Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σε Σχοινά: Είμαστε στο «Champions League» του Ταμείου Ανάκαμψης

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Στην συνάντηση αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για το Ταμείο Ανάκαμψης. «Είμαστε στην πρώτη γραμμή των εκταμιεύσεων έχοντας υποβάλλει ένα συνεκτικό σχέδιο τα οφέλη του οποίου αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Παράλληλα, μίλησε για το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας κατά την τελευταία τριετία με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά. «Νομίζω ότι πετύχαμε πολλά αυτά τα τρία χρόνια σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στην έναρξη της συνάντησης.

Διαβάστε επίσης:  Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να υποκύψουμε. Αδύναμη κυβέρνηση σημαίνει αδύναμη χώρα»

Περί επαναδιαπραγμάτευσης του Ταμείου

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο τρόπος αναθεώρησης του Ταμείου Ανάκαμψης είναι καθορισμένος από την ιδρυτική πράξη του ίδιου του ταμείου. Κουβέντες του αέρα περί επαναδιαπραγμάτευσης του Ταμείου με ένα νόμο και με ένα άρθρο καλό είναι να μην ακούγονται, διότι ακόμα μια φορά παραπλανούν την ελληνική κοινή γνώμη και δημιουργούν προσδοκίες οι οποίες είναι παντελώς ανυπόστατες», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός

«Είμαστε, όντως, στο «Champions League» του Ταμείου Ανάκαμψης. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νέα αύριο από τις Βρυξέλλες σε αυτό το θέμα. Ένα άλλο εξίσου σημαντικό θέμα είναι η έγκριση νωριτερα, αυτή την εβδομάδα, του εθνικού σχεδίου, του ελληνικού σχεδίου για τη νέα ΚΑΠ ύψους 13,6 δισεκατομμυρίων ευρώ», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Σχοινάς προσθέτοντας καταληκτικά πως «το συμπέρασμα είναι ότι σε όλα αυτά η Ελλάδα είναι στην καρδιά των ευρωπαϊκών υποθέσεων και η Ευρώπη μέσα σε όλα αυτά πρωταγωνιστεί. Νομίζω ότι αυτό είναι το ασφαλέστερο δίδαγμα της τριετίας».

Ο διάλογος Μητσοτάκη – Σχοινά:

Κ. Μητσοτάκης: «Καλώς ήρθατε κ. Αντιπρόεδρε, ακόμα μια φορά και χαίρομαι διότι συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Αντιπροέδρου της Επιτροπής.

Είναι μία ευκαιρία να κάνουμε έναν απολογισμό. Θέλω ακόμα μια φορά να σας ευχαριστήσω για το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας. Νομίζω ότι πετύχαμε πολλά αυτά τα τρία χρόνια σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Αν έπρεπε να συγκρατήσω μία στιγμή που η Ευρώπη πραγματικά στάθηκε και ξεπέρασε τις προσδοκίες -όχι απλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχαμε για την ευρωπαϊκή αντίδραση- θα στεκόμουν στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Από το οποίο η Ελλάδα, εξάλλου, είναι πολύ ωφελημένη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που εξακολουθούμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή των εκταμιεύσεων έχοντας υποβάλλει ένα συνεκτικό σχέδιο τα οφέλη του οποίου αφορούν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Πιστεύω ότι σε αυτό το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας θα συνεχίσουμε, αντιμετωπίζοντας φυσικά και όλες τις υπόλοιπες προκλήσεις, πολλές εκ των οποίων αφορούν και το δικό σας χαρτοφυλάκιο και τα ζητήματα της μετανάστευσης, των γεωπολιτικών προκλήσεων, του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, της ασφάλειας την οποία πρέπει να παρέχουμε στους Ευρωπαίους πολίτες. Όλα αυτά είναι πράγματα τα οποία έχουμε συζητήσει πολύ εκτενώς και στα οποία περιμένουμε την Ευρώπη να είναι ακόμα πιο δραστήρια.»

Μ. Σχοινάς: Ευχαριστώ πολύ κύριε Πρόεδρε για την υποδοχή.

«Όντως αυτά τα τρία χρόνια της Επιτροπής von der Leyen ήταν χρόνια εξωπραγματικά. Το είδος των απειλών που αντιμετωπίσαμε ήταν χωρίς προηγούμενο και κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να πούμε και δημόσια κάποιες από τις συζητήσεις- αποφάσεις που πήραμε σε αυτή την τριετία, στις οποίες είχατε άμεση εμπλοκή κάτω από δραματικές συνθήκες.

Θυμάμαι την κρίση στον Έβρο, τη φωτιά στη Μόρια, αλλά όλες αυτές οι κρίσεις και η διαχείριση της πανδημίας και το Ταμείο Ανάκαμψης μας έκαναν πιο ανθεκτικούς, πολύ πιο δυνατούς, πολύ πιο αποτελεσματικούς. Έρχομαι σήμερα να σας ενημερώσω για τέσσερα εργοτάξια ευρωπαϊκά που αφορούν άμεσα και την Ελλάδα, το βασικό εκ των οποίων είναι η έγκριση ante portas της 2ης δόσης για το Ταμείο Ανάκαμψης του ελληνικού σχεδίου.

Είμαστε, όντως, στο «Champions League» του Ταμείου Ανάκαμψης.

Πιστεύω ότι θα έχουμε καλά νέα αύριο από τις Βρυξέλλες σε αυτό το θέμα. Ένα άλλο εξίσου σημαντικό θέμα είναι η έγκριση νωριτερα, αυτή την εβδομάδα, του εθνικού σχεδίου, του ελληνικού σχεδίου για τη νέα ΚΑΠ ύψους 13,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι μια νέα επανάσταση για τους αγρότες στην Ελλάδα. Θα χρειαστούν βέβαια κάποιες προσαρμογές μιας και η νέα ΚΑΠ έχει σαφέστατα περιβαλλοντικό πρόσημο αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Το τρίτο είναι ότι παράλληλα με τη δική μας συνάντηση συζητάνε οι Υπουργοί Ενέργειας για πρώτη φορά το πλαφόν στο φυσικό αέριο με πρόταση στο τραπέζι, κάτι για το οποίο δουλέψατε κι εσείς προσωπικά, αλλά την Τρίτη καταφέραμε επιτέλους να αφήσουμε μια πρόταση στο τραπέζι.

Εδώ είμαι αισιόδοξος ότι για τον επόμενο χειμώνα θα έχουμε στα χέρια μας αυτό το εργαλείο.

Και, τέλος, το μεταναστευτικό που συνεχίζει να μας απασχολεί. Θα συναντήσω τον Υπουργό λίγο αργότερα για να κάνουμε μια ανασκόπηση. Έχουμε αύριο μια έκτακτη σύνοδο των Υπουργών Μετανάστευσης στις Βρυξέλλες.

Το συμπέρασμα είναι ότι σε όλα αυτά η Ελλάδα είναι στην καρδιά των ευρωπαϊκών υποθέσεων και η Ευρώπη μέσα σε όλα αυτά πρωταγωνιστεί. Νομίζω ότι αυτό είναι το ασφαλέστερο δίδαγμα της τριετίας.»

Διαβάστε επίσης: Ταμείο Ανάκαμψης: Η θέση της Ελλάδας στις εκταμιεύσεις κεφαλαίων – Ανάλυση της Deloitte

Κ. Μητσοτάκης: Ναι, να πω μια κουβέντα μόνο για τα ζητήματα του Ταμείου Ανάκαμψης.

«Έχουμε κάνει μια πάρα πολύ σοβαρή και εμπεριστατωμένη δουλειά ώστε να έχουμε καταθέσει ένα σχέδιο το οποίο να είναι συγκροτημένο. Τα οφέλη του οποίου να τα καρπώνεται ολόκληρη η ελληνική κοινωνία.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο τρόπος αναθεώρησης του Ταμείου Ανάκαμψης είναι καθορισμένος από την ιδρυτική πράξη του ίδιου του ταμείου. Κατά συνέπεια, κουβέντες του αέρα περί επαναδιαπραγμάτευσης του Ταμείου με ένα νόμο και με ένα άρθρο καλό είναι να μην ακούγονται διότι ακόμα μια φορά παραπλανούν την ελληνική κοινή γνώμη και δημιουργούν προσδοκίες οι οποίες είναι παντελώς ανυπόστατες.»

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Βλέπουν νέο κύκλο στην «απόπειρα συσκότισης και συγκάλυψης»

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η σημερινή συζήτηση για τις υποκλοπές βρίσκει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να συνεχίζει, τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου, στην ίδια θεσμική τακτική που ξεκίνησε ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο Νίκος Ανδρουλάκης πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα του Αρείου Πάγου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το θεσμικό χαρτί, λένε από τη Χαριλάου Τρικούπη, είναι αυτό που μέχρι τώρα τους έχει «βγει», καθώς κερδίζει τους μετριοπαθείς προοδευτικούς ψηφοφόρους σε σχέση με τις επικοινωνιακές μονομαχίες στη Βουλή ανάμεσα σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. «Η ΝΔ μετά τις αλλεπάλληλες παροτρύνσεις μας να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να αναζητήσει τους υπευθύνους, κρυβόταν πίσω από το απόρρητο» λένε χαρακτηριστικά, αποδίδοντας στην κυβέρνηση απόπειρα συσκότισης και συγκάλυψης.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Στο ίδιο θεσμικό πλαίσιο, ο Ανδρουλάκης προσέφυγε τις προηγούμενες μέρες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο, τονίζοντας πως δεν υπήρξε επίσημος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να ενημερωθεί για τους λόγους της παρακολούθησής του, ενώ δεν μπόρεσε, ούτε σε επίπεδο Δικαιοσύνης ούτε σε επίπεδο Βουλής, να κινήσει κάποια διαδικασία ως προς τη νομιμότητα της επισύνδεσης του κινητού του τηλεφώνου. Με αυτόν τον τρόπο, ο Ανδρουλάκης πιέζει την ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει κατά γράμμα από εδώ και πέρα τους κανόνες που διασφαλίζουν την ιδιωτική ζωή και την ελευθερία της επικοινωνίας.

Παρέμβαση από Ανδρουλάκη

Πέραν της ομιλίας του Μιχάλη Κατρίνη σήμερα στο Κοινοβούλιο, ο οποίος θα εξηγήσει και τους λόγους της καταψήφισης του νομοσχεδίου για τις αλλαγές της ΕΥΠ από το ΠΑΣΟΚ, παρέμβαση θα κάνει και ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, μιλώντας για τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν αυτή είναι η τελευταία φορά που το θέμα συζητείται κοινοβουλευτικά, στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα επιμένουν να το αντιμετωπίζουν ως νοοτροπία απέναντι στους θεσμούς, η οποία υπάρχει και στη σημερινή και στην προηγούμενη κυβέρνηση. Γι’ αυτό πριν από λίγες μέρες, διά μέσου του Χάρη Καστανίδη και της Ευαγγελίας Λιακούλη, η κεντροαριστερή πλευρά στήριξε το αίτημα του ΚΚΕ για διερεύνηση των καταγγελιών για «συνακροάσεις» στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού, οι οποίες φέρεται ότι έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Παράσταση ενότητας στο Παλλάς

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Δύο φράσεις στο κλείσιμο της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά στη χθεσινοβραδινή εναρκτήρια εκδήλωση για το Ιδρυμα, που φέρει το όνομά του, συνοψίζουν το μήνυμα που εκπέμφθηκε από τη σύναξη όλων των τάσεων της ΝΔ σε μια θεατρική αίθουσα. «Η παράταξη οφείλει να δώσει τη μάχη των ιδεών ενωμένη. Και ενόψει εκλογών, όποτε κι αν γίνουν, και ανεξάρτητα από τις εκλογές» είπε ο πρώην πρωθυπουργός εν μέσω χειροκροτημάτων, όχι μόνο από τους καθήμενους και τους όρθιους στην αίθουσα 1.500 θέσεων του Παλλάς, αλλά και από τα φουαγιέ όπου στήθηκαν οθόνες. Στην πρώτη σειρά του ακροατηρίου βρίσκονταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και τρεις πρώην (Κώστας Καραμανλής, Παναγιώτης Πικραμμένος, Λουκάς Παπαδήμος), αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στον οποίο ο Αντώνης Σαμαράς έκανε ειδική αναφορά.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην πρώτη δημόσια παρέμβασή του μετά την αποκάλυψη της υπόθεση των υποκλοπών, έπειτα από εβδομάδες σιωπής, παρότι το όνομά του έχει περιληφθεί σε λίστα (που δημοσίευσε η εφημερίδα «Documento») με φερόμενους στόχους παρακολούθησης από το Predator, καθώς και μία μέρα πριν από τη σύγκρουση κορυφής στην Ολομέλεια της Βουλής για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, ο μεσσήνιος πολιτικός τοποθετήθηκε με έμμεσες αιχμές, αλλά χωρίς να τραβήξει το σχοινί σε ό,τι αφορά χειρισμούς της κυβέρνησης.

«Η πολιτική ζωή του τόπου δοκιμάζεται για πολύ καιρό από τις – νόμιμες και παράνομες – υποκλοπές. Δεν πιστεύω, δεν θέλω να πιστέψω, ότι η κυβέρνηση υπέκλεπτε τηλεφωνικές συνομιλίες. Θα ήταν αδιανόητο…» είπε και συνέχισε ότι «αν ίσχυαν όλα αυτά, θα επρόκειτο, αναμφίβολα, για αντιδημοκρατική εκτροπή».

Γι’ αυτό, όπως κατέληξε, «πρέπει να δοθούν ξεκάθαρες και πλήρεις απαντήσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Και κυρίως, χωρίς να δίνουμε την εντύπωση ότι το «απόρρητο» είναι μια βολική δικαιολογία». Οπως αναμενόταν αναφέρθηκε στη «σκευωρία της Novartis» λέγοντας ότι δέκα πολιτικά πρόσωπα συκοφαντήθηκαν, αθωώθηκαν και «δεν άκουσαν μια συγγνώμη».

Ο πρώην πρωθυπουργός επιχείρησε πολλαπλά σινιάλα γαλάζιας συσπείρωσης σε μια περίοδο που κυβέρνηση και κόμμα ανεβάζουν εκλογικούς ρυθμούς, δηλώνοντας ο ίδιος «παρών» και «μάχιμος πολιτικός». Στον Κυριάκο Μητσοτάκη πίστωσε τους αμυντικούς εξοπλισμούς (Rafale και Belh@rra) και τις συμφωνίες με τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, ενώ εγκωμίασε τον μακεδόνα πρώην πρωθυπουργό με την αποστροφή του ότι «στις Πρέσπες η Ελλάδα υποχώρησε σε όλα, βλέπετε δεν υπήρχε τότε Καραμανλής να απειλήσει με βέτο όπως στο Βουκουρέστι» και με αναφορές του στην εποχή των «Σαμαροβενιζέλων» επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ (κατονομάζοντάς τον, μόνο σε αυτό το σημείο της παρέμβασης) για μπλοκάρισμα των ελληνικών ερευνών για υδρογονάνθρακες στην Ανατολική Μεσόγειο. Στο παρελθόν ο Σαμαράς έχει ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ενεργειακή πολιτική, ωστόσο με δεδομένη την έναρξη των ερευνών έκανε λόγο για «λάθος» που διορθώθηκε από τον Πρωθυπουργό. «Σήμερα προχωράνε οι έρευνες, η Ευρώπη θα πεινάει για ενέργεια και η Ελλάδα θα μπορεί να την ταΐσει» είπε.

Αιχμές για τον Τσίπρα

Μπροστά σε ένα θερμό ακροατήριο και με την πρώτη σειρά των προσκεκλημένων να τον χειροκροτεί τακτικά, ο Σαμαράς εστίασε σε μια σειρά από πάγιες θέσεις του. Οπως η σκληρή γλώσσα του για το Μεταναστευτικό, για το οποίο πάντως επεφύλασσε νέες, αλλά έμμεσες, αιχμές προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα. «Είναι προσβλητική και απαράδεκτη η άποψη ότι η λύση του Δημογραφικού μπορεί να συνδέεται με το Μεταναστευτικό. Απαιτείται εθνική πολιτική» ανέφερε. Επανέφερε τις διατυπώσεις του για «Πρέσπες του Αιγαίου», μιλώντας για κάποιους που «θέλουν να μας σύρουν σε διάλογο και διαπραγματεύσεις» την ώρα που η Τουρκία «προετοιμάζει την κοινή της γνώμη για μια σύγκρουση με την Ελλάδα».

Επίθεση σε Ράμα

Στο στόχαστρο έβαλε και τον Εντι Ράμα χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τις δηλώσεις του κατά της Ελλάδας ότι «εξαπάτησε» την ΕΕ (τις οποίες ο αλβανός πρωθυπουργός προσπάθησε να «μαζέψει» ενώπιον του Μητσοτάκη στα Τίρανα), σημειώνοντας ότι «αν υπάρχει μια χώρα που εξαπατά τον διεθνή περίγυρο και υποκλέπτει τις περιουσίες των ομογενών μας αυτή είναι η Αλβανία». Μιλώντας για κενό ηγεσίας στη Δύση, είπε ότι η Ευρώπη χρειάζεται «συνθήκη επανίδρυσης», αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές εις βάρος των Ευρωπαίων για τη στάση τους στο Ενεργειακό, καθώς αποθάρρυναν νέες πηγές αερίου και προτίμησαν τις ρωσικές. «Ηταν μια μαζική τύφλωση» είπε και χαρακτήρισε «φαρσοκωμωδία» το «απαγορευμένο ρωσικό πετρέλαιο».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Σοκ στην Σκιαθο 37χρονη έγκυος εχασε το 9 μηνών μωρό της στην εντατική η ίδια σε κρίσιμη κατάσταση

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Κόβονται οι βραδινές πτήσεις από Αγγλία στην Σκιαθο το 2023

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της κλοπής στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago

Ορκίστηκαν τρεις νέοι Δικηγόροι στο Βόλο

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Δυστυχώς είναι αλήθεια – Νεκρή η αγαπημένη ηθοποιός… Ο απίστευτος διάλογος της με τον Καραμανλή!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ6 ημέρες ago

Οι φωτογραφίες της χρονιάς από το National Geographic

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Σάλος στα μπουζούκια – Τραγουδίστρια «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν και φάνηκε το… (φωτο)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Συνελήφθη 40 χρονος με ηρωίνη στο Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Καλπάζει ο Κορονοιος στο Βόλο στα ύψη ο δείκτης καθημερινά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago

ΣΚΟΠΕΛΟΣ : ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΙΣ 2-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

Δημοφιλή