LIFESTYLE
Μηνάς Αηδόνης: Από τη μόδα στο healthy lifestyle και τo νέo επιχειρηματικό του βήμα (Εικόνες)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ο Μηνάς Αηδόνης, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο «My Style Rocks» και τα δημοφιλή βίντεο μόδας στη Μύκονο, συνεχίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στα social media. Τον Αύγουστο, ο fashion influencer ταξίδεψε στις Μαλδίβες μαζί με τη φίλη του, Ιωάννα Τούνη, δημοσιεύοντας εικόνες από τις διακοπές τους στον εξωτικό προορισμό.
Πέρα από την ενασχόλησή του με τη μόδα και τα ταξίδια, ο ίδιος έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στον χώρο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη. Τον τελευταίο χρόνο διατηρεί ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης, το οποίο εστιάζει στην υγιεινή διατροφή, προσφέροντας γεύματα, σνακ και ροφήματα χωρίς ζάχαρη, καθώς και επιλογές βασισμένες στην πρωτεΐνη.
Στον κατάλογο του καταστήματος περιλαμβάνονται εναλλακτικές εκδοχές παραδοσιακών γεύσεων, αλλά και ροφήματα που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με γνώριμα πρόσωπα, όπως ένα smoothie με την υπογραφή της Ιωάννας Τούνη. Με αυτόν τον τρόπο, ο Μηνάς Αηδόνης συνδυάζει πλέον το ενδιαφέρον του για το στυλ και την ευεξία με τα πρώτα του βήματα στον επιχειρηματικό στίβο.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

VIDEO23 ώρες agoΣκιάθος: Χαμός σε Πτήση για Νάπολη – Άφησαν τις Βαλίτσες των Επιβατών στο Αεροδρόμιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ24 ώρες agoSuperbet League 2: Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΣιδηρόδρομος: Ανακοινώθηκε πλήρης τηλεδιοίκηση στη γραμμή Α θήνα–Θεσσαλονίκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ23 ώρες agoΝέο ρεκόρ καριέρας με την Εθνική ο Ντόρσεϊ!
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΣι Τζινπίνγκ και Πούτιν εξαίρουν τη συμμαχία Κίνας-Ρωσίας στη σύνοδο κορυφής του Κιργιστάν
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΒόλος: Νέο πρόγραμμα λαϊκών αγορών από 1η Σεπτεμβρίου
VIDEO22 ώρες agoΒόλος – Απ. Ζαρκάδας Βεργής: «Συνεχίζονται οι Δενδροφυτεύσεις στην Πόλη»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ24 ώρες agoΣυναγερμός για Μιλουτίνοφ: Τραυματίστηκε και αποχώρησε υποβασταζόμενος









