Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Μέρα γιορτής για το περιβάλλον στη δυτική Θεσσαλία

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Συνολικά 3817 ημέρες (ή 10 χρόνια 5 μήνες και 14 ημέρες) πέρασαν από την ημέρα που ξεκίνησε η διαδικασία για κατασκευή νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων για τη δυτική Θεσσαλία.
Από το 2012 δηλαδή, μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, που υπογράφτηκε στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ της ΠΑΔΥΘ Α.Ε. (Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτικής Θεσσαλίας), στη θέση «Παλαιοσμαρίνα» της Κοινότητας Παλαιοπύργου του Δήμου Τρικκαίων, η σύμβαση ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΔΥΘ και στη ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ, που θα κατασκευάσει τη νέα μονάδα.
Το καλωσόρισμα στη λιτή τελετή έκανε ο διευθυντής της διαδημοτικής εταιρείας κ. Χρ. Μπραζιτίκος, τονίζοντας τη σημασία του έργου, την τεχνογνωσία που διαθέτει η ΠΑΔΥΘ και τις δυνατότητες επέκτασής της.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Ο πρόεδρος της ΠΑΔΥΘ και Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, χαρακτήρισε την ημέρα αυτή ως «την αρχή του τέλος και το τέλος μιας αρχής», καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο στη δυτική Θεσσαλία με:
– επεξεργασία 60.000 τόνων απορριμμάτων (και στα δύο ρεύματα της ΜΕΑ)
– προϋπολογισμό περίπου 31.000.000 (με ΦΠΑ)
– παραγωγή ενέργειας (από το βιοαέριο)
– 18 μήνες προθεσμία κατασκευής με 6 μήνες δοκιμή.
Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι «μεγάλο σχολείο», δίνοντας έμφαση
– στη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για το ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων) Θεσσαλίας από το 2015
– στις κοινές προσπάθειες με την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων έδωσε έμφαση στην ενημέρωση των πολιτών για τη διαχείριση των απορριμμάτων και τη διαλογή στην πηγή, κάτι που θα επιτευχθεί, όπως είπε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΠΑΔΥΘ.
Χαρακτήρισε, επίσης, τον ΧΥΤΑ της δυτικής Θεσσαλίας ως, ίσως, αυτόν που λειτουργεί με τον καλύτερο τρόπο. Εξυπηρετεί, δε, τους 10 Δήμους των δύο νομών Τρικάλων και Καρδίτσας με πληθυσμό περίπου 270.000 κατοίκους.
Στη συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, στον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, στην Περιφέρεια συνολικά και στα στελέχη της Διαχειριστικής της Αρχής, στους πρώην Δημάρχους των Δήμων Τρικκαίων και Καρδίτσας που μετείχαν στην ΠΑΔΥΘ, στα νυν, πρώην και τέως μέλη του ΔΣ της ΠΑΔΥΘ, στο προσωπικό της εταιρείας, στον νυν διευθυντή της κ. Χρ. Μπραζιτίκο και στον τέως κ. Ορ. Πλιάσα που μέχρι το 2021 επέβλεπε τα σχετικά με το έργο, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων που εργάστηκε ουσιαστικά και επιμελώς, στα μέλη της επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού που σε κάθε φάση έπραξαν το ορθό, στον προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Τομέα Περιβάλλοντος της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΑΑ κ. Νίκο Μαμαλούγκα και τα στελέχη της υπηρεσίας, στους τεχνικούς συμβούλους ΕΠΤΑ και Enviroplan, στην ανάδοχο εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε. Ο κ. Παπαστεργίου ευχήθηκε να συνεχιστεί η καλή συνεργασία, ειδικά με την ανάδοχο εταιρεία, για την ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στον χαιρετισμό του ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στη διαχείριση απορριμμάτων, τονίζοντας ότι στη χώρα μας θάβουμε απορρίμματα σε ποσοστό 80%, όταν ο μέσος στην ΕΕ ανέρχεται σε 50% (και σε 10% σε πιο προηγμένες χώρες). Και σημείωσε ότι χρειάζεται να ακολουθηθεί το μοντέλο «μείωση παραγωγής απορριμμάτων, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση, ανάκτηση θερμότητας και ταφή». Μάλιστα περιέγραψε με αριθμούς τον σχεδόν διπλασιασμό έργων κατασκευής ΜΕΑ σε όλη τη χώρα την τελευταία τριετία. Τόνισε ότι το συγκριμένο έργο είναι σημαντικό για την περιοχή, δίνοντας έμφαση στο ότι «ως χώρα, μπορούμε να κάνουμε πολλά για το περιβάλλον». Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία των δύσκολων αποφάσεων που ελήφθησαν προ 20ετίας, εξαίροντας το έργο του τότε Δήμαρχου Τρικκαίων, Μιχάλη Ταμήλου.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Ο κ. Κώστας Αγοραστός αναφέρθηκε
– στην αναγκαιότητα και τα οφέλη για να κατασκευαστεί το εν λόγω έργο ως δημόσιο,
– στον περιφερειακό σχεδιασμό (ΠΕΣΔΑ) για τα απόβλητα
– στις μάχες, όπως τόνισε, που δόθηκαν για την κατασκευή της ΜΕΑ.
Μίλησε για το ότι πρώτη η Περιφέρειας Θεσσαλίας διαθέτει στρατηγική πυξίδα με αποτελεσματικότητα για το περιβάλλον και τόνισε ότι έχει αυξηθεί συνολικά το κόστος για το έργο, συνυπολογίζοντας τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και τα συνοδά έργα (π.χ. οδικά). Ευχαρίστησε όλους τους φορείς για τη συνεργασία και τόνισε ότι «ενωμένοι μπορούμε να πάμε ψηλότερα, όπως το έχουμε αποδείξει στη Θεσσαλία».

Βουλευτής Καρδίτσας

Ο βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός εξήρε
– την ύπαρξη της ΠΑΔΥΘ ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1990,
– τον ρόλο των τότε αυτοδιοικητικών, όπως ο Μιχάλης Ταμήλος, για τις «μάχες» που έδωσε για την κατασκευή του δρόμου πρόσβασης.
Σημείωσε την αποτυχία του νομού Καρδίτσας για τη δημιουργία ΧΥΤΑ αλλά έδωσε έμφαση στην «κοινή συναντίληψη των δύο νομών» με την ίδρυση της ΠΑΔΥΘ και τη «συναπόφαση για την κοινή διαχείριση στον κρίσιμο αυτόν τομέα» των απορριμμάτων. Επανέλαβε τη σημασία του δημόσιου χαρακτήρα των έργων, επειδή «ανήκουν στο κοινωνικό σύνολο και το υπηρετούν», τόνισε πως τα απορρίμματα είναι πηγή ανάπτυξης και εσόδων, απηύθυνε ευχαριστίες και στον πρώην Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Φώτη Γκούπα για τη συμβολή του συνολικά στον ρόλο της ΠΑΔΥΘ, και τόνισε πως η Θεσσαλία και δη η δυτική Θεσσαλία «μπορεί να είναι πρωτοπόρος στην Ελλάδα και την Ευρώπη» στα θέματα της διαχείρισης απορριμμάτων.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας

Ο κ. Βασίλης Τσιάκος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε έμφαση στη σημασία του «να πας κόντρα στο ρεύμα για να κάνεις θαύματα», αναφερόμενος στο πώς, πριν 20 και πλέον χρόνια δρομολογήθηκε η κατασκευή του ΧΥΤΑ στη συγκεκριμένη περιοχή ως συνεργασία των δύο νομών. Εξέφρασε την ευχή να ολοκληρωθεί γρήγορα η κατασκευή του έργου, προκειμένου «η δυτική Θεσσαλία να αποδείξει ξανά ότι σε τέτοια περιβαλλοντικά έργα είμαστε και θα είμαστε πρωτοπόροι».

Ιστορικές αναφορές Ταμήλου – Στουρνάρα

Ο πρ. Δήμαρχος Τρικκαίων (και πρ. βουλευτής) Μιχάλης Ταμήλος και ο πρ. Δήμαρχος Παληοκάστρου (και πρ. νομαρχιακός σύμβουλος και δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων) Γιώργος Στουρνάρας, μίλησαν για το παρελθόν. Για τη χωροθέτηση του ΧΥΤΑ το 1996 από τον Νομάρχη Στέφανο Πατραμάνη, τη μελέτη της (παρούσης στην εκδήλωση) μελετήτριας κ. Κωνσταντά πριν 25 χρόνια, τη συναίνεση των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας, τις προσλήψεις προσωπικού από την περιοχή, τα ανταποδοτικά οφέλη στα χωριά, τη δημιουργία ανώνυμης εταιρείας και όχι διαδημοτικού συνδέσμου, τη συνεργασία Δήμων και Περιφέρειας. Η φράση του κ. Ταμήλου ήταν χαρακτηριστική: «τα μακρινά όνειρα της εποχής έχουν υλοποιηθεί», τόνισε, με τον κ. Στουρνάρα να δίνει έμφαση στη συναίνεση και στη συνεργασία.

Η εταιρεία

Από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Διον. Γεωργόπουλος αναφέρθηκε στον εξειδικευμένο χαρακτήρα του έργου, σε στοιχεία για αυτό, στη δυνατότητα παραγωγής βιοαερίου. Τόνισε ότι η εταιρεία με την εμπειρία που διαθέτει, θα πράξει το καλύτερο δυνατό, έχοντας ήδη αναπτύξει πολύ καλή συνεργασία με την ΠΑΔΥΘ.

Η υπογραφή

Το κείμενο της σύμβασης υπέγραψαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΔΥΘ, Δήμαρχοι Τρικκαίων και Καρδίτσας κ. Παπαστεργίου και Τσιάκος αντιστοίχως και ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ κ. Διονύσης Γεωργόπουλος.

Παρουσίες

Στη λιτή τελετή, πλην των ομιλητών που αναφέρθηκαν, παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων Χρήστος Τρικάλων, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για θέματα Περιβάλλοντος Ντίνος Μπάρδας, οι Δήμαρχοι: Πύλης Κώστας Μαράβας, Αργιθέας Ανδρέας Στεργίου, Μουζακίου Παναγιώτης Στάθης, Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου, Σοφάδων Θανάσης Σκάρλος, ο αντιδήμαρχος Δ. Τρικκαίων Γιώργος Καταβούτας, ο αντιδήμαρχος Δ. Μετεώρων Βασίλης Τσίκαρης, οι πρόεδροι κοινοτήτων Μεγάρχης και Ζηλευτής κ. Σκρέκας και Αναγνώστου, εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέλη της Επιτροπής Διαγωνισμού, μέλη των μελετητικών εταιρειών Enviroplan και ΕΠΤΑ, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρικκαίων, στελέχη της αυτοδιοίκησης και εργαζόμενοι της ΠΑΔΥΘ ΑΕ.
Ακολούθησε μικρή ξενάγηση στον ΧΥΤΑ, με ενημέρωση για τα στοιχεία που τον καθιστούν σημαντικό για τα απορρίμματα στη δυτική Θεσσαλία, από τον διευθυντή ΧΥΤΑ κ. Δημήτρη Γιαννόπουλο, ο οποίος έδωσε έμφαση στον σχεδιασμό για δημιουργία περιβαλλοντικού πάρκου στον χώρο.

Από το γραφείο Τύπου

Θανάσης Μιχαλάκης

ΦΩΤΟ: LeventisPhotography

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Προειδοποιητικό Σήμα για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι  σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης του Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, με Α.Α. 10/2022 που εκδόθηκε την Τρίτη 17-05-2022, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απέστειλε Προειδοποιητικό Σήμα όπου δίνεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων σε περιοχές της Θεσσαλίας από τις απογευματινές ώρες σήμερα Τετάρτη 18/05/2022 ως και τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη 19/05/2022.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Καλούνται οι εμπλεκόμενοι φορείς της Πολιτικής Προστασίας στη Θεσσαλία να βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή. Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Προειδοποιητικό Σήμα για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων  αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ- ΒΡΟΧΕΣ

– Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

– Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).

-Να προφυλαχτούν αμέσως  σε περίπτωση χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

 

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

–  Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

– Να στερεώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχουν αναρτήσει.

– Να ασφαλίσουν  τις πόρτες και τα παράθυρα.

– Να αποφύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

– Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (γλάστρες, σπασμένα τζάμια κ.λπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

 Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Σε περιπτώσεις ανάγκης,  οι πολίτες να  επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Αστυνομία τηλ. 100 – Πυροσβεστική τηλ 199 -Αριθμός Επείγουσας Ανάγκης  112- ΕΚΑΒ 166).

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας στις 19/5/2022

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Καλούνται οι καθηγητές των σχολείων του Νομού μας σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022και ώρα 7.00μ.μ. στο  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

  1. Εκλογή προεδρείου της Γ.Σ.
  2. Απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ της OΛΜΕ.
  3. Έλεγχος πεπραγμένων του Δ.Σ της ΟΛΜΕ από τα μέλη της ΕΛΜΕ
  4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών.
  5. Έγκριση πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.

 

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων που θα μας εκπροσωπήσουν στο 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα διεξαχθούν την Πέμπτη 26  Μαΐου, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας .

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
VIDEO4 λεπτά ago

Βράβευση σε διεθνή οργανισμό για το Γυμνάσιο Ευξεινούπολης, Αλμυρού 18/05/2022

ΕΛΛΑΔΑ6 λεπτά ago

Πάτρα: Με μετρητά πλήρωσε τη μηχανή που αγόρασε ο Μάνος Δασκαλάκης

OIKONOMIA13 λεπτά ago

ΗΠΑ: Μπλόκο στη Ρωσία – Δεν θα μπορεί να πληρώνει τους Αμερικανούς ομολογιούχους

A.E.Λ.17 λεπτά ago

Τέλος από την ΑΕΛ και ο Adrian Colombino!

VIDEO23 λεπτά ago

Η πρ. Πανελλήνιας Ομοσπ.Βιομηχανικών Ειδών & Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών Στεφανία Τζοάνου στον Astra

ΕΛΛΑΔΑ25 λεπτά ago

Γιαννόπουλος: Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασελγείς πράξεις σε ανήλικους

VIDEO43 λεπτά ago

Ο πρ. Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. Λάρισας Χρήστος Βλούχος στο “Συμβαίνει Τώρα” 18/05/2022

ΕΛΛΑΔΑ45 λεπτά ago

Πάτρα: Ρούλα και Μάνος ξόδευαν τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς – Χιλιάδες ευρώ τα χρέη σε λογαριασμούς

OIKONOMIA52 λεπτά ago

ΑΑΔΕ: Φόρους 790 εκατ. ευρώ άφησαν απλήρωτους τον Μάρτιο οι φορολογούμενοι

ΘΕΣΣΑΛΙΑ55 λεπτά ago

Προειδοποιητικό Σήμα για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

ληστεία
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες ago

Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

65χρονος που ζούσε στη Σκιάθο ο νεκρός που βρέθηκε να επιπλέει στην ακτή του Ξενία Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Αυξήσεις “φωτιά” στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια -Βόλος – Σποράδες: Εισιτήρια από χρυσάφι

ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ημέρες ago

Ο Γκουσγκούνης και η θρυλική ατάκα «μέριασε γέρο να διαβώ» στην ταινία «Sex… 13 μποφόρ»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

Στοίχημα: Χωρίς ρίσκο στον αγγλικό τελικό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο καράβι SPORADES STAR

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Σοκ στη Σκιάθο πέθανε 42χρονος από ανακοπή καρδιάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

‘Βόμβα’: Μπαίνει στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικό στην Σκιαθο

COVER STORY6 ημέρες ago

Κατακύρωση στη κοινοπραξία Αστικού Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα για τις συγκοινωνίες Σκιαθου

Δημοφιλή