Connect with us

ΚΟΣΜΟΣ

Μια αμήχανη Ευρώπη βυθίζεται στον πόλεμο

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η Ευρώπη σε πόλεμο συνιστά μια τομή που φαντάζει ως η αναίρεση όλων των διακηρύξεων, εδώ και πάνω από 75 χρόνια, ότι η Ευρώπη δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει ξανά το πεδίο των μεγάλων πολέμων που όρισαν την νεωτερικότητα, με αποκορύφωμα τον απόλυτο βαθμό βαναυσότητας που σηματοδότησε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει βάλει εδώ και καιρό τέλος σε αυτή τη συνθήκη, αν και εάν θα θέλαμε να επιδείξουμε μεγαλύτερη ιστορική επίγνωση, ήδη ο πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία, παρότι αντιμετωπίστηκε ως βαλκανική ιδιαιτερότητα, είχε παίξει ανάλογο ρόλο.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αυτό που ίσως κάνει τα πράγματα διαφορετικά είναι ότι μια Ευρώπη που στο παρελθόν, σε επίπεδο διακηρύξεων αλλά και επιλογών, από τη γερμανική Ostpolitik έως τη συγκρότηση του ΟΑΣΕ, υποτίθεται ότι κατεξοχήν επεδίωκε να αποφεύγει τις πολεμικές συγκρούσεις στο έδαφός της, πλέον έχει συστρατευτεί σε έναν πόλεμο, έχει επιλέξει μορφές εμπλοκής σε αυτόν όπως είναι η αποστολή πολεμικού υλικού, και συζητά τον πόλεμο με όρους όχι κατάπαυσης του πυρός και ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων αλλά νίκης.

Η επιχειρηματολογία είναι γνωστή και αφορά δύο διαστάσεις. Η μία είναι ότι η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αποτελεί κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και πράξη βαναυσότητας και ως τέτοια δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Η δεύτερη είναι ότι η Ρωσία αποτελεί μια άμεση απειλή συνολικά για την Ευρώπη. Ως προς το πρώτη θα μπορούσε κανείς να πει ότι σχεδόν πάντα στις πολεμικές συγκρούσεις η μία πλευρά εκπροσωπεί περισσότερο τη βαναυσότητα και την παραβατικότητα, αλλά αυτό δεν αναιρούσε μέχρι τώρα την πρόκριση της κατάπαυσης του πυρός έναντι της κλιμάκωσης των επιχειρήσεων, για να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι πάντα μια σύγκρουση είναι πιο σύνθετη. Ως προς το δεύτερο, η ίδια η εξέλιξη των πολεμικών επιχειρήσεων δείχνει ότι δεν θα ήταν τόσο εύκολο για τη Ρωσία να δοκιμάσει να καταλάβει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι όλα αυτά διατυπώνονται ως μια ιδιαίτερη ευρωπαϊκή τακτική, ως μια ανάκτηση μιας ευρωπαϊκής στρατηγικής, την ώρα που στην πράξη αποτυπώνουν μια συστράτευση της Ευρώπης σε έναν γεωπολιτικό ανταγωνισμό που κατεξοχήν έχει το χνάρι της αμερικανικής προσπάθειας, ήδη από την επαύριον της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ, να διατηρηθεί μία απόλυτη πρωτοκαθεδρία και να αποφευχθεί η διαμόρφωση ενός κόσμου με ισχυρούς άλλους πόλους.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή η ευρωατλαντική οπτική που ήταν κυρίως τοποθέτηση της Μεγάλης Βρετανίας και των «χωρών της διεύρυνσης», όπως π.χ. η Πολωνία, πλέον είναι ηγεμονική στην ΕΕ, κάτι που ίσως εξηγεί γιατί η Πολωνία πλέον δεν αντιμετωπίζεται ως «παραβατική» χώρα ως προς ζητήματα κράτους δικαίου (σε αντίθεση με την Ουγγαρία). Ούτε είναι τυχαίο ότι ακόμη και προτάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο όπως η ανάγκη να αποκτήσει η Ευρώπη τη δική της αυτοτελή αμυντική ομπρέλα, πλέον διατυπώνονται περισσότερο ως παραλλαγή της κεντρικής «ατλαντικής» στόχευσης, παρά ως προσπάθεια διαμόρφωσης διακριτού από τις ΗΠΑ πόλου. Είναι χαρακτηριστική έτσι η επανεξέταση προηγούμενων πολιτικών επιλογών. Η γερμανική πολιτική αυξημένων οικονομικών σχέσεων με την ΕΣΣΔ αρχικά, τη Ρωσία αργότερα, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειακών ροών, αντιμετωπίζεται πλέον ως μια εσφαλμένη πρακτική, μια ιστορική απρονοησία που οδήγησε στην εξάρτηση και όχι ως μια προσπάθεια να ξεπεραστούν προηγούμενες διαχωριστικές γραμμές, παρότι έτσι την έκαναν πράξη πολιτικοί από τον Βίλι Μπραντ έως την Άνγκελα Μέρκελ.

Είναι έτοιμη η Ευρώπη για πόλεμο;

Όμως, είναι έτοιμη η Ευρώπη να λειτουργήσει ως ένα θέατρο πολέμου, συμπεριλαμβανομένου των άμεσων επιπτώσεων και του οικονομικού κόστους που αυτό συνεπάγεται, και το οποίο είναι ήδη εμφανές; Πόσο προετοιμασμένη είναι ώστε να αποφύγει αυτό το κόστος να μετατραπεί σε μια κοινωνική κρίση; Πόσο εύκολο θα είναι για τις ευρωπαϊκές κοινωνίες να ζήσουν με τον πόλεμο ως στοιχείο για την καθημερινότητά τους; Ιδίως εάν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για μια Ευρώπη που αντί να απαντήσει στην οικονομική κρίση και την παράλληλη κρίση χρέους τη μετέτρεψε σε χώρες όπως η Ελλάδα σε κοινωνική καταστροφή, που καθυστέρησε να συντονιστεί απέναντι στην πανδημία και που επιδεικνύει απρονοησία ως προς την πράσινη μετάβαση.

Και αυτό είναι ίσως το σοβαρότερο πρόβλημα: όσο περισσότερο οι εκπρόσωποι της ΕΕ συναγωνίζονται ως προς το βαθμό στράτευσης σε αυτή την κατεύθυνση, τόσο πιο πολύ αναδεικνύεται μια βαθύτερη αμηχανία που δεν περιορίζεται μόνο στον τρόπο που η Ευρώπη αναδιπλώνεται εντός μιας Δύσης που σκέφτεται μόνο με όρους διαχωριστικών γραμμών και κλιμακούμενων αντιπαραθέσεων. Αποτυπώνεται στην κρίση του «ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου» και τη διαρκή υπονόμευσή του από νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Συγκεφαλαιώνεται στην όχι και τόσο σιωπηρή αποδοχή της ατζέντας της ακροδεξιάς σε ζητήματα όπως η μετανάστευση και το προσφυγικό. Υποδεικνύεται από την διάχυτη αίσθηση πολιτικής κρίσης, απουσίας ισχυρών ηγεσιών και δυσκολίας να διαμορφωθούν ισχυρά κοινωνικά και πολιτικά μπλοκ.

 

Και η ειρήνη;

Η διαπίστωση ότι η Ευρώπη ψηλαφεί μια νέα σελίδα στην ιστορία της δεν αναιρεί την ανάγκη και σε αυτή τη σελίδα η ειρήνη να διατηρήσει την αξία της ως κεντρική επιδίωξη. Θα μπορούσε κανείς να υπενθυμίσει ότι σε τέτοιες συγκρούσεις, που συνδυάζουν τοπικές ανοιχτές πληγές και συνολικούς γεωπολιτικούς συσχετισμούς, το ζήτημα δεν είναι να κερδηθούν οι πόλεμοι (γιατί στην πραγματικότητα έχουν μια «διηνεκή» δυναμική), αλλά να σταματήσουν να παράγουν θάνατο και καταστροφή.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ηρωίδα των Δίδυμων Πύργων, την ώρα που έσωζε συγγενή του

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Μια ηρωική υπαστυνόμος της Ιατρικής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης (EMS) στη Νέα Υόρκη και από τις πρώτες που ανταποκρίθηκαν και έσπευσαν να βοηθήσουν στην τραγωδία του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου το 2001, μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, άφησε την τελευταία της πνοή αφού μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από έναν άνδρα, που της επιτέθηκε ενώ βρισκόταν έξω για φαγητό.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η Alison Russo-Elling, 61 ετών, σκοτώθηκε εν ώρα υπηρεσίας στις 2.20 μ.μ. την Πέμπτη, μετά από επίθεση με μαχαίρι, που χαρακτηρίστηκε «άθλια και βάρβαρη», από ένα άτομο που φέρεται να ήταν συγγενής ασθενή που βοηθούσε, γράφει η βρετανική Daily Mail.

Διαβάστε επίσης: Η πιο φρικτή δολοφονία: Τη βασάνισε και της έβγαλε τα μάτια τρεις εβδομάδες πριν την πνίξει σε μπανιέρα

Το θανατηφόρο περιστατικό έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι, όταν ένας άνδρας, 34 ετών, που φορούσε ανοιχτό γκρι πουκάμισο και σκούρο παντελόνι, έβγαλε ένα μαχαίρι και τη μαχαίρωσε άγρια πολλές φορές.

Το 2001, εν ώρα υπηρεσίας στους Δίδυμους Πύργους

Πιστεύεται ότι η γυναίκα βρισκόταν έξω για να πάρει φαγητό, όταν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, δήλωσε ότι ο ύποπτος συνελήφθη και «θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του».

Σε όλη την πόλη γίνονται αφιερώματα για την εργαζόμενη στην πρώτη γραμμή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης (FDNY), ενώ οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες προς τιμήν της θαρραλέας γυναίκας.

Ένας συνάδελφός της έγραψε στα social media: «Δυνατή γυναίκα. Σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας. Ήταν προνόμιο να δουλέψω μαζί σου από τη δεκαετία του ’90!».

«Είμαι θυμωμένος που σου πήραν τη ζωή τόσο νέα, που δούλευες τόσο σκληρά. Αφιέρωσες τη ζωή σου στην υπηρεσία όλων των ανθρώπων, στον COVID, στην ψυχική υγεία, σε όλα τα τραύματα και τις ασθένειες, βάζοντας τη ζωή σου σε αναμονή για τους άλλους. Σου άξιζε κάτι καλύτερο, η κόρη σου άξιζε περισσότερο χρόνο μαζί σου».

Ένας άλλος έγραψε: «Σκοτώθηκε ενώ υπηρετούσε τους ανθρώπους της Νέας Υόρκης. Αφού υπηρέτησες ως εθελόντρια EMT από τη δεκαετία του ’90 και υπηρέτησες τους ανθρώπους της Νέας Υόρκης για σχεδόν 25 χρόνια. Δεν της άξιζε αυτό».

Η άτυχη γυναίκα με τους γονείς της

Στην επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Νέας Υόρκης, ο θάνατος της Russo-Elling έγινε αφορμή υπενθύμισης των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

«Ο θάνατος της Alison Russo αποτελεί τραγική υπενθύμιση των κινδύνων που αντιμετωπίζει κάθε μέλος του FDNY και των ένστολων υπηρεσιών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η παράλογη δολοφονία της προκαλεί θλίψη σε κάθε μέλος του FDNY. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αδελφούς και τις αδελφές μας στο Τμήμα, με σκυμμένο το κεφάλι, και θα είμαστε για πάντα εδώ για να στηρίξουμε την οικογένεια του FDNY σε αυτή την ανείπωτα δύσκολη στιγμή».

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του σε συνέντευξη Τύπου στο νοσοκομείο Mount Sinai στην πόλη της Νέας Υόρκης, στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους της.

«Χάσαμε έναν από τους ήρωές μας, που προσέφερε υπηρεσίες σε αυτή την πόλη για πάνω από 24 χρόνια. Ο δράστης της συνελήφθη και θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Είχε υπηρεσία τη στιγμή που μεταφέρθηκε εδώ, στο νοσοκομείο Mount Sinai, όπου απεβίωσε από τα τραύματά της», είπε.

Η εκτελούσα χρέη επιτρόπου Πυροσβεστικής Laura Kavanagh χαρακτήρισε το περιστατικό σπαρακτικό.

«Στις 2.20 μ.μ. σήμερα, η υπαστυνόμος Alison Russo εκτελούσε υπηρεσία στο σταθμό 49, ενώ έξω από το σταθμό της μαχαιρώθηκε πολλές φορές, σε μια βάρβαρη και εντελώς απρόκλητη επίθεση», δήλωσε.

«Τα μέλη του ΕΚΑΒ υπηρετούν μόνο για να βοηθήσουν και να σώσουν τις ζωές άλλων ανθρώπων. Το να δέχονται επίθεση και να σκοτώνονται κατά τη διάρκεια άλλων είναι και σπαρακτικό και εξοργιστικό για το τμήμα μας, με τρόπους που δεν μπορώ να περιγράψω».

«Η υπαστυνόμος Russo αποτελούσε το παράδειγμα του FDNY EMS, υπηρέτησε την πόλη για 25 χρόνια, ήταν πρώτη ανταποκρίτρια στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, διακρίθηκε πολλές φορές για τη γενναιότητά της και τη σωτήρια εργασία της και ήταν απολύτως αγαπητή σε αυτή τη δουλειά».

Η Russo-Elling ήταν το 1.158ο μέλος του FDNY και το δεύτερο μέλος του EMS που πέθανε εν ώρα καθήκοντος τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτος, ο οποίος εντοπίστηκε από δύο μάρτυρες που γνώριζαν τον δράστη, εθεάθη να τρέχει προς το σπίτι του, όπου και ταμπουρώθηκε.

Ο άνδρας πείστηκε να βγει από το σπίτι, πριν τεθεί υπό αστυνομική κράτηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Russo-Elling παρείχε βοήθεια σε έναν ασθενή στην Astoria στις 14.20, όταν ο ψυχικά διαταραγμένος συγγενής του ασθενούς την μαχαίρωσε πολλές φορές στο λαιμό και το σώμα.

Η υπαστυνόμος, η οποία εργαζόταν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης για περισσότερα από 20 χρόνια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Mount Sinai Queens, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο επικεφαλής των ντετέκτιβς του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, Τζέιμς Έσιγκ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η γυναίκα είχε κάνει διάλειμμα από τη δουλειά της λίγα λεπτά πριν μαχαιρωθεί.

«Σήμερα, περίπου στις 14:15 μ.μ., στη γωνία της 20ής λεωφόρου και της 41ης οδού, μία εν υπηρεσία υπαστυνόμος του FDNY δέχθηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι, που προκάλεσε τον θάνατό της».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Περισσότεροι από τους μισούς Βρετανούς θέλουν να παραιτηθούν η πρωθυπουργός και ο ΥΠΟΙΚ

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Περισσότεροι από τους μισούς Βρετανούς πολίτες θέλουν να παραιτηθεί η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Λιζ Τρας, η οποία ανέλαβε αυτή τη θέση πριν από μόλις ένα μήνα, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μία εβδομάδα μετά την πολιτικοοικονομική αναταραχή που προκάλεσε το οικονομικό σχέδιο της Τρας, το 51% των ερωτηθέντων είπε ότι η νέα πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί. Μεταξύ των Συντηρητικών ψηφοφόρων, μάλιστα, το ποσοστό αυτό ανέρχεται σε 36%.

Διαβάστε επίσης: Τα βρετανικά συνταξιοδοτικά ταμεία πωλούν άρον-άρον περιουσιακά στοιχεία

Ακόμη μεγαλύτερο, στο 54%, είναι το ποσοστό εκείνων που θέλουν να παραιτηθεί ο υπουργός Οικονομικών Κουάζι Κουάρτενγκ (41% μεταξύ των Συντηρητικών).

Η Τρας έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στις 6 Σεπτεμβρίου, δύο ημέρες πριν πεθάνει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Φιάσκο το φορογικό σχέδιο της κυβέρνησης

Το δημοσιονομικό και φορολογικό σχέδιο που ανακοίνωσε ο Κουάρτενγκ την περασμένη εβδομάδα εξελίχθηκε σε φιάσκο, εν μέσω της κρίσης του κόστους διαβίωσης που αντιμετωπίζει η χώρα.

Αφού παρουσιάστηκε αυτός ο «μίνι προϋπολογισμός», που περιλάμβανε μείωση φόρων για τους εύπορους, χρηματοδοτούμενη από την αγορά χρέους, η λίρα έπεσε σε ιστορικό χαμηλό.

Η Κεντρική Τράπεζα αποφάσισε να παρέμβει κατεπειγόντως για να ηρεμήσει τις αγορές.

Η Τρας, αφού τήρησε σιγή επί μία εβδομάδα, εμφανίστηκε την Πέμπτη στην τηλεόραση του BBC και είπε ότι δεν πρόκειται να αναθεωρήσει το σχέδιό της.

Η πρωθυπουργός θα συμμετάσχει από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη στο ετήσιο συνέδριο του Συντηρητικού κόμματος στο Μπέρμιγχαμ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ5 λεπτά ago

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ραντεβού τη Δευτέρα στο Ναό μας»

ΚΟΣΜΟΣ8 λεπτά ago

Νέα Υόρκη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ηρωίδα των Δίδυμων Πύργων, την ώρα που έσωζε συγγενή του

VIDEO17 λεπτά ago

Βόλος: Πατέρας τα «έχωσε» στο σχολείο για το Γονέας Α’ και Γονέας Β΄ – Η εξωφρενική αντίδρασή του

ΜΠΑΣΚΕΤ23 λεπτά ago

Σλούκας: «Είμαστε πολύ περήφανοι για όσα καταφέραμε»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24 λεπτά ago

“Εύκολο” τρίποντο για τα “λιοντάρια”

OIKONOMIA26 λεπτά ago

ΔΝΤ: Καμπανάκι κινδύνου για την επισιτιστική ανασφάλεια – Πράσινο φως σε έκτακτο εργαλείο δανεισμού

ΚΟΣΜΟΣ27 λεπτά ago

Βρετανία: Περισσότεροι από τους μισούς Βρετανούς θέλουν να παραιτηθούν η πρωθυπουργός και ο ΥΠΟΙΚ

VIDEO36 λεπτά ago

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου: 9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

ΜΠΑΣΚΕΤ42 λεπτά ago

Ράντονιτς: «Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά και στις δύο πλευρές»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ43 λεπτά ago

Συνεχίζει το… βιολί της η Μπιλμπάο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Η τραγική ιστορία ενός 60χρονου γιατρού γράφεται κάθε μέρα στους δρόμους του Βόλου..

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλιακών θερμοσίφωνων από 800 έως 1000 ευρώ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ6 ημέρες ago

Στοίχημα: Άνετη η Ελλάδα, “καίγεται” η Κύπρος

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Βίντεο: Της είπαν να καλύψει στο στήθος της σε εστιατόριο επειδή ήταν πολύ προκλητική

MEDIA5 ημέρες ago

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της (Pics)

ΣΤΟΙΧΗΜΑ7 ημέρες ago

Στοίχημα Σαββάτου: Κύπρος – Ελλάδα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Έκανε ποδήλατο στον Άναυρο και κατέληξε.. στο νοσοκομείο Βόλου

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Χαμός στον «αέρα» εκπομπής: Έφυγαν οι παρουσιαστές και εκείνοι ακόμη τσακωνόντουσαν

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Πέθανε ο γνωστός ξενοδόχος του Βόλου Βασίλης Ταλαδιανός

MEDIA4 ημέρες ago

«Πόλεμος» διαρροής μηνυμάτων ανάμεσα σε Δήμητρα Αλεξανδράκη-Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Δημοφιλή