Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μειώθηκε η ποινή του Μαρινάκη που θα μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε την ποινή που επιβλήθηκε αρχικά από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, και προέβλεπε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 5 μήνες.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η έφεση που άσκησαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο κ. Μαρινάκης είχε αποτέλεσμα, καθώς ο μεγαλομέτοχος του πειραϊκού συλλόγου απαλλάχθηκε από την κατηγορία της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο παιχνίδι με τον Άρη στο Φάληρο.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η πρωτόδικη απόφαση μεταβλήθηκε σε απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για δύο μήνες, που πρακτικά σημαίνει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να πηγαίνει στο γήπεδο. Επίσης, δεν ισχύει το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον κ. Μαρινάκη και μειώθηκε σε 4.500 ευρώ (από 7.000) εκείνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 37/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1 ΕΛΛΑΔΑ. Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση. Κρίνει, κατά πλειοψηφία (Α.Μελισσινού και Χ. Παπακώστα), ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης δεν είναι πειθαρχικά ελεγκτέος για την παράβαση του άρθρου 12 παρ. 5 του ΚΑΠ (υπάρχουν αμφιβολίες).

Το Μέλος Ι. Κοσίνα είχε την γνώμη ότι τελέσθηκε η ως άνω παράβαση. Κατά τα λοιπά, ομόφωνα, γίνεται δεκτό ότι τελέσθηκαν οι λοιπές πράξεις. Επιβάλλει (ομόφωνα) σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για κάθε μία των, πρώτης και δεύτερης, πράξεων και συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (4.500) ευρώ (3.000+1.500). Απαγορεύει (ομόφωνα) στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελο Μαρινάκη, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δύο (2) μήνες.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του TIENTCHEU FRANC ERIC, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Νεαρός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στην παραλία του Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Θλίψη και πάλι στον Βόλο- Πέθανε 40χρονη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ημέρες ago

Από τις πηγές της Πάρνηθας θα πίνει νερό η Χασιά

LIFESTYLE3 ημέρες ago

Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Πάνο Μιχαλόπουλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Πέθανε γνωστός 69χρονος επαγγελματίας στον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Διασωληνωμένη η Διευθύντρια Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δήμου Βόλου – Έκκληση για αίμα

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Δεξίωση της Τουριστικής Εταιρείας ‘’Dolphins of Greece’’προς τους Αυστριακούς Τουριστικούς Πράκτορες ‘’Springer’’ στο Ηotel ‘’Oniro’’ -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα ago

Τροχαίο με επτά τραυματίες – Ανάμεσά τους 7χρονο παιδί

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Θεσσαλονίκη: Οχιά δάγκωσε εθελόντρια ερπετολόγο σε σχολείο – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες ago

Συνελήφθη ο δολοφόνος της 60χρονης στη Βαρβάκειο

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή