Connect with us
banner epikhirisis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Καραθανασόπουλος: Ανοιχτό το ζήτημα των ποινικών διώξεων ΟΠΕΚΕΠΕ – Στόχος του ΚΚΕ να μην πληρώσουν τα σπασμένα οι βιοπαλαιστές αγρότες

Published

on

6620621 scaled.jpg

«Το ΚΚΕ θεωρεί άκυρη την ψηφοφορία με την οποία απορρίφθηκε το αίτημα για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα εκφυλιστικά φαινόμενα που επιστράτευσε η κυβέρνηση για να συγκαλύψει το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ και την εμπλοκή των υπουργών της», ανέφερε το μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Μega” ο κ. Καραθανασόπουλος σημείωσε πως «Η κυβέρνηση κατέφυγε στην επιστολική ψήφο γιατί φοβόταν τις διαρροές, επιλέγοντας μια διαδικασία που ακυρώνει την μυστικότητα της ψήφου».

Μιλώντας στη συνέχεια επί προσωπικού για το ΚΚΕ προσέθεσε: «Άρα, λοιπόν, εμείς θεωρούμε τη διαδικασία άκυρη και επίσης ότι παραμένει ανοιχτό το ζήτημα των ποινικών διώξεων των πρώην υπουργών της ΝΔ και ενδεχόμενων άλλων, οι οποίοι μπορεί να προκύψουν στη συνέχεια» και τόνισε πως «το ΚΚΕ θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μην πληρώσουν τα σπασμένα του σκανδάλου οι βιοπαλαιστές αγρότες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι», επισημαίνοντας πως «το σκάνδαλο έχει την υπογραφή της ΝΔ, ενώ η μήτρα του είναι η Κοινή Αγροτική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ακόμη πιο δυσοίωνο βλέπει, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, το μέλλον για τους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους «γιατί παρά το γεγονός ότι αυξάνεται ο προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά 65% για τις ανάγκες της πολεμικής οικονομίας, μειώνεται η χρηματοδότηση για τους αγρότες κατά 25%».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Advertisement
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο