Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Με θετικό αποτύπωμα η πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του συστήματος πρόσβασης στους πεζοδρόμους –

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ενθαρρυντικές είναι οι πρώτες αποτιμήσεις από την πρώτη εβδομάδα δοκιμαστικής λειτουργίας του ελεγχόμενου συστήματος πρόσβασης στους πεζοδρόμους. Ως γνωστόν από την περασμένη Κυριακή οι μπάρες έχουν σηκωθεί στην βόρεια ζώνη του πεζοδρομημένου κέντρου της πόλης και ειδικότερα περιμετρικά του λόφου του Φρουρίου, στο τμήμα που περικλείεται από τις οδούς Μανωλάκη, Γεωργιάδου, Δήμητρας, Βύρωνος, Ολύμπου και Κύπρου. Στο Δήμο Λαρισαίων αξιολογούν με θετικό πρόσημο αυτή την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του συστήματος. Παράλληλα, τα αρμόδια επιφορτισμένα στελέχη με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας– Ψηφιακής Πολιτικής Ντίνο Διαμάντο, βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με εκπροσώπους φορέων και συλλόγων προκειμένου να επιλύονται μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα που προκαλεί η, ούτως ή άλλως, τεράστια παρέμβαση και αλλαγή που συντελείται στην λειτουργία των πεζοδρόμων της Λάρισας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ωστόσο, τα στελέχη του Δήμου τονίζουν ότι υπάρχει σημαντικό βαθμός προσαρμοστικότητας από όλους τους εμπλεκόμενους στη νέα πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα πάντως, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής που συνεδριασε αυτή την εβδομάδα, μετά από εισήγηση του προέδρου της αντιδημάρχου Ντ. Διαμάντου, έλαβε ομόφωνες αποφάσεις που συνδέονται άμεσα με την λειτουργία του συστήματος.

Θέσεις δικύκλων

Ειδικότερα, εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η Χωροθέτηση χώρων στάθμευσης δικύκλων περιμετρικά της Ζώνης Ελέγχου του Βόρειο Τομέα αυτής με τη δεδομένη χωρητικότητα θέσεων δηλαδή στις οδούς.

Ειδικότερα, τα σημεία που χωροθετούνται σημεία στάθμευσης δικύκλων (συνολικά 88 θέσεων) είναι τα εξής:

ΜΑΝΩΛΑΚΗ (σε 2 σημεία) > 25Θ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ (σε 1 σημείο) > 15Θ ΕΡ.ΣΤΑΥΡΟΥ (σε 1 σημείο) > 11Θ ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ (σε 1 σημείο) > 10Θ ΒΥΡΩΝΟΣ (σε 1 σημείο) > 10Θ ΟΛΥΜΠΟΥ (σε 4 σημεία) > 17Θ

Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ο Δημόσιος χώρος των πεζοδρόμων για την κίνηση των πολιτών και δίνεται τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που παρέχουν delivery υπηρεσίες να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα καθώς και στους εργαζόμενους διανομείς ασφάλεια και νομιμότητα χωρίς να διακινδυνεύουν με την πρόκληση ατυχήματος ή/και με πρόστιμο παράνομης διέλευσης.

Αυτό αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Εργαζόμενων Οδηγών Δικύκλων (ΕΟΔ) μετά από συνάντηση του Προέδρου τους κου Καψιμάλη με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΕΠΖ Κωνσταντίνο Διαμάντο. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής τέθηκαν από τον Πρόεδρο της ΕΟΔ άλλοι δύο χώροι για στάθμευση δικύκλων delivery που εξετάζονται περαιτέρω από τη Δημοτική αρχή για να αμβλύνουν το πρόβλημα λειτουργίας της διανομής από και προς την Ζώνη Ελέγχου του Βόρειου Τομέα.

Η έναρξη εφαρμογής του μέτρου θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες.

Ωράριο τροφοδοσίας

Επίσης, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τροποποιήθηκε το μεσημεριανό ωράριο της τροφοδοσίας αποκλειστικά για το Βόρειο Τομέα της Ζώνης Ελέγχου σε :

“Δευτέρα – Σάββατο από 14:30 – 19:00”. Αυτό θα ισχύει μέχρι 31/12/2021.

Ήδη το ηλεκτρονικό σύστημα ενημερώθηκε και για τα δηλωμένα οχήματα εταιριών τροφοδοσίας και διανομής θα αναγνωρίζονται οι πινακίδες σύμφωνα με το νέο ωράριο.

Ήταν ένα αίτημα του ΣΙΚΑΕΛ από την περίοδο της διαβούλευσης του νέου Κανονισμού το οποίο τότε είχε ληφθεί υπ’ όψιν να εξεταστεί κατά την πιλοτική έναρξη λειτουργίας του συστήματος.

Έτσι, λαμβάνοντας υπ’ όψιν, τις ιδιαίτερες μορφολογικές συνθήκες του Λόφου του Φρουρίου (Ζώνη Ελέγχου), την λειτουργία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στην εν λόγω περιοχή με απογευματινό και βραδινό ωράριο και με δεδομένη την εμπειρία της εκκίνησης του συστήματος στο Βόρειο Τομέα από 25/07/2021 και, μετά από την συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΙΚΑΕΛ και επιχειρηματίες του λόφου που συμφώνησαν ότι είναι ένα μέτρο- αίτημά τους σε σωστή κατεύθυνση, εγκρίθηκε η τροποποίηση του μεσημεριανού ωραρίου τροφοδοσίας των καταστημάτων.

Θέσεις στάθμευσης για μόνιμους κατοίκους λόφου Φρουρίου

Με την έναρξη εφαρμογής του συστήματος δεν ισχύει πλέον ο χώρος στάθμευσης στην πλατεία Λαμπρούλη. Ετσι αποφασίστηκε να δοθούν ατελώς ατομικές θέσεις στάθμευσης (συγκεκριμένες ανά πινακίδα αυτοκινήτου) στο χώρο στάθμευσης της οδού Γεωργιάδου με ετήσια ισχύ ΜΟΝΟ για τους μόνιμους κατοίκους του Λόφου λόγω της γεωμορφολογικής ιδιαιτερότητας και του πεζοδρομημένου καθεστώτος στο σύνολο της περιοχής.

Οι δικαιούχοι “μόνιμοι κάτοικοι χωρίς χώρο στάθμευσης” μπορούν να αποστείλουν στο mail [email protected] :

– Αίτηση μονίμου κατοίκου και κατόχου

– Βεβαίωση Κατοικίας Ειδικής Χρήσης

– άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου

– Υπεύθυνη Δήλωση (με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή από το Gov) ότι “το αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας (………..) δεν χρησιμοποιεί χώρο στάθμευσης ενός της Ζώνης Ελέγχου”

Βασικές οδηγίες χρήσης του ηλεκτρονικού συστήματος

Από τον Δήμο Λαρισαίων επαναλαμβάνονται οι βασικές οδηγίες χρήσης του συστήματος.

Πλησιάζουμε “σιγά σιγά” και “σωστά” το σημείο της κίτρινης σήμανσης (ΚΙΤΡΙΝΟ Π) ώστε, “εν κινήσει” να γίνει η αναγνώριση της πινακίδας και να δούμε τις μπάρες να κατεβαίνουν.

Περνάμε ΜΟΝΟ εφόσον οι μπάρες κατέλθουν εντελώς

Προσέχουμε μην περάσει αντί για μας άλλο αυτοκίνητο (ή δίκυκλο). Στην περίπτωση αυτή αναμένουμε 10’’ και αν δούμε ότι οι μπάρες σηκώνονται τότε, κάνουμε λίγο όπισθεν προσεκτικά και επανερχόμαστε “σιγά σιγά εν κινήσει” ώστε να γίνει επαναγνώριση της πινακίδας μας.

Σε κάθε περίπτωση δυσλειτουργίας και έκτακτης ανάγκης ζητήματος υγείας/ΑΜΕΑ τηλεφωνούμε στο ΚΕΛ (2413500224-2413500307) που λειτουργεί αδιαλείπτως.

Επίσης, από το Δήμο χαρακτηρίζουν ως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την συμβολή ΟΛΩΝ στην επιτυχία ενός “έξυπνου” συστήματος για τη χρήση του πεζοδρομημένου δημόσιου χώρου.

Αυτό σημαίνει ότι, η ενημέρωση πέρα από το Δήμο πρέπει να γίνει και από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους. Δηλαδή :

Οι Θεσμικοί Φορείς να ενημερώσουν τα μέλη τους (Εμπορικός Σύλλογος, Επιμελητήρια, Σύλλογος Ξενοδόχων και Τουριστικών Γραφείων, ΣΙΑΚΑΕΛ, ΕΟΔ, Προμηθευτών – Διανομέων κά).

Οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους (Προμηθευτές – Διανομείς)

Συγκεκριμένοι εμπλεκόμενοι ανέλαβαν την ευθύνη να ενημερώνουν και να εξυπηρετούν (με εναλλακτικούς και άμεσους τρόπους μάλιστα σε κάθε περίπτωση) για λογαριασμό τους τους πελάτες τους (Ξενοδοχεία, Χώροι Στάθμευσης)

ΟΛΟΙ οι παραπάνω μπορούν και πρέπει να αξιοποιήσουν την ιστοσελίδα τους και να βάλουν link την πλατφόρμα του “έξυπνου συστήματος” :

https://platform.cityzenapp.gr/cityzen/larisa

καθώς και, την εφαρμογή (application) που μπορούν να “κατεβάσουν” σε κινητά (ios & android) και tablet :

Larissa Smart Access

Μέσα από τις δύο αυτές εφαρμογές μπορεί κάποιος να κάνει μία απλή “Εγγραφή” (με email και κωδικό που θα επιλέξει) και έτσι να έχει τη δυνατότητα να εισάγει “Αίτημα” (ετήσιας ή προσωρινής εισόδου).

Λειτουργία “Γραφείου Βοήθειας” (Help Desk)

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου θα λειτουργήσει “Γραφείο Βοήθειας” (Help Desk) για τη λειτουργία και την εγγραφή στο “έξυπνο” σύστημα.

Θα περιλαμβάνει :

Τηλεφωνική ενημέρωση (σε άλλο νούμερο διαφορετικό από αυτά του ΚΕΛ)

Δυνατότητα ραντεβού για διά ζώσης βοήθεια επί της χρήσης της Πλατφόρμας και της Εφαρμογής για όσους πολίτες αντιμετωπίζουν δυσκολία αρχικής εγγραφής και χρήσης με την νέα “έξυπνη” τεχνολογία.

Θα ανακοινωθεί τόσο το ειδικό τηλέφωνο όσο και το ωράριο εντός των επόμενων ημερών

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τα κρούσματα σε Τρίκαλα και την υπόλοιπη χώρα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Επιστροφή μετά από μια μέρα σε διψήφια νούμερα κρουσμάτων για την Περιφερειακή Ενότητα Τρίκαλων. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε για τις τελευταίες 24 ώρες 29 νέες μολύνσεις στα Τρίκαλα.
Βέβαια κάτι τέτοια θεωρείται μάλλον φυσιολογικό, αφού Δευτέρα – Τρίτη γίνονται πάντα αυξημένα τεστ.
Έτσι και στην υπόλοιπη Θεσσαλία είχαμε μεγάλο αριθμό κρουσμάτων σε σύγκριση με την προηγούμενη μέρα. Στην Λάρισα ανακοινώθηκαν 117 κρούσματα. Ενώ και στην Μαγνησία ο αριθμός ήταν υψηλός, με 72 μολύνσεις.
Πιο χαμηλά απ’ όλους κινήθηκε η Καρδίτσα με 23 κρούσματα.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τρίτη 11 θανάτους από κορωνοϊό, ενώ 149 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Παράλληλα εντοπίστηκαν 6.194 κρούσματα (5.588 νέα και 606 επαναλοιμώξεις) έπειτα από 147.951 τεστ, ενώ έγιναν 67 εισαγωγές.
Αναλυτικά:
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 5.588. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.427.857 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.
Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 606 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 132.854(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 11, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.725 θάνατοι. Το 95.6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 149 (64.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 92.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 71 (47.65%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 78 (52.35%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.671 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 67 (ημερήσια μεταβολή -20.24%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 91 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Αττική συνεχίζει να διατηρεί τα πρωτεία στον αριθμό των κρουσμάτων που προκαλεί ο κορονοϊός με 3.382 ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 411. Επίσης 147 κρούσματα καταγράφονται στη Ρόδο. Αναλυτικά ο πίνακας με τις περιφέρειες.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ξεκίνησε η αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης και στο κέντρο των Τρικάλων

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Στο κέντρο των Τρικάλων εισήλθε ήδη  το μεγάλο έργο για την αντικατάσταση των παλιών σωλήνων ύδρευσης της ΔΕΥΑΤ. Ένα έργο μεγάλης σημασίας για την υγεία όλων, αφού μετά από χρόνια τοποθετούνται νέοι σωλήνες για το νερό που πίνουν οι πολίτες. Τα οφέλη επεκτείνονται στη μείωση των βλαβών λόγω παλαιότητας του δικτύου, στη μείωση των διακοπών υδροδότησης λόγω ακριβώς αυτών των βλαβών, στη μείωση των δαπανών της ΔΕΥΑΤ για τις επισκευές.
Είναι, επίσης, το μεγαλύτερο έργο της δημοτικής επιχείρησης, τόσο για το κέντρο, όσο και για τις συνοικίες της πόλης.
Τα έργα, μετά το πρώτο διάστημα των απαραίτητων μετρήσεων, ξεκίνησαν από την οδό 25ης Μαρτίου και από την οδό Αθανασίου Διάκου.
Σταδιακά, αναλόγως της πορείας των εργασιών, θα αποκαθίσταται η κυκλοφορία και το έργο θα συνεχίζεται σε επόμενα σημεία του κέντρου της πόλης.
Ο πρόεδρος της ΔΕΕΥΑΤ, Ακης Αναστασίου, επισημαίνει ότι έχουν γίνει ήδη συζητήσεις με τους καταστηματάρχες της οδού Καραϊσκάκη, ώστε σε πλαίσιο συνεννόησης και συνεργασίας, να διευθετηθούν τα σχετικά με τα έργα. Κυρίαρχο μέλημα, το να υπάρξει η  μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των επιχειρήσεων, που την τελευταία διετία έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.
Ο Δήμος Τρικκαίων και η ΔΕΥΑΤ ευχαριστούν τους πολίτες και ειδικά τους οδηγούς για την υπομονή που ήδη επιδεικνύουν για όλα τα έργα που υλοποιούνται στην πόλη. Ζητούν, δε, την κατανόηση και τη συνεργασία τους για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Από το γραφείο Τύπου


Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
VIDEO7 λεπτά ago

Λάρισα: Ξεκίνησε το φεστιβάλ κόμικς

ΕΛΛΑΔΑ10 λεπτά ago

«Άναψαν» τα αίματα σε αστικό λεωφορείο – Καρέ καρέ ο καβγάς την ώρα του δρομολογίου

OIKONOMIA17 λεπτά ago

Διαπραγματεύσεις ΕΛΠΕ – TotalEnergies για τους υδρογονάνθρακες στην Κρήτη

ΚΟΣΜΟΣ18 λεπτά ago

Βρετανία: 14χρονος δολοφόνησε 12χρονη φίλη του για ένα… βίντεο στο Snapchat – «Σκάσε ρε βλάκα»

VIDEO27 λεπτά ago

Η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη στο Συμβαίνει Τώρα με την Βάσω Σαμακοβλή 24/05/2022

ΠΟΛΙΤΙΚΗ28 λεπτά ago

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Ανατέλλει» ξανά ο πράσινος ήλιος στο νέο λογότυπο του κόμματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ28 λεπτά ago

Αύξηση συντάξεων το 2023

ΕΛΛΑΔΑ29 λεπτά ago

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Χρησιμοποιούν ακόμα και το όνομα του νεκρού παιδιού μου» – Οργή Γιάνναρου για την εμπλοκή του ονόματός του

OIKONOMIA36 λεπτά ago

Καύσιμα: Μεγάλες αποκλίσεις τιμών από πρατήριο σε πρατήριο – Φαινόμενα νοθείας

ΚΟΣΜΟΣ37 λεπτά ago

Εμβολιαστικό σχέδιο και στην Γαλλία για την ευλογιά των πιθήκων

ληστεία
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου – Πέθανε ο σπουδαίος Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

ηλικιωμένος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

Δημοφιλή