Connect with us

OIKONOMIA

Μόδα: Χαμηλές οι επιδόσεις του κλάδου σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Οι κυριότερες εταιρείες της βιομηχανίας της μόδας κινδυνεύουν να αποτύχουν να «πιάσουν» τους κοινωνικούς και περιβαλλοντολογικούς στόχους που ορίζει η Συνθήκη του Παρισιού για το Κλίμα και οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης του ΟΗΕ, παρά την πρόοδο που έχουν κάνει. Αυτό αποτυπώνεται στην μεγάλη ετήσια έκθεση για τον κλάδο που δημοσιεύει το Business of Fashion, το κορυφαίο μιντιακό μέσο που εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την παγκόσμια βιομηχανία της μόδας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ετήσια έκθεση «Business of Fashion Sustainability Index 2022» αναλύονται πληθώρα στοιχείων που αφορούν τους πράσινους στόχους και τις βιώσιμες πολιτικές των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, χωρίζοντας τις εταιρείες σε τρεις κατηγορίες, τον κλάδο ειδών πολυτελείας, αθλητισμού και έτοιμου ενδύματος.

Ο τελικός απολογισμός δείχνει πως 30 σημαντικές εταιρείες του κλάδου βρίσκονται… κάτω από την βάση και κινδυνεύουν να αποτύχουν στην επίτευξη των στόχων, ενώ σε γενικές γραμμές οι επιδόσεις των επιχειρήσεων δεν είναι πολύ υψηλές.

«Έχουμε κάποιες εταιρείες που βγαίνουν μπροστά και κάνουν μικρά βήματα προόδου, όμως ουσιαστικά η γενική εικόνα είναι πως ο κλάδος έχει χαμηλές επιδόσεις» σχολιάζει επικριτικά η αρμόδια αρχισυντάκτρια θεμάτων βιώσιμης και πράσινης ανάπτυξης στο Business of Fashion, Σάρα Κεντ.

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι 

Την υψηλότερη επίδοση ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες καταγράφει η Puma, που «πιάνει» 49 από τους 100 πόντους, ενώ ακολουθεί η γαλλική Kering (που αγκαλιάζει brands όπως η Gucci, η Balenciaga, η Yves Saint Laurent), η οποία πέρυσι βρισκόταν στην πρώτη θέση αλλά εξακολουθεί να διατηρεί τα σκήπτρα στην κατηγορία των εταιρειών ειδών πολυτελείας. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Levi Strauss, η H&M Group και η Burberry.

Στο αντίθετο άκρο, στον πάτο της λίστας με λιγότερους από 10 βαθμούς προσγειώθηκαν η URBN, η Fila Holdings, η Anta και η HLA Group.

Με τους καταναλωτές και δη, τους νεότερους καταναλωτές να έχουν αρχίσει να δίνουν ιδιαίτερη σημασία κυρίως σε θέματα περιβάλλοντος, η έκθεση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς τις επιχειρήσεις του κλάδου πως κινδυνεύουν να χάσουν σε αξία και να δουν τους καταναλωτές να τους γυρίζουν την πλάτη, αν δεν καταβάλλουν προσπάθεια να βελτιώσουν τους πράσινους και βιώσιμους στόχους που θέτουν.

«Δεν βλέπουμε τα μεγάλα άλματα μεταμόρφωσης που πραγματικά χρειαζόμαστε να δούμε μέσα στα επόμενα οκτώ χρόνια, ώστε να πάμε από το σημείο που βρίσκεται σήμερα η βιομηχανία (της μόδας) σε ένα σημείο που θα λειτουργεί σε ένα επίπεδο συμβατό με τις φιλοδοξίες της συμφωνίας του Παρισιού για το Κλίμα» επισημαίνει η κυρία Κεντ.

Σε γενικές γραμμές οι επιχειρήσεις εμφανίζουν καλύτερες επιδόσεις στο μέτωπο της μείωσης των εκπομπών ρύπων και τις χαμηλότερες επιδόσεις στην κατηγορία που αφορά την μείωση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση.

Πηγή: ot.gr

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

ΔΕΗ και Motor Oil συνεργάζονται για παραγωγή πράσινου υδρογόνου

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την υπογραφή συμφωνίας για σύσταση νέας εταιρείας παραγωγής πράσινου υδρογόνου, με την επωνυμία Hellenic Hydrogen A.E. και μετοχική σύνθεση Motor Oil – 51%, ΔΕΗ – 49%, ανακοίνωσαν οι δύο εταιρείες.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η υλοποίηση της συμφωνίας καθώς και η ίδρυση της νέας εταιρείας τελούν υπό την αίρεση της έγκρισης από τις ρυθμιστικές αρχές προς τις οποίες θα υποβληθεί το σχετικό αίτημα.

Διαβάστε επίσης: Η Shell αλλάζει ρότα, ετοιμάζει μονάδα υδρογόνου

Πρόκειται για το επόμενο βήμα μετά την ανακοίνωση της 13ης Ιανουαρίου 2022 για την πρόθεση δημιουργίας, από τις Motor Oil και ΔΕΗ, κοινοπραξίας με στόχο την ανάπτυξη έργων παραγωγής και αποθήκευσης πράσινου υδρογόνου στη χώρα.

Στόχος, η διευκόλυνση της ενεργειακής μετάβασης της Ελλάδας σε ένα περιβάλλον καθαρών μηδενικών εκπομπών άνθρακα (Net Zero).

Η Συμφωνία

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την υπογραφή Μνημονίου Συναντίληψης για τη δημιουργία κοινής επιχείρησης τον Ιανουάριο του 2022, η Motor Oil και η ΔΕΗ προχωρούν με γνώμονα την από κοινού διαμόρφωση της «ενεργειακής λύσης του μέλλοντος».

Διαβάστε επίσης: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για υπεράκτια αιολικά πάρκα

Η δημιουργία της κοινής επιχείρησης μπαίνει πλέον σε τροχιά ολοκλήρωσης με την υπογραφή «Συμφωνίας Μετόχων», η οποία αποσκοπεί στη σύσταση της Hellenic Hydrogen Α.Ε., στην οποία η Motor Oil θα αποκτήσει 51% του μετοχικού κεφαλαίου και η ΔΕΗ 49% αυτού.

Η Hellenic Hydrogen

H νέα εταιρεία θα έχει σκοπό την ανάπτυξη έργων παραγωγής πράσινου υδρογόνου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με μεγάλους και έμπειρους συμβουλευτικούς οίκους, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη δυναμικότητα των μετόχων της στην αναπτυσσόμενη πλατφόρμα παραγωγής και διάθεσης ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Παράλληλα, η νέα εταιρία θα επιδιώξει να αναπτύξει τέτοια έργα σε εκείνες τις τοποθεσίες, όπου θα ελαχιστοποιείται το κόστος παραγωγής και θα εξυπηρετούνται περισσότεροι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, καθώς και να εξασφαλίσει χρηματοδοτική ενίσχυση μέσω διαφόρων διαθέσιμων εργαλείων, ώστε το παραγόμενο πράσινο υδρογόνο να είναι οικονομικά προσιτό κατά το μέγιστο δυνατό.

Με την πρωτοβουλία αυτή, δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην εγχώρια ενεργειακή αγορά ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να προωθήσουν τη μετάβαση της Ελλάδας σε ένα καθαρό περιβάλλον, μηδενικών εκπομπών άνθρακα, μέσω της ανάπτυξης έργων παραγωγής και αποθήκευσης υδρογόνου που θα προέρχεται κατά 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, υλοποιώντας σήμερα μια ενεργειακή λύση του μέλλοντος.

Πηγή: OT.gr

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

Economist: Καλύτερο επενδυτικό περιβάλλον στην υγεία με τα νέα μέτρα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Για την πλήρη απορρόφηση των κονδυλίων ύψους 1,5 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τον τομέα υγείας, δεσμεύθηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο του Economist, επισημαίνοντας ότι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και μέχρι τότε, η κυβέρνηση ελέγχεται από τον Πρωθυπουργό για την εξέλιξη του προγράμματος.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο υπουργός, μετέχοντας σε πάνελ με τίτλο «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής του κλάδου φαρμάκου στην Ευρώπη», διευκρίνισε ότι από το 1,5 δισ. ευρώ, τα 350 εκατ. ευρώ αφορούν τα νοσοκομεία, τα 250 εκατ. την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, τα 280 εκατ. την ψηφιακή αναβάθμιση, τα 200 εκατ. προληπτικές εξετάσεις για παχυσαρκία και καρκίνους του εντέρου, μαστού και τραχήλου της μήτρας, καθώς επίσης και 250 εκατ. ευρώ για το φάρμακο.

Παραδέχθηκε ότι οι μεγαλύτερες δυσκολίες αφορούν τη νοσοκομειακή περίθαλψη, όμως τόνισε ότι δημιουργούνται οι βάσεις, ώστε να μείνουν τα χρήματα αυτά στο σύστημα υγείας. Είπε ότι παρότι υπάρχει ένα ασφυκτικο πλαίσιο, «δεν θα επιτρέψουμε αυτά τα χρήματα να χαθούν».

Αναφερόμενος στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις προς την κατεύθυνση αυτή, έκανε λόγο για μετασχηματισμό του ΕΟΠΥΥ και ξεκαθάρισε ότι  στο εξής οι υπηρεσίες που θα αγοράζει ο οργανισμός, θα προσδιορίζονται με βάση δείκτες ποιότητας. Ως παράδειγμα έφερε τις αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες, για τις οποίες θα καθοριστούν προδιαγραφές ποιότητας.

Υπογράμμισε ότι προτεραιότητα αποτελεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και ιδίως ο θεσμός του προσωπικού γιατρού, ώστε να κατευθύνει τον ασθενή στο σύστημα υγείας. Χαρακτήρισε το θεσμό ως «μεταρρύθμιση – τομή», γιατί αυτή τη στιγμή ο πολίτης δεν έχει κανέναν να τον κατευθύνει για προληπτικές εξετάσεις, ούτε να τον συμβουλεύσει αν κάτι συμβεί. Ο στόχος δεν είναι μόνο η θεραπεία, αλλά και να κρατηθεί ο πολίτης υγιής.

Δίνοντας έμφαση στην εφαρμογή του νέου θεσμού είπε ότι «αν έχω ένα σεντ θα το δώσω στον προσωπικό γιατρό», είπε ότι η αμοιβή των γιατρών θα φτάνει μέχρι και τα 70.000 ευρώ το χρόνο με ένα ρεαλιστικό ωράριο της τάξης των 15-35 ωρών απασχόλησης την εβδομάδα.

Με το πλαίσιο που έχει δημιουργηθεί, όπως είπε ήδη από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής του συστήματος των εγγραφών των γιατρών, έχουν ξεπεραστεί ήδη οι προσδοκίες και πρόσθεσε ότι η πληθώρα των γιατρών μπορεί να καλύψει τις ανάγκες που θέλουμε.

Φάρμακο

Σε ότι αφορά τις επενδύσεις ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στην Ευρώπη, εξαιτίας της οποίας διαπιστώθηκε η πλήρης εξάρτηση από χώρες της Ασίας για στοιχειώδη φάρμακα. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διατεθούν παραπάνω πόροι για επιστροφή της παραγωγής στο ευρωπαϊκό έδαφος, αλλά και για αύξηση της καινοτομίας.

Στην Ελλάδα, το εγχείρημα είναι πιο δύσκολο διότι το clawback αποτρέπει τις επενδύσεις και το μέλλον δεν είναι προβλέψιμο. Γι΄ αυτό έχουν υπογραφεί και αναμένεται η δημοσίευση σειράς αποφάσεων με στόχο τη μείωση των στρεβλώσεων, ώστε να υπάρχει προβλεψιμότητα στις εταιρείες, αλλά και να διατεθούν παραπάνω πόροι στον τομέα υγείας.

Ήδη το επενδυτικό clawback έφερε σχέδια επενδύσεων 600 εκατ. ευρώ.

Καθώς το πρόβλημα στην Ελλάδα αφορά την κατανάλωση φαρμάκων και όχι τις τιμές, προωθούνται μέτρα ελέγχου της κατανάλωσης.

Ο κ. Πλεύρης διευκρίνισε ότι θέλουμε την καινοτομία, εκεί που υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα οι εταιρείες που παράγουν, να βρίσκουν ένα ελκυστικό περιβάλλον και στον τομέα υγείας.

Τα νέα μέτρα θα αφορούν θεραπευτικά πρωτόκολλα, οδηγίες συνταγογράφησης και ρεαλιστικές διαπραγματεύσεις για την πραγματική αξία του φαρμάκου. Επίσης προωθείται και νέο μοντέλο πληρωμών, όλες οι παραγγελίες θα γίνονται μέσω ΕΚΑΠΥ για τα νοσοκομεία, όπου θα υπάρχει ένα σημείο – σταθμός στο οποίο θα υπάρχουν και οι ρήτρες εχεμύθειας, για να μειωθούν οι δυσλειτουργίες και στον τρόπο πληρωμών.

To ECOFIN

Από την πλευρά της Ε.Ε., ο εκπρόσωπος του ECOFIN στην Αθήνα, Άλλεν, υπογράμμισε ότι η Ευρώπη αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος εξαγωγέας εμβολίων στον κόσμο με την πανδημία, καθώς διαθέτηκαν πάνω από 4,2 δισ. δόσεις εμβολίων. Όμως η εμπειρία από τον κοροναϊό, μας δίδαξε ότι:

  • υπάρχει ανάγκη για έντονη παρακολούθηση, σχεδιασμό και συντονισμό στις έκτακτες ανάγκες διασυνοριακών απειλών υγείας και στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη συμφωνηθεί οι κοινές διασυνοριακές προμήθειες σε θεραπείες. Στο πλαίσιο αυτό, λειτουργεί ήδη ο νέος θεσμός της Αρχής Προετοιμασίας για Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης στην Υγείας (HERA) και έχει ξεκινήσει να προσφέρει εμβόλια κατά της ευλογιάς των πιθήκων. Επιπλέον, ο ευρωπαϊκός χώρος δεδομένων υγείας, αποτελεί ζήτημα θεμελιώδες για την υγεία, όμως είναι ευαίσθητο.
  • είναι κρίσιμο να επιταχύνουμε την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και θεραπειών, εξατομικευμένες θεραπείες, γονιδιωματική και wearables. Όλα αυτά περιλαμβάνουν αναθεώρηση της φαρμακευτικής νομοθεσίας για τα καινοτόμα προϊόντα και επιτάχυνση του χρόνου έγκρισής τους, αλλαγή του συστήματος δημοσίων προμηθειών με διαφοροποίηση των προμηθευτών για φάρμακα και ιατρικές συσκευές και
  • χρειάζεται τεράστια αλλαγή στα συστήματα υγείας στην Ευρώπη, με ενίσχυση της ΠΦΥ για την πρόσβαση προς του πολίτες. Ταυτόχρονα όμως χρειάζονται κίνητρα για εγγραφή σε μητρώα ασθενών για τον έλεγχο της διαδρομής των ασθενών μέσα στο σύστημα υγείας (gate keeping).

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία

Από την πλευρά της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, ο πρόεδρος της ΠΕΦ Θεόδωρος Τρύφων, αναφέρθηκε στην ανάγκη επαναπατρισμού στην Ευρώπη της παραγωγής φαρμάκων και βιοφαρμακευτικής έρευνας, σημειώνοντας πως η κρίση της πανδημίας, ανέδειξε την ανάγκη για επενδύσεις στο φάρμακο και τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

Ο κ. Τρύφων υπογράμμισε ότι η συνέχιση της κρίσης με τον πόλεμο και την άνοδο του πληθωρισμού, φέρνει νέο σοκ στο σύστημα με αποτέλεσμα να είναι ανάγκη να επιταχυνθούν οι εξελίξεις για να βρούμε πιο γρήγορα λύσεις που θα κάνουν πιο ανταγωνιστική τη βιομηχανία και πιο αποτελεσματική για τους ασθενείς.

Η Ελληνική φαρμακοβιομηχνία μετέχει στον σύνδεσμο Medicines for Europe, που καλύπτει το 70% των φαρμάκων που διατίθενται στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα παρατηρούνται σημαντικές επιπτώσεις από την αποεπένδυση μετά την κρίση, καθώς μέχρι το 2019 στερηθήκαμε πάνω από 500 εκατ. κεφάλαια λόγω υποχρηματοδότησης και επιστροφών. Κατά την πανδημία αναβαθμίστηκε η σπουδαιότητα του κλάδου, καθώς ελληνικές και ξένες εταιρείες κάλυψαν τις ανάγκες και εξήγαν φάρμακα στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΠΕΦ αναφέρθηκε στο βελτιωμένο επιχειρηματικό κλίμα που διαμορφώνεται με το επενδυτικό clawback, τις υπεραποσβέσεις, τη μείωση φορολογικών συντελεστών, την άνοδο των κλινικών μελετών και τη δημιουργία τεχνολογικών hub.

Όμως υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν σε ευρωπαϊκό και ελληνικό επίπεδο. Γι΄ αυτό, η χώρα μας, η Ιταλία και Ισπανία έχουμε ζητήσει μεγαλύτερη ευελιξία στα κίνητρα, οι κανόνες ανταγωνισμού να είναι πιο ελαστικοί σε περιόδους κρίσης και τα κίνητρα που υιοθετήθηκαν για την περίοδο της πανδημίας να επεκταθούν, καθώς προχωρούμε σε νέες μεθόδους παραγωγής με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενόσω ερχόμαστε από ύφεση.

Οι μεγάλες εκπτώσεις του clawback δυσκολεύουν το ευνοϊκό περιβάλλον και πρέπει να βρούμε τρόπους να το αντιμετωπίσουμε.

Οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να καλύψουν πάνω από το 60% των αναγκών με εγχώρια  παραγόμενο φάρμακο, ενώ προχωρούν σε επενδύσεις με πάρκα καινοτομίας.

Αναφέρθηκε στην δημιουργία του μεγαλύτερου τέτοιου πάρκου στη Ν.Α. Ευρώπη που δημιουργείται στην Αττική, και το οποίο στοχεύει σε συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις, έρευνα ιατρικής ακριβείας, βιοδείκτες κλπ.

Επισημαίνοντας ότι κάθε ευρώ που επενδύεται στην υγεία επιστρέφει 3,4 ευρώ ως πολλαπλασιαστεί, σημείωσε πως στόχος είναι τα επόμενα χρόνια η βιομηχανική παραγωγή στην Ελλάδα να φτάσει το 15% του ΑΕΠ τα επόμενα 4 χρόνια. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να στηριχθούν οι επιχειρηματικοί κλάδοι που μπορούν να συμβάλλουν, οδηγώντας ταυτόχρονα και σε μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου.

Επίσης από την πλευρά της ελληνικής φαμρακοβιομηχανίας, ο αντιπρόεδρος της ΠΕΦ Δημήτρης Δέμος, αναφέρθηκε στην ανάγκη εξόδου από την παγκοσμιοποίηση που μετέφερε την παραγωγή στην Ασία και με την πανδημία οδήγησε σε κατάρρευση τις εφοδιαστικές αλυσίδες.

Για την ανεξαρτησία χρειάζονται τρία αγαθά: ενέργεια, τρόφιμα και φάρμακα.

Στη διάρκεια της πανδημίας, η αντιμετώπιση των ελλείψεων φαρμάκων έγινε με την εφαρμογή του μοντέλου των πολλαπλών προμηθευτών, που επέτρεψε τις εξαγωγές φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στις μονάδες εντατικής θεραπείες από τη χώρα μας σε νοσοκομεία της Αγγλίας, Γαλλίας και Γερμανίας.

Αντίστοιχα, τώρα με την ενέργεια, οι μεταφορές με ελληνικά πλοία του 15% του τονάζ από Έλληνες εφοπλιστές συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ελλείψεων από φυσικό αέριο.

Καταλήγοντας σημείωσε ότι το αναπτυξιακό clawback είναι πετυχημένο μοντέλο, με αποτέλεσμα ως το 2027 να προβλέπονται επενδύσεις ύψους 1,4 δισ. ευρώ που θα δημιουργήσουν 2.500 νέες θέσεις εργασίας.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 δευτερόλεπτα ago

Εκλογές: «Παράγοντας αστάθειας ο Μητσοτάκης», λέει ο Τσίπρας – «Ο ορίζοντας Τσίπρα φτάνει μέχρι την κομματική του επιβίωση», απαντά ο Οικονόμου

ΕΛΛΑΔΑ1 λεπτό ago

Αργολίδα: Από βραχυκύκλωμα η φωτιά στο Κρανίδι – Δύο συλλήψεις

ΜΠΑΣΚΕΤ6 λεπτά ago

Δοκίμασαν τον Κόλισον οι Λέικερς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ7 λεπτά ago

Οι “11” του Μπούργος κόντρα στον Άρη Λεμεσού

OIKONOMIA9 λεπτά ago

ΔΕΗ και Motor Oil συνεργάζονται για παραγωγή πράσινου υδρογόνου

ΘΕΣΣΑΛΙΑ12 λεπτά ago

Σε πλήρη λειτουργία οι μετεωρολογικοί σταθμοί του ΤΟΕΒ Ταυρωπού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ21 λεπτά ago

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συζήτησε την περαιτέρω ενίσχυση της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας με βουλευτές των ΗΠΑ

ΕΛΛΑΔΑ21 λεπτά ago

Κορονοιός: Ο εφιάλτης επιστρέφει στα νοσοκομεία – Δεκάδες διακομιδές ασθενών και άνθρωποι να περιμένουν στα ράντζα

ΜΠΑΣΚΕΤ27 λεπτά ago

Ο Βεζένκοφ MVP της Μπάσκετ Λιγκ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ28 λεπτά ago

Ματαιώθηκε το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κιτζμπούχελ

COVER STORY4 ημέρες ago

Στην παραλία Κεχρια Σκιαθου ο Σακης Ρουβάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Σοκ στον Βόλο- Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι -Έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

50χρονη από Πτελεό είπε ψέματα και ..αναστάτωσε ολόκληρο χωριό!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Βόλος-Πέθανε ο Δημήτρης Πανανός σε ηλικία 72 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Πέθανε ο έμπορος αυτοκινήτων Γιάννης Μέκκας από τον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Ο Αντωνης Ρεμος στην Σκιαθο απολαμβάνει τις διακοπές του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Στα δικαστήρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες 29χρονος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Αυτός είναι ο Bολιώτης προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ο Αντωνης Ρέμος απόλαυσε το μπάνιο του στην Μηλινα

MEDIA6 ημέρες ago

1 χρόνο μαζί: Aυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη που τον κατήγγειλε για άγριο ξυλοδαρμό

Δημοφιλή