεις που ανέδειξαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων να μάθουν βαθύτερα τις θέσεις του ΚΚΕ για μια σειρά ζητήματα.

Σε σχέση με τα προβλήματα των γυναικών –προσφύγων, η Ελένη Μπέλλου, επισήμανε πως χρειάζεται μια δουλειά ενσωμάτωσης τους, καθώς μεγάλο μέρος τους θα μείνει στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο τόνισε ότι το ΚΚΕ ήταν εξαρχής κατά των στρατοπέδων –γκέτο, ενώ ταυτόχρονα προβάλλει μια σειρά από συγκεκριμένους στόχους και διεκδικήσεις για τη ζωή τους.

Σχετικά με την συζήτηση για τα απανωτά περιστατικά κακοποίησης γυναικών, που φτάνουν μέχρι και στην ακραία μορφή της δολοφονίας, επισήμανε μεταξύ άλλων πως καθρεφτίζουν τις κοινωνικές αντιλήψεις που κυριαρχούν για τη θέση της γυναίκας, τις σχέσεις των δύο φύλων στη σύγχρονη εκμεταλλευτική κοινωνία. Οι αναλύσεις για αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα, συνολικά για τη βία κατά των γυναικών, στέκονται μόνο στην επιφάνεια αυτού του σύνθετου κοινωνικού ζητήματος. Δηλαδή, τέτοιου τύπου εγκλήματα δεν αναπτύσσονται σε κοινωνικό κενό, αλλά στο έδαφος των αντιδραστικών, αναχρονιστικών απόψεων για την κοινωνική θέση της γυναίκας. Ταυτόχρονα πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ τάσσεται ανεπιφύλακτα υπέρ της αυστηροποίησης του ποινικού πλαισίου και της ποινικής μεταχείρισης των εγκλημάτων βίας, σε κάθε μορφή τους, κατά των γυναικών, με άξονα το κίνητρο του δράστη.

Αναφορικά με τις διάφορες «θεωρίες του φύλου», η Ελένη Μπέλλου, αφού τόνισε ότι αυτές «έρχονται από παλιά» και με μοιάζουν με παρόμοιες θεωρίες, δήθεν προοδευτικές, για την αυτοδιάθεση του σώματος κλπ, σημείωσε μεταξύ άλλων πως, πολλές φορές, ο ομόφυλος σεξουαλικός προσανατολισμός ή η εναλλαγή ομόφυλου και ετερόφυλου σεξουαλικού προσανατολισμού παρουσιάζεται από τμήματα διανοούμενων και καλλιτεχνών, ιδιαίτερα προς τμήματα της νεολαίας, ως αντισυμβατική, αντικαθεστωτική, ριζοσπαστική συμπεριφορά, ως «δρόμος» για να ξεπεραστούν αναχρονιστικές αντιλήψεις για τη θέση των γυναικών στην κοινωνία.

Κλείνοντας τόνισε πως για να σπάσει οριστικά ο φαύλος κύκλος της βίας και της γυναικείας ανισοτιμίας, απαιτείται πιο αποφασιστικά και μαζικά οι γυναίκες εργατικής – λαϊκής ένταξης και καταγωγής να υψώσουν το ανάστημά τους, να διαμορφώσουν άλλη στάση ζωής, να συμμετάσχουν στην ταξική πάλη, για την ανατροπή των σχέσεων κάθε μορφής εκμετάλλευσης και βίας, να παλέψει συνειδητά για να ανοίξει ο δρόμος κατάκτησης της σοσιαλιστικής – κομμουνιστικής κοινωνίας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Στα Βλαχοχώρια της Πίνδου ο Χρήστος Κέλλας –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα Βλαχοχώρια των Γρεβενών, που τίμησαν τη δεύτερη μέρα της Κοίμησης της Θεοτόκου, επισκέφθηκε ο ιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Λαρισαίος πολιτικός συμμετείχε στην πανηγυρική αρχιερατική θεία λειτουργία στον ιερό μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγιάς Σαμαρίνας, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Γρεβενών, κ. Δαυίδ. Μετά το πέρας της ακολουθίας χόρεψε με τους Σαμαριναίους τον παραδοσιακό «Τσιάτσιο» στην πλατεία του χωριού και, στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Αβδέλλα, όπου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις και συνομίλησε με κατοίκους και φορείς της περιοχής.

Ο Χρήστος Κέλλας, αναχωρώντας για τη Λάρισα, δήλωσε:

«Οι Βλάχοι της Πίνδου και της Δυτικής Μακεδονίας τιμούν, σήμερα, για δεύτερη συνεχή μέρα, τη Μεγάλη Παναγιά, τη Μητέρα του Χριστού κι όλου του χριστιανικού κόσμου. Συμμετέχοντας στους εορτασμούς στη Σαμαρίνα και την Αβδέλλα, είχα τη χαρά να ανταμώσω με πολλούς συντοπίτες μας.

Για τον ελληνικό λαό, ο Δεκαπενταύγουστος αποτελεί το Πάσχα του καλοκαιριού, το οποίο γιορτάζουμε φέτος απαλλαγμένοι από το καθεστώς των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας και έχοντας περισσότερη αισιοδοξία για το αύριο.

Με ενότητα, πίστη στις δυνάμεις του λαού μας και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του ελληνικού κράτους, πορευόμαστε αταλάντευτα μπροστά, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και τη γεωπολιτική επιρροή της χώρας μας σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες κι όλους τους Έλληνες!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μοιραίες οι συνέπειες αν διολισθήσουμε σε πολιτική αστάθεια… (φωτό) –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

«Εδώ από τα υψώματα της Πίνδου, βλέποντας κανείς πιο ξεκάθαρα την αξία της πίστης και των παραδόσεών μας στην ενδυνάμωση της εθνικής συνοχής, μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, παρά τις αντιξοότητες που μας ταλαιπωρούν εξαιτίας εξωγενών κρίσεων. Η ιστορία διδάσκει ότι όποτε προτάσσουμε τα μεγάλα και σπουδαία που μας ενώνουν, παραμερίζοντας τα μικρά και εφήμερα που ενίοτε μας χωρίζουν, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο τόπος θα πάει μπροστά».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την υπαίθρια αρχιερατική λειτουργία που τέλεσε στη Σαμαρίνα ο μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαυίδ, λόγω των αναστηλωτικών έργων στον επιβλητικό ναό της Μεγάλης Παναγιάς.

Ο Θεσσαλός πολιτικός που τίμησε το έθιμο και συμμετείχε στον παραδοσιακό τρανό χορό, τον τσιάτσιο, στη δήλωσή του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που δημιουργεί στην ευρωπαϊκή οικονομία η εκτίναξη των τιμών της ενέργειας που επέφερε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Όπως είπε η κυβέρνηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έμπρακτη στήριξη των πολιτών που υφίστανται τις συνέπειες της ακρίβειας. Ήδη, έχει στηρίξει με στοχευμένα μέτρα τους περισσότερο ευάλωτους, αλλά και τη μεσαία τάξη. Και με τον δημοσιονομικό χώρο που δημιουργείται από την εκτίναξη του τουριστικού προϊόντος, αλλά και το επενδυτικό περιβάλλον που συμβάλει στην ανάπτυξη, εξοικονομούνται πολύτιμοι πόροι που θα δώσουν πολύτιμες ανάσες στην ελληνική κοινωνία. Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τις επόμενες μέρες, ο πρωθυπουργός θα εξειδικεύσει τα μέτρα-ανάσες για τη στήριξη των νοικοκυριών.

Προϋπόθεση, όμως, για να μην χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού στην υπερδεκαετή περίοδο της κρίσης και των μνημονίων, είναι να μην έχουμε πολιτικά πισωγυρίσματα. Η χώρα δεν πρέπει να χάσει το κεκτημένο της πολιτικής σταθερότητας. Αν διολισθήσει σε πολιτική αστάθεια οι συνέπειες μπορεί να είναι μοιραίες για την πατρίδα. Στο χέρι μας είναι να μην το επιτρέψουμε».

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, βουλευτές, αυτοδιοικητικοί και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ12 λεπτά ago

Καμένα Βούρλα: Ψαράδες βρήκαν πτώμα γυναίκας να επιπλέει στη θάλασσα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ16 λεπτά ago

Τεντόγλου: «Όνειρο μου ένα άλμα στα 9 μέτρα» (video)

ΜΠΑΣΚΕΤ17 λεπτά ago

Θ. Αντετοκούνμπο: «Όλοι στο ΟΑΚΑ αύριο»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ18 λεπτά ago

“Μίλησαν” οι έδρες, αλώβητη στην Σκωτία η Αϊντχόφεν

ΕΛΛΑΔΑ32 λεπτά ago

Κακοκαιρία: Χαλάζι στην Ημαθία – Καταστροφές στα ορεινά χωριά Βέροιας

LIFESTYLE42 λεπτά ago

Ο ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ SUMMER BEACH ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ53 λεπτά ago

Βάρκιζα: Έκλεψαν μηχανή από σκάφος ναυαγοσώστριας ενώ έδινε πρώτες βοήθειες

MEDIA54 λεπτά ago

Ο Θανάσης-Σάκης Τζήμας και το Δώσε Λύση επανέρχεται το Σεπτέμβρη

OIKONOMIA1 ώρα ago

Μέτρα στήριξης: Έκρηξη φορολογικών εσόδων και τουρισμός γεμίζουν το «πουγκί» των παροχών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ1 ώρα ago

Υποκλοπές: Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση για την εξεταστική – «Όλα στο φως» αλλά σε βάθος δεκαετίας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Σοβαρό τροχαίο στο τρούλο στην Σκιαθο με τραυματισμό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Βόλος- Μπήκε σε κατάστημα εστίασης για πότο.. και αφού ήπιε.. έβρισε και χτύπησε δύο γυναίκες υπαλλήλους γιατί δεν ήθελε να πληρώσει

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

25χρονος από τη Λάρισα έβγαλε εφαρμογή στο κινητό που διώχνει τα κουνούπια με όνομα «Ksou Ksou»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Διάλυση υπηρεσιών στο Δήμο Σκιαθου καταγγέλει ο Ν Γιαμαρελος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πλημμύρησε ο Βόλος απο το μπουρίνι εικόνες καταστροφής

Δημοφιλή