LIFESTYLE
Μίλτος Καρατζάς: “Ήμουν 13 μέρες διασωληνωμένος και πέντε εβδομάδες σε κώμα – Τα παιδιά μου φοβήθηκαν ότι θα με χάσουν” (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ο Μίλτος Καρατζάς για τις δύσκολες εβδομάδες στο νοσοκομείο
Ο μουσικός παραγωγός βρέθηκε στην παρουσίαση της επίσημης βιογραφίας του Κώστα Τουρνά, με τίτλο «Άνθρωπε αγάπα», την Τετάρτη 20 Μαΐου, και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Μιλώντας για την περιπέτεια που πέρασε, ο Μίλτος Καρατζάς τόνισε ότι σήμερα είναι καλά στην υγεία του, όμως δεν έκρυψε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση που βίωσε. «Μετά από μια αρκετά μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, είμαι πολύ καλά ευτυχώς. Είχα πάθει μια πολύ μεγάλη ουρολοίμωξη, η οποία με έριξε στο κρεβάτι πάρα πολύ άσχημα και ήμουν 13 μέρες διασωληνωμένος και άλλες πέντε εβδομάδες σε κώμα. Τα παιδιά μου φοβήθηκαν ότι θα με χάσουν. Ευτυχώς συνήλθα και τώρα είμαι μια χαρά».
Η στιγμή που τον βρήκε λιπόθυμο ο γιος του
Στη συνέχεια, ο Μίλτος Καρατζάς περιέγραψε τη στιγμή που ο γιος του μπήκε στο σπίτι και τον βρήκε λιπόθυμο στο πάτωμα. Όπως αποκάλυψε, όλα συνέβησαν την παραμονή των Χριστουγέννων του 2024, λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. «Παραμονή Χριστουγέννων του 2024 μπαίνει ο γιος μου στο σπίτι και με βλέπει λιπόθυμο στο πάτωμα. Με πήραν, με πήγαν στο νοσοκομείο και ακολούθησαν τα υπόλοιπα». Η εξομολόγησή του έδειξε πόσο αιφνιδιαστικά μπορεί να αλλάξει η καθημερινότητα ενός ανθρώπου, αλλά και πόσο έντονα βίωσε η οικογένειά του εκείνες τις εβδομάδες αγωνίας.
Η επιστροφή του Μίλτου Καρατζά μετά την περιπέτεια
Ο Μίλτος Καρατζάς στάθηκε στο γεγονός ότι κατάφερε να ξεπεράσει τη μεγάλη δοκιμασία και να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Η αναφορά του στα παιδιά του, που φοβήθηκαν ότι θα τον χάσουν, έδωσε έναν ιδιαίτερα ανθρώπινο τόνο στις δηλώσεις του. Σήμερα, ο γνωστός μουσικός παραγωγός δηλώνει πως είναι καλά, αφήνοντας πίσω του μια περίοδο που, όπως φάνηκε από τα λόγια του, υπήρξε από τις πιο δύσκολες της ζωής του.

VIDEO24 ώρες agoΝτελαπάρισε νταλίκα στο ύψος του Σέσκλου – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ11 ώρες agoΠιο κοντά στο Champions League ο Ολυμπιακός: Τι σημαίνει για τους Πειραιώτες η κατάκτηση του Europa από την Άστον Βίλα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες agoΑναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού με τα νέα κόμματα – Βαθαίνει η κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ
LIFESTYLE21 ώρες agoΛίλα Κουντουριώτη: “Ξεκίνησα από το πολιτικό ρεπορτάζ – Ήθελα να γίνω σαν την Έλλη Στάη” – Η στροφή στα αθλητικά και η ατάκα του Λιάγκα (Βίντεο)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ21 ώρες ago«Έδεσε» τον Αντόνισε η Κηφισιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες agoΠολιτική αντιπαράθεση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τις υποκλοπές
LIFESTYLE22 ώρες agoΝατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος: Το νέο επαγγελματικό βήμα που ανοίγει δρόμο στη μουσική
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες agoΜητσοτάκης στη συνάντηση με Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο: Aπομένει ένας χρόνος για τη συνταγματική ολοκλήρωση της θητείας μας











