Connect with us

A.E.Λ.

Μείωση των τιμών διαρκείας και νέα προνόμια!

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Έχοντας αντιληφθεί στο απόλυτο τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώνονται στην  καθημερινότητα των φιλάθλων και συνολικότερα της κοινωνίας μας και προκειμένου να καταδείξει έμπρακτα την πεποίθηση της διοίκησής της, ότι η κορυφαία ομάδα της ελληνικής περιφέρειας δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει χωρίς να έχει στο πλευρό της το σύνολο του κόσμου που επί δεκαετίες την ακολουθεί, την στηρίζει και ορίζει την δυναμική της, η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε και ανακοινώσει την πλήρη αναθεώρηση και ανακοστολόγηση της πολιτικής της για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στόχος είναι να διευκολυνθούν όλες και όλοι εκείνοι που θέλουν να ζήσουν μαζί μας το όμορφο ταξίδι που ξεκινάει για την αναγέννηση της ΑΕΛ μας, καθώς διαπιστώσαμε ότι παιδιά, έφηβοι, ενήλικοι, γυναίκες, είτε ως άτομα είτε ως ολόκληρες οικογένειες, δυσκολεύονται να βρεθούν κοντά μας παρά την επιθυμία τους. Κατά συνέπεια με ωριμότητα και περίσκεψη, οφείλουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το καταφέρουν.

Γι’ αυτό και μεταξύ άλλων, εκτός της ευρύτερης μείωσης των τιμών στην πλειοψηφία των θυρών, επιδιώκουμε να δώσουμε κίνητρο στις γυναίκες να βρεθούν στο πλευρό των φίλων, των παιδιών και των συντρόφων τους, για να ομορφύνουν την εξέδρα μας και να αμβλύνουν τα πάθη που ξυπνάει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλά – για πρώτη φορά – και στην ευαίσθητη ηλικιακή κατηγορία των εφήβων (14 έως 17 ετών), που θα αποτελέσουν μεσοπρόθεσμα τον πυρήνα των φιλάθλων που θα στηρίξουν το όραμά μας για μια ΑΕΛ με ευρωπαϊκές αρχές λειτουργίας και δράσης.

Ως εκ τούτων, από την προσεχή Δευτέρα 26/9 και επί του συνόλου των 9.539 θέσεων που διατίθενται στο στάδιο Αλκαζάρ, θα ισχύουν ανά θύρα, φύλο και ηλικία τα εξής:

ΘΥΡΑ 10

Αριθμός θέσεων: 3.382

Τιμή ανδρικού εισιτηρίου: 100€

Τιμή γυναικείου εισιτηρίου: 80€

Τιμή παιδικού εισιτηρίου (έως 14 ετών): 50€

Εκτιμούμε ότι η πλέον λαϊκή θύρα του σταδίου μας, όπου έγραψε ιστορία η θρυλική κερκίδα των «Ιερολοχιτών», πρέπει και πάλι να αποκτήσει τον παλμό των ανθρώπων που ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, σκορπούν απλόχερα την ενέργειά τους στον αγωνιστικό χώρο, στέλνοντας μέσω και της τηλεοπτικής κάμερας, πολλαπλά και προς κάθε κατεύθυνση μηνύματα για την ισχύ της έδρας μας.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων της Θύρας 10 θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

·         Τέλος, όσοι έως τώρα προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας της εν λόγω θύρας στην τιμή των 170€, θα κληθούν τηλεφωνικά απ’ την ΠΑΕ για να τους επιστραφεί το ποσό των 70€.

ΘΥΡΑ 8

Αριθμός θέσεων: 852

Τιμή εισιτηρίου: 70€

Ανεξαρτήτως φύλου και σε εύλογες ηλικίες, οι πιστοί ακόλουθοι της ομάδας δεν απαιτούν ούτε κάθισμα, ούτε την καλύτερη θέα προς τον αγωνιστικό χώρο, για να δώσουν τον τόνο με τον παλμό των συνθημάτων και των τραγουδιών τους, στο σύνολο των κερκίδων. Γι’ αυτό ακριβώς και η ΠΑΕ τους τιμά με μια ξεχωριστή εκπτωτική προσφορά και τους καλεί να πιστοποιήσουν την θέση τους κάθε αγωνιστική στο γήπεδο απ’ το ξεκίνημα της περιόδου.

Υπενθυμίζεται πως για τα εισιτήρια της Θύρας 8 απαιτείται μεταξύ άλλων δικαιολογητικών (ΑΔΤ, ΑΜΚΑ), υπογραφή από πλευράς του φιλάθλου δήλωσης συναίνεσης περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε ό,τι αφορά στους ανήλικους, η δήλωση συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων θα πρέπει να υπογράφεται από τον γονέα που ασκεί τη γονική μέριμνα αυτού και να φέρει το γνήσιο της υπογραφής του από αρμόδια δημόσια αρχή (Κ.Ε.Π.)

·         Η διάθεση των εισιτηρίων της Θύρας 8 θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

·         Όσοι έως τώρα προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας της εν λόγω θύρας στην τιμή των 90€, θα κληθούν τηλεφωνικά απ’ την ΠΑΕ για να τους επιστραφεί το ποσό των 20€.

ΘΥΡΕΣ 6-7 (μόνο για εφήβους μαθητές 14-17 ετών)

Αριθμός θέσεων: 1.420

Τιμή εισιτηρίου: 50€

Θεσπίζοντας τον θεσμό της «Εφηβικής Θύρας» ή “ΑΕΛ Teens”, η οποία θα διατεθεί αποκλειστικά σε παιδιά ηλικίας από 14 έως 17 ετών, δηλαδή πιστοποιημένα μαθητές και μαθήτριες Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου, με την χαμηλότερη δυνατή τιμή εισιτηρίου, η ΠΑΕ επιθυμεί να προσφέρει υγιή διέξοδο σε μια ευαίσθητη ηλικιακά κατηγορία φιλάθλων και ταυτόχρονα να τους φέρει κοντά της και να χτίσει μαζί τους μέσα από σειρά δράσεων, ένα αύριο διαφορετικό τόσο για την ομάδα, όσο και για τους ίδιους.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων της «Εφηβικής Θύρας (6-7)» θα γίνεται από το Πολυϊατρείο Animus (Κύπρου και Σκαρλάτου Σούτσου), με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί την μαθητική ιδιότητα.

ΘΥΡΕΣ 4 & 2

Αριθμός θέσεων: 3.055

Τιμή ανδρικού εισιτηρίου: 170€

Τιμή γυναικείου εισιτηρίου: 130€

Τιμή παιδικού εισιτηρίου: 85€

Προστατευόμενοι από τις καιρικές συνθήκες λόγω σκεπάστρου, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις θέασης του αγωνιστικού χώρου και ευκολότερη πρόσβαση από και προς το γήπεδο και την θέση τους σ’ αυτό, οι φίλαθλοι των θυρών 4 και 2 λογίζονται ως προνομιούχοι σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη θύρα, πλην της κεντρικής. Γι’ αυτό και η διαφορά στην τιμολόγηση δεν αφορά οποιαδήποτε εκπτωτική προσφορά, αλλά την αναλογία της αρχικής τιμής σε σχέση με τον αριθμό των αγώνων που προσφέρονται από εδώ και στο εξής, συμπαρασύροντας και τις άλλες κατηγορίες (γυναικείο, παιδικό).

Η πρόσθεση και εδώ της κατηγορίας του γυναικείου εισιτηρίου, προσβλέπει στην δημιουργία κινήτρων προκειμένου η έδρα της ΑΕΛ να ξαναγίνει σημείο αναφοράς σε όλη την χώρα για το πλήθος των γυναικών, αλλά και των οικογενειών που συγκεντρώνει στους αγώνες της.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων των Θυρών 4 & 2 θα γίνεται από το Πολυϊατρείο Animus (Κύπρου και Σκαρλάτου Σούτσου).

ΘΥΡΑ 3

Αριθμός θέσεων: 778

Τιμή εισιτηρίου: 300€

Χωρίς κατηγοριοποίηση και ελάφρυνση της τιμής παραμένει η κεντρική θύρα του σταδίου, καθώς την επιλέγουν φίλαθλοι που εξ’ αρχής, συνειδητά κι έχοντας κατά τεκμήριο την οικονομική δυνατότητα, έρχονται δίπλα στην ομάδα με την επιθυμία να την στηρίξουν τόσο ηθικά όσο και υλικά.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων της Θύρας 3 θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

ΘΥΡΑ 3 VVIP

Αριθμός εισιτηρίων: 52

Τιμή: 600€

Ομοίως με την Θύρα 3, δεν υπάρχει κάποιου είδους ελάφρυνση ή κατηγοριοποίηση στις θέσεις των VVIP, η προσφορά των οποίων είναι πάντα ουσιαστική και απολύτως συνειδητή, στο κρίσιμο ξεκίνημα κάθε αγωνιστικής περιόδου.

·         Η διάθεση των εισιτηρίων των θέσεων VVIP θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ (Κύπρου 72, 5ος όροφος).

ΘΥΡΑ AMEA

Τέλος, υπενθυμίζεται πως όσα άτομα  με αναπηρίες επιθυμούν την είσοδο τους στο στάδιο Αλκαζάρ, θα πρέπει να προσκομίσουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την έγκριση της ΔΩΡΕΑΝ εισόδου τους στο γήπεδο από την Θύρα 1 (πιστοποίηση αναπηρίας από ΚΕΠΑ, άνω του 67%, έχοντας κάθε είδους κινητική, νοητική ή αισθητηριακή αναπηρία)».

ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

ΕΝΗΛΙΚΟΙ:

Α) Φωτοτυπία και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας

Β) ΑΜΚΑ

Γ) ΑΦΜ

ΑΝΗΛΙΚΟΙ:

Φωτοτυπία και των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας (εάν έχουν) και θεωρημένη από ΚΕΠ συναίνεση του κηδεμόνα τους, στην οποία να αναφέρονται το ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ του κηδεμόνα και των ιδίων εάν υπάρχουν.

Περισσότερα εδω!

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

A.E.Λ.

Η ΑΕΛ κοντά στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ΔΑΔ

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Σε δράση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας ΔΑΔ (για παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές) παραβρέθηκε σήμερα αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, με επικεφαλής τον εκ των αρχηγών της ομάδας, Χάρη Ηλιάδη και τους Αλέξανδρο Νικολιά, Κώστα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Μαυριά, Δημήτρη Μιλτιάδη, Δημήτρη Θωμαϊδη και Γιώργο Μαϊδανό.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Με τη βοήθεια των δασκάλων και των καθηγητών φυσικής αγωγής του σχολείου, πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με τους «βυσσινί» να συμμετάσχουν με χαρά σε παιχνίδια με τα παιδιά και τους γονείς τους και να κάνουν τις απονομές των μεταλλίων.

Τους ποδοσφαιριστές συνόδευσαν ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Χρήστος Τσούμαρης, ο Τεχνικός Διευθυντής, Τάσος Βενέτης και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης, που δια των παικτών παρέδωσαν στον διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτρη Φωτίου, μια φανέλα με τις υπογραφές όλου του αγωνιστικού τμήματος, ένα λάβαρο της ΑΕΛ και μπάλες για να χρησιμοποιηθούν στις δραστηριότητες των παιδιών.

Από την πλευρά του, συγκινημένος αλλά και χαρούμενος ο κ. Φωτίου, εξέφρασε εκ μέρους διδακτικού προσωπικού και γονέων, προς την αντιπροσωπεία της ομάδας, τις ευχαριστίες του για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης, ενώ μεταξύ των στελεχών ΠΑΕ και σχολείου υπήρξε συζήτηση για περαιτέρω συνεργασία και κοινή συμμετοχή σε δράσεις.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Bowling Center, στη διασταύρωση Βόλου και Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Περισσότερα εδω!

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

A.E.Λ.

Από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ στην Κ-17 της ΑΕΛ (pics)

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση από τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ, των νεαρών (γεννημένων το 2006) ποδοσφαιριστών, Αθανασίου-Μάριου Τσούτσου και Κων/νου-Γεωργίου Μπέη, οι οποίοι εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας Κ-17, που θα συμμετάσχει στο οικείο πρωτάθλημα της Super League 1.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο την διοίκηση του σωματείου όσο και τους γονείς των ποδοσφαιριστών, για την συνεργασία και την θέρμη με την οποία ανταποκρίθηκαν στο ενδιαφέρον μας κι ευχόμαστε από κοινού τα παιδιά τους να έχουν λαμπρό μέλλον με την ομάδα μας.

– Στα στιγμιότυπα διακρίνονται οι νεαροί ποδοσφαιριστές με τον πρόεδρο του ΠΑΟΛ Αβέρωφ, κ. Δημήτριο Ελευθέρογλου και τον Γενικό Αρχηγό, κ. Δημήτριο Μάνο, κατά την υπογραφή των δελτίων τους, καθώς και με τους γονείς τους και φυσικά, τον Τεχνικό Διευθυντή των Ομάδων Νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ, Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Περισσότερα εδω!

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Χαμός στον «αέρα» εκπομπής: Έφυγαν οι παρουσιαστές και εκείνοι ακόμη τσακωνόντουσαν

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Φωτιά σε πλοίο στον Παγασητικό άμεση επέμβαση λιμεναρχείου και σκαφών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλιακών θερμοσίφωνων από 800 έως 1000 ευρώ

ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ημέρες ago

Καρδίτσα: Τραγωδία – 16χρονος που «έσβησε» στην άσφαλτο!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Ανάκληση της μήνυσης κατά του Βολιώτη επιχειρηματία έκανε η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου

Νοσοκομείου Βόλου
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Ξαφνικός θάνατος 45 Χρονης στο Βόλο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

«Η χώρα των πουλιών» στο θέατρο Κνωσός – Μια εκπαιδευτική παράσταση για όλη την οικογένεια

MEDIA5 ημέρες ago

Φουλ ερωτευμένη η Χριστίνα Βραχάλη | Ο πρωταγωνιστής του ΑΝΤ1 που της έκλεψε την καρδιά (Pics)

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Αλιβέρι: Απίστευτη «τελετή διαζυγίου» οικογενειών Ρομά με… αποζημίωση 50.000 ευρώ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago

Πρώτη προβολή για «τα Ηρωικά Βουρλά της Μικράς Ασίας» του ΙΔΙΣΜΕ

Δημοφιλή