ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ν. Ρωμανός: Η μάχη απέναντι στον λαϊκισμό και την τοξικότητα είναι σταθερή και ταυτοτική για τη Νέα Δημοκρατία 51 χρόνια τώρα

«Για να καταλάβουμε τι τυφλό αντιπολιτευτικό μένος έχουμε να αντιμετωπίσουμε:Ο πρωθυπουργός πήγε την προηγούμενη εβδομάδα στις ΗΠΑ, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Εκεί που μας έλεγαν ότι ο Ερντογάν “τα πήρε όλα”. Και αφού εξάντλησαν τα “φρέσκα” fake news με τη δήθεν ψεύτικη φωτογραφία του ζεύγους Μητσοτάκη με το ζεύγος Τραμπ, που αναπαράχθηκε από πολιτικούς αρχηγούς-επιστολογράφους με ειδίκευση στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, καθώς και με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ που δήθεν φορούσε τα F35 στο πέτο κατα τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Ερντογάν, έφτασαν σε τέτοιο σημείο απελπισίας, ώστε να ξαναζεστάνουν fake news του 2022! Σου λέει ΗΠΑ και τότε, ΗΠΑ και τώρα! Ποιος θα το θυμηθεί! Ποιος θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες…» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διευθυντής Ψηφιακής Επικοινωνίας πρωθυπουργού Νίκος Ρωμανός.
Και συνεχίζει γράφοντας: «Έτσι λοιπόν, γνωστός για την αντικειμενικότητα του “αναλυτής” και “επικοινωνιολόγος” μιλώντας σε γνωστό για την αξιοπιστία του podcast αποφάσισε να αναπαράγει αυτούσιο το fake news του 2022: Ότι δήθεν ο πρωθυπουργός πήγε να δει αγώνα NBA χρεώνοντας τα εισητήρια, την κόκα κόλα και τα ποπ κορν του, στους Έλληνες φορολογούμενους!
Η ίδια ψευδής είδηση με τα ίδια ακριβώς fake “τεκμήρια”, με το ίδιο ακριβώς fake “σενάριο”. Απλώς βγήκε από τα σκουπίδια, ξαναζεστάθηκε και ξανασερβιρίστηκε!».
«Απελπισία, χυδαιότητα, ανηθικότητα και τοξικότητα στο κόκκινο! Επανάληψη ολόιδιων συνταγών με το 19-23. Το μόνο που αλλάζει είναι η ένταση! Και όσο συνεχίζουν να ποντάρουν τα πάντα στα fake news, τόσο πιο επίμονα, εμφατικά και άμεσα θα απαντάμε σε όλα! Σίγουρα αυτός ο δρόμος είναι πιο δύσκολος! Αλλά για εμάς δεν υπάρχει άλλος! Η μάχη απέναντι στον λαϊκισμό και την τοξικότητα είναι σταθερή και ταυτοτική για τη Νέα Δημοκρατία 51 χρόνια τώρα!» επισημάνει ο κ. Ρωμανός και επισυνάπτει σχετικά έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών τα οποία, όπως λέει, έχουν παραχαραχθεί.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

-
ΒΟΛΟΣ3 ώρες ago
Υποψήφια Πρόεδρος για τον Δικηγορικό σύλλογο Βόλου η Έρτζη Χρυσοχού
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ14 ώρες ago
Ένα κρούσμα ευλογιάς σε κτηνοτροφική μονάδα στον Βόλο- Θα θανατωθούν 500 ζώα
-
MEDIA22 ώρες ago
“Πόρτο Λεόνε”: Όταν όλα σπάνε μέσα της
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago
Γερανός έπεσε σε 10 σταθμευμένα ΙΧ (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 ώρες ago
Κ. Μητσοτάκης: Σημαντικό βήμα προόδου η δήλωση Χαμάς – Άμεση απελευθέρωση ομήρων
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες ago
Live η ομιλία του Σ. Φάμελλου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ20 ώρες ago
Έγραψε… αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός: Ισοφάρισε τη χειρότερη αμυντική του επίδοση στο ΟΑΚΑ!
-
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ19 ώρες ago
Δυνατότητα Ανίχνευσης Φωτογραφιών στο Google Android: Πώς να την Απενεργοποιήσετε