Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Με όπλο άρπαξαν από γιατρό το ΙΧ των εκτελεστών

Published

on

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την απαγωγή και τη δολοφονία του 27χρονου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε ρέμα στη Νέα Πέραμο, μετά από έξι ημέρες ομηρίας που έχουν προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη χώρα. Το νέο στοιχείο που αλλάζει τα δεδομένα στην έρευνα αφορά το αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους εκτελεστές και το οποίο βρέθηκε καμένο στην περιοχή της Μάνδρας. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, το συγκεκριμένο ΙΧ δεν ανήκε στους δράστες, αλλά είχε κλαπεί έναν μήνα πριν από γιατρό στα Βίλια με την απειλή όπλου. Το γεγονός αυτό ενισχύει το σενάριο ότι η εγκληματική ενέργεια δεν ήταν αποτέλεσμα στιγμιαίας απόφασης, αλλά είχε οργανωθεί μεθοδικά και με προετοιμασία εβδομάδων.

Διαβάστε: Ειδική αστυνομική επιχείρηση στη Νέα Πέραμο: Συνελήφθησαν επτά άτομα, κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα (Βίντεο)

Νέα Πέραμος: Το χρονικό της ένοπλης αρπαγής

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Αστυνομίας, άγνωστοι προσέγγισαν τον γιατρό που επέβαινε στο όχημα, έβγαλαν όπλα και τον ανάγκασαν να κατεβεί. Ένας από αυτούς επιβιβάστηκε στο ΙΧ και διέφυγε. Η υπόθεση είχε δηλωθεί ως ληστεία, χωρίς τότε να υπάρχει ένδειξη σύνδεσης με μελλοντικό έγκλημα. Το όχημα έκτοτε αγνοούνταν.

Νέα Πέραμος: Το καμένο ΙΧ στη Μάνδρα και η σύνδεση με το έγκλημα

Το απόγευμα της 17ης Φεβρουαρίου το όχημα εντοπίστηκε καμένο κοντά στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Κορακά, στη Μάνδρα. Πρόκειται για περιοχή όπου κάμερα ασφαλείας ταβέρνας είχε καταγράψει προηγουμένως τις κινήσεις του αυτοκινήτου. Οι Αρχές εξετάζουν αν το ΙΧ χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά του 27χρονου ή για τη διαφυγή των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος απήχθη έξω από το σπίτι της συντρόφου του στην Ελευσίνα και, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, κρατήθηκε και βασανίστηκε επί έξι ημέρες. Η έρευνα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ η σύνδεση της ένοπλης ληστείας με τη δολοφονία ενισχύει το σενάριο προμελετημένης εγκληματικής ενέργειας.

 

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο