LIFESTYLE
Μίνα Ορφανού: “Δεν δέχτηκα την πρόταση γάμου – Το νυφικό ήταν το χειρότερο ρούχο που φόρεσα” (Βίντεο)

Διαβάστε: Μίνα Ορφανού: Αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση γάμου – “Μια δέσμευση τα έχει αυτά” (Βίντεο)
Ποια είναι η Μίνα Ορφανού
Η Μίνα Ορφανού (γεννημένη στις 3 Μαΐου 1982 στη Ρόδο και μεγάλωσε στην Κάλυμνο) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, ζωγράφος και διακοσμήτρια, και μια από τις πρώτες δημόσια γνωστές τρανς γυναίκες στη χώρα. Έγινε ευρέως γνωστή για τον κεντρικό ρόλο της στην ταινία Στρέλλα (2009), έναν ρόλο που της χάρισε το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου το 2010. Έχει συμμετάσχει επίσης στην τηλεοπτική σειρά Οι Βασιλιάδες (2012), και έχει εμφανιστεί σε γνωστά μουσικά βίντεο, όπως το «Πιο έρωτας πεθαίνεις» της Ελένης Φουρέιρα. Η ίδια έχει μιλήσει ανοιχτά για την αλλαγή φύλου κατά την εφηβεία της, για τη δημιουργική της πορεία, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως τρανς άτομο στην Ελλάδα. Εκτός από ηθοποιός, είναι ενεργή ζωγράφος και διακοσμήτρια, παρουσιάζοντας έργα της σε εκθέσεις.
Μίνα Ορφανού: Η πρόταση γάμου και η άρνηση δέσμευσης
Η Μίνα Ορφανού αποκάλυψε πως είχε δεχτεί πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης από διάσημο κομμωτή στην Ιταλία. Αν και η γνωριμία τους ήταν έντονη, η γλωσσική απόσταση και – κυρίως – η επιθυμία της για προσωπική ελευθερία την οδήγησαν στην άρνηση. «Δεν θέλω να δεσμευτώ, ρε παιδί μου. Είμαι ελεύθερο πνεύμα. Του το έδωσα πίσω το δαχτυλίδι, αλλά μου είπε να το κρατήσω. Δεν ήθελα να τσακώνομαι με ανθρώπους, και μια δέσμευση τα έχει αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το νυφικό που την… έπνιξε
Όταν ρωτήθηκε αν έχει ονειρευτεί ποτέ να παντρευτεί, η απάντησή της ήταν κατηγορηματική. «Το χειρότερο ρούχο που φόρεσα ποτέ ήταν το νυφικό. Μόλις το έβαλα, με έπνιξε», είπε η ηθοποιός, τονίζοντας πως η εμπειρία της με το νυφικό σε πασαρέλα και σε φωτογράφιση την επιβεβαίωσε πως δεν της ταιριάζει ο ρόλος της νύφης.
Η προσωπική της φιλοσοφία: «Είμαι ελεύθερος άνθρωπος»
Με τη χαρακτηριστική της αμεσότητα, η Μίνα Ορφανού ξεκαθάρισε πως η ελευθερία είναι για εκείνη θεμελιώδης αξία.
«Δεν είμαι ρατσίστρια, αλλά θέλω να μιλάω ελληνικά. Δεν θέλω να μπλέκομαι σε καταστάσεις που με αγχώνουν ή με περιορίζουν. Η δέσμευση δεν μου ταιριάζει», είπε με ειλικρίνεια και χιούμορ, κερδίζοντας το κοινό για ακόμη μια φορά.

-
VIDEO9 ώρες ago
Καταδίκη για τον γιατρό που ζήτησε φακελάκι
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Κάναμε καταμέτρηση ποιμνίων και στη συντριπτική πλειοψηφία ήταν λιγότερα τα ζώα
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Ένας 25χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Ζαχαράκη: Τελευταία ευκαιρία σε 35.000 “αιώνιους” φοιτητές που πλησιάζουν το πτυχίο τους
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες ago
Εμπλοκή με Χαφτάρ στη Βεγγάζη: «Ανεπιθύμητη» η ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία – Συνάντηση Μητσοτάκη-Πλεύρη την Τετάρτη στο Μαξίμου
-
ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες ago
Συρία: H πρώην ομάδα των τζιχαντιστών του Άχμεντ αλ-Σάρα εκτός του αμερικανικού καταλόγου των τρομοκρατών
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Διπλή σεισμική δόνηση στο Άγιον Όρος;
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Αμαλιάδα: Την Τετάρτη η μεταγωγή της Ειρήνης Μουρτζούκου στην Πάτρα