Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Ήμουν ανασφαλές, κομπλεξικό και εσωστρεφές παιδί, και είμαι ακόμα” – Η σπάνια εξομολόγηση για τον εαυτό της (Βίντεο)

Published

on

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου 2026 μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με σπάνια ειλικρίνεια για τις ανασφάλειες που κουβαλά από την παιδική της ηλικία, για τη δυσκολία της να πει τη φράση «αξίζω», αλλά και για τη σχέση της με τη μητέρα της. «Έχω πάει σε ψυχολόγο και με έδιωξε», αποκάλυψε.

Διαβάστε: Μίρκα Παπακωνσταντίνου: “Μου λείπει πολύ ο Δάνης – Συνεχίζεται η ζωή, αλλά η απώλεια είναι απώλεια” (Βίντεο)

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για το “αξίζω” που δεν είπε ποτέ

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ξεκίνησε την εξομολόγησή της με μια φράση που αποκάλυψε πολλά για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τον εαυτό της. Όπως είπε, ζηλεύει τους ανθρώπους που μπορούν όχι απλώς να πουν τη λέξη «αξίζω», αλλά και να την πιστέψουν. «Στην εκπομπής σας ζηλεύω με αυτό το “αξίζω” που λέτε. Ζηλεύω, όχι που το λένε, αλλά που το πιστεύετε. Εγώ δεν το ‘χω πει ποτέ στη ζωή μου. Δεν ξέρω αν είναι η απόλυτη ηττοπαθής ή κομπλεξική θέση… αλλά δεν το έχω πει».

Οι ανασφάλειες που ακολουθούν ακόμα τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Όταν ρωτήθηκε αν έχει ανασφάλειες, η ηθοποιός απάντησε χωρίς περιστροφές, περιγράφοντας έναν εσωτερικό κόσμο που, όπως παραδέχθηκε, δεν έχει αλλάξει όσο θα περίμενε κανείς με τα χρόνια. «Αναρίθμητες. Για χιλιάδες πράγματα. Ήμουν ανασφαλές, κομπλεξικό και εσωστρεφές παιδί. Ακόμα και τώρα είμαι. Όταν πιέζομαι, λέω να ανοίξω μια πόρτα, να φύγω. Πρώτον, δεν γίνεται, και δεύτερον, δεν πρέπει». Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εξήγησε πως σχεδόν όλοι οι άνθρωποι κουβαλούν μέσα τους κόμπλεξ ή ηττοπάθεια, συνδέοντας μάλιστα αυτή την αντίφαση με το ίδιο το θέατρο. «Σχεδόν όλοι άνθρωποι έχουν κόμπλεξ ή ηττοπάθεια. Όπως είναι το θέατρο ή η κωμωδία και το δράμα, είναι το ίδιο νόμισμα. Από ‘δω είναι η κωμωδία, από ‘δω είναι το δράμα, το ‘χω δει. Σας ακούγεται λίγο οξύμωρο, αλλά είναι ακριβώς έτσι. Ή επίσης αυτό που λέμε “δεν μ’ αρέσει ο εαυτός μου”. Γιατί δεν μ’ αρέσει; Γιατί νομίζω ότι είμαι καλύτερος. Άρχισα να το καταλαβαίνω τον πρώτο καιρό. Με έβλεπα, έλεγα: «Αχ, πώς μιλάω έτσι;», θεωρώντας ότι μιλάω πολύ καλύτερα».

Advertisement

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για τη μητέρα της και την αγάπη που τη σημάδεψε

Στο τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη μητέρα της και στη βαθιά, σχεδόν απόλυτη αγάπη που ένιωθε από εκείνη. Μια αγάπη που, όπως παραδέχθηκε, είχε και μια δύσκολη πλευρά, ειδικά μέσα στην οικογενειακή ισορροπία. «Είχα μια τρομακτική επιβεβαίωση και λατρεία από τη μητέρα μου. Όλη αυτή η αγάπη της μητέρας μου, ήταν εξοργιστική. Η αδερφή μου νομίζω ότι το έζησε όλο αυτό, αντί με ζήλια, με απίστευτη περιφρόνηση. Είχαμε και διαφορά οκτώ χρόνια». Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο, μίλησε για τις ρωγμές, τις αντιφάσεις και τις ανασφάλειες που δεν εξαφανίζονται απαραίτητα με την επιτυχία. Και ακριβώς αυτή η ειλικρίνεια έκανε την εξομολόγησή της να ξεχωρίσει.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όσα την ακολουθούν από παιδί, σε μια εξομολόγηση που είχε και μια πολύ προσωπική αναφορά στη μητέρα της.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο