Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Να μ’ αγαπάς: Οι ηθοποιοί βρέθηκαν στο Ναύπλιο για γυρίσματα

Published

on

namagapas gyrismata nafplio ithopoioi 5.jpg

Η καθημερινή σειρά του Alpha, «Να μ’ αγαπάς», συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τις ιστορίες της και να μας μεταφέρει στα πιο ειδυλλιακά μέρη της Ελλάδας. Το συνεργείο και οι συντελεστές της παραγωγής ταξίδεψαν ως το Ναύπλιο, όπου πραγματοποιήθηκαν νέα, απαιτητικά γυρίσματα που θα καθορίσουν τις επόμενες δραματικές εξελίξεις.

Διαβάστε: Να μ’ αγαπάς Spoiler: Η Ζωή χαροπαλεύει – Όταν ξυπνά, την ερωτεύεται ο λάθος άντρας! (Βίντεο)

Να μ’ αγαπάς: Το Ναύπλιο γίνεται σκηνικό ρομαντισμού και δράματος

Η όμορφη πόλη της Αργολίδας, με το εμβληματικό Μπούρτζι και τα στενά της, υποδέχτηκε ξανά το συνεργείο της σειράς, χαρίζοντας εικόνες κινηματογραφικής ομορφιάς. Το Ναύπλιο έχει πλέον γίνει σταθερό σημείο αναφοράς για το «Να μ’ αγαπάς», συνδυάζοντας τη ρομαντική του ατμόσφαιρα με τη δραματική ένταση των επεισοδίων. Στα πολύωρα γυρίσματα συμμετείχαν οι Κώστας Νικούλι, Μέγκι Σούλι, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ και Μιχαήλ Ταμπακάκης, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και γεμίζοντας τις σκηνές με αλήθεια και συναίσθημα. Η σειρά συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και θερμή ανταπόκριση από το κοινό.

Να μ’ αγαπάς: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο απόψε

Οι εξελίξεις απόψε κόβουν την ανάσα. Η Ζωή, βλέποντας την ένταση γύρω της, προσπαθεί να παρηγορήσει όσους υποφέρουν, ενώ οι φόβοι της Νικαίτης για το μέλλον της στο σπίτι μεγαλώνουν επικίνδυνα. Ο Θεόφιλος, ερήμην της Σοφίας, καταφέρνει να αποσπάσει υπογραφή από την Άννα, που την καθιστά άθελά της συνυπεύθυνη στα χρέη του Ομίλου. Η πράξη αυτή προκαλεί άγρια σύγκρουση ανάμεσα στους συμπέθερους, με τα νεύρα και τα συμφέροντα να συγκρούονται. Την ίδια ώρα, η «συμμαχία» Χάρη και Μάκη αποκαθίσταται, ενώ η Φωτεινή και ο Λευτέρης, συντετριμμένοι από όσα έχουν περάσει, οδηγούνται σε μια δραστική απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή τους. Η απελπισία μετατρέπεται σε λύτρωση, καθώς αποφασίζουν να δώσουν ένα οριστικό τέλος στο δράμα που τους ταλαιπώρησε. 

Το «Να μ’ αγαπάς» αποδεικνύει ότι μια καθημερινή σειρά μπορεί να συνδυάσει συναίσθημα, δράση και αισθητική, κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Με φόντο τα μαγευτικά τοπία της Ελλάδας και ιστορίες που αγγίζουν την καρδιά, η σειρά του Alpha συνεχίζει να καταγράφει άνοδο στην τηλεθέαση και να χαρίζει στους θεατές στιγμές αληθινής συγκίνησης.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE - astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο