Connect with us
banner epikhirisis
giorgos kalliakmanis ndp 1200x630.jpg giorgos kalliakmanis ndp 1200x630.jpg

LIFESTYLE

«Με την πρώην σύζυγό μου ήμασταν μαζί σχεδόν 30 χρόνια, δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν υπάρχει λόγος»

Published

on

Μία σπάνια συνέντευξη έδωσε ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος Καλλιακμάνης και αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού για τον χωρισμό του από τη σύζυγό του, τον λόγο που δεν έχει πάρει διαζύγιο αλλά και τις δεύτερες ευκαιρίες. Παράλληλα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης αποκάλυψε και την ηλικία του. 

«Με την πρώην σύζυγό μου ήμασταν μαζί σχεδόν 30 χρόνια, παντρεύτηκα στα 33 μου χρόνια. Θεωρούσα ότι ο γάμος είναι δέσμευση. Πολλές φορές εγώ δεν μπορούσα να τα βρω με τον εαυτό μου, οπότε αναρωτιόμουν “πώς θα τα βρω με έναν άλλον άνθρωπο;”», ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αποκαλύπτοντας: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δεν υπάρχει λόγος. Ήμουν ένας πολύ καλός οικογενειάρχης, όποιος μου πείραζε παιδί, τον τελείωνα με συνοπτικές διαδικασίες».

Παράλληλα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης έκανε έναν απολογισμό ζωής και δήλωσε: «Έκανα πολλά συναισθηματικά λάθη με τις γυναίκες. Δίνομαι, αφήνομαι, δεν ξέρω. Είναι μπερδεμένο το θέμα αυτό. Ευτυχώς έκανα έναν πολύ καλό γάμο με μία πολύ καλή κοπέλα, που μου έκανε τρία πολύ καλά παιδιά. Η μικρή μου ήταν η αδικημένη, γιατί χανόμουν με τη δουλειά και δεν της έδωσα τον χρόνο που έπρεπε και που είχα δώσει στα άλλα δύο».

Επίσης, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλυψε και την ηλικία του, τονίζοντας ότι είναι 57 ετών. 

Advertisement

Τέλος, ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρθηκε και στις δεύτερες ευκαιρίες, ξεκαθαρίζοντας: «Πρέπει να δίνει στον άλλο μία δεύτερη ευκαιρία αλλά όχι μία τρίτη. Η “κακιά η ώρα” δεν υπάρχει, υπάρχουν κακοί άνθρωποι και άνθρωποι που λειτουργούν παρορμητικά».

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο