ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Με μια όμορφη γιορτή γεμάτη εκπλήξεις και χαμογελαστά πρόσωπα, άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Fashion City Outlet (φωτό)


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στολισμένες βιτρίνες, λαμπάκια, χαμόγελα, καλή διάθεση και εκπλήξεις περίμεναν τον κόσμο που επισκέφθηκε το λαμπερά στολισμένο Fashion City Outlet για τη γιορτή που πλαισίωσε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου, γεγονός που σήμανε και τυπικά την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το Fashion City Outlet φιλοξενεί φέτος το πιο ελπιδοφόρο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλίας, καθώς είναι στολισμένο αποκλειστικά με τα Αστέρια της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), του οργανισμού που από το 1996 στη χώρα μας εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες και τους δίνει το κίνητρο να συνεχίσουν να αγωνίζονται.
Τα φωτάκια του δέντρου άναψαν φέτος με μουσικές που κατέκλυσαν το εκπτωτικό κέντρο, με την φωνή της Μαριάννας Ζάχου και στο πιάνο τον Παναγιώτη Μπαλανίκα, οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό και δημιούργησαν μια ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους.
Το ειδικό περίπτερο με εθελοντές του οργανισμού Make-A-Wish Ελλάδος από την ομάδα της Λάρισας ήταν εκεί, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, και μπορούσε όποιος ήθελε να προμηθεύεται το Αστέρι της Ευχής που διαθέτει κάθε χρόνο το Make-A-Wish Ελλάδος για να ενισχύσει το έργο του.
Το αγαπημένο εκπτωτικό κέντρο ολόκληρης της Θεσσαλίας που έχει στολιστεί από άκρη σε άκρη εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τους επισκέπτες του. Οι ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες γωνιές που έχουν δημιουργηθεί σε διάφορα σημεία του εκπτωτικού κέντρου, εκτόξευσαν την φαντασία και το ενδιαφέρον των παιδιών για διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση, απογειώνοντας την εορταστική ατμόσφαιρα της ημέρας.
Οι παιδικές δραστηριότητες του Fashion City Outlet που έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο των γιορτών και συγκεκριμένα από τις 17 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, θα είναι καθημερινές και θα ξετρελάνουν τους μικρούς επισκέπτες του εκπτωτικού κέντρου.
Ποιος δεν έχει την ανάγκη φέτος να ζήσει τα Χριστούγεννα πιο όμορφα και φωτεινά;
Αυτές τις ημέρες μια βόλτα στο μαγικά στολισμένο Fashion City Outlet είναι αρκετή για να μας δημιουργήσει εορταστική διάθεση ενώ και οι επώνυμες προτάσεις δώρων, στις καλύτερες outlet τιμές, μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.
Μπαίνουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μοιράζουμε χαμόγελα με μοναδικά δώρα από τα αγαπημένα μας fashion brands!
Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα φέτος είναι στο Fashion City Outlet!
Η χαρά των γιορτών απλώνεται στους στολισμένους διαδρόμους του θεσσαλικού εκπτωτικού κέντρου που διαθέτει μοναδικές προτάσεις δώρων για τους αγαπημένους μας, πάντα στις χαμηλότερες τιμές και πάντα με ασφάλεια.
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία, οι εορταστικές δραστηριότητες φέτος θα πραγματοποιηθούν προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα και με τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται από την πολιτεία.
Δείτε φωτογραφίες:
Το Fashion City Outlet λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας ως εξής:
Εμπορικά Καταστήματα
Καθημερινές 10:00 – 21:00
Σάββατο 10:00 – 20:00
Κυριακή 12/12 – Ανοικτά 11:00-20:00
Κυριακή 19/12 – Ανοικτά 11:00-20:00
Εστιατόρια & Καφέ
12:00 – 22:00 – Ανοικτά και Κυριακές
Mikel Coffee 09:00-21:00
BAZAAR CASH & CARRY
Καθημερινές 07:00 – 21:00
Σάββατο 07:00 – 20:00
ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ VOLTA FUNTOWN
Δευτέρα – Παρασκευή: 18:00 – 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ VILLAGE CINEMAS
Καθημερινά 19.30 (1η προβολή) – 22.30 (τελευταία προβολή)
Fashion City Outlet
4οχλμ. Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, Λάρισα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Πρόσβαση στην Κουμαριά με οδικά έργα δίνει ο Δήμος Τρικκαίων


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πρόσβαση στην αγαπημένη τους Κουμαριά θα έχουν πλέον οι καταγόμενοι από τον πρώην οικισμό της Αγρελιάς, που σταδιακά εξελίχθηκε σε χωριό, αλλά πλέον δεν κατοικείται. Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε εργασίες βελτίωσης του δρόμου που οδηγεί στον πρώην οικισμό, καθώς οι καιρικές συνθήκες και η μη κίνηση οχημάτων, είχαν δημιουργήσει πλήθος προβλημάτων στο οδικό δίκτυο. Ετσι, ήταν αδύνατη η μετάβαση Κουμαριωτών στον αγαπημένο τους τόπο καταγωγής, ακόμη και σε μεγάλες θρησκευτικές εορτές. «Πλέον, θα μπορούν τους καλοκαιρινούς μήνες πολύ πιο εύκολα να μεταβαίνουν στο χωριό, να βρίσκονται στον τόπο καταγωγής τους», τονίζει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Καταβούτας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Από το γραφείο Τύπου

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Πανέτοιμη η Λάρισα να υποδεχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Κορασίδων γράφοντας ιστορία (φώτο-βίντεο)


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης κορασίδων Κ16 (Final Youth Women (U16) Water Polo World Championship) που θα διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 21 έως και τις 27 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκε αυτοψία σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας από τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, στελέχη της δημοτικής αρχής και στελέχη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάσος (ΚΟΕ).

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
“Από όσο βλέπω, δεν υπάρχουν προβλήματα. Η Λάρισα υποδέχεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κορασίδων, μια πάρα πολύ σημαντική διοργάνωση, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε 13 εθνικές ομάδες από ολόκληρο τον κόσμο. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου αυτό το πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός, το οποίο δίνει προστιθέμενη αξία στην πόλη, να μπορέσει να διεκπεραιωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αφήσει μια σοβαρή σφραγίδα για μια Λάρισα που μπορεί με τις υποδομές της να δέχεται μεγάλες οργανώσεις”, δήλωσε ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης.
Σε συνέχεια του λόγου του πρόσθεσε: “Αυτή η διοργάνωση δεν έχει σχέση μόνο με τον αθλητισμό αλλά και με την προβολή και την οικονομία της πόλης. Καλώ τους Λαρισαίους να γεμίσουν τις κερκίδες. Ευχαριστώ όσους συνεργάζονται και συμβάλουν στο να είναι η Λάρισα στο μεγάλο καλεντάρι των μεγάλων διοργανώσεων στη χώρα.”
Στο κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας παραβρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασίλης Πινακάς, ο οποίος τόνισε την άψογη συνεργασία μεταξύ των φορέων. Ειδικότερα ανέφερε τα εξής:
“Η καρδιά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο χτυπά εδώ στη Λάρισα. Έχουμε μια άψογη συνεργασία με το δήμο Λαρισαίων και με την Κολυμβητική Ομοσπονδία, την οποία ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη της. Μπορούμε να φιλοξενούμε πολύ μεγάλες οργανώσεις. Καλούμε τον κόσμο να χαρεί και να δει από κοντά τους αγώνες. Η είσοδος είναι δωρεάν. Όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν είναι υψηλού επιπέδου.”
Ο γενικός διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας της Ελλάδος κ. Γιάννης Γιαννούρης, κοντολογίς σημείωσε πως στη Λάρισα με το εν λόγω πρωτάθλημα γράφεται ιστορία:
“Γράφουμε ιστορία γιατί είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Περιφέρεια και συγκεκριμένα σε δύο πόλεις της Θεσσαλίας, στη Λάρισα και το Βόλο με 38 συνολικά συμμετοχές. Έχουμε εντυπωσιαστεί από τις προσπάθειες που έχουν γίνει. Το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας έχει βάλει τα καλά του για να υποδεχτεί τους γονείς που θα έρθουν να καμαρώσουν τα παιδιά τους. Οι αγώνες θα καλύπτονται από το κανάλι της FINA από την αρχή μέχρι το τέλος. Η εικόνα θα προβάλλεται παντού…”
Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις:
Δείτε φωτογραφίες:
Ρεπορτάζ: Νικόλας Σελητσιανιώτης

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες
-
MEDIA1 ημέρα ago
Κόβει την ανάσα στα 55 της: Η Κατερίνα Λέχου μόλις ανέβασε τη φωτό που στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers (Pic)
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
36χρονος απείλησε τη γυναίκα του με κατσαβίδι – «θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις»