«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του κ. Κύρτσου»

Συνεχίζονται οι αναταράξεις και οι αντιπαραθέσεις μετά τη διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου από τη ΝΔ και με αφορμή το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ κατηγόρησε τον πρώην ευρωβουλευτή της ότι ακολουθεί τη καμπάνια δυσφήμισης της χώρας που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μάλιστα η ΝΔ με αφορμή το χαρακτηρισμό που έδωσε στη διαγραφή του ο Γιώργος Κύρτσος ως πολιτική λύτρωση, τον κάλεσε να επιστρέψει την έδρα του ευρωβουλευτή στο κόμμα, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του κ. Κύρτσου.

Διαβάστε επίσης – Γιώργος Κύρτσος: Σφήνα από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Σχόλιο ΝΔ για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Κύρτσο

Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του κ. Κύρτσου. Αναμενόμενο. Την καμπάνια που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη δυσφημίζοντας τη χώρα ακολουθεί ο κ. Κύρτσος, αδιαφορώντας αν με τις θέσεις και τις ενέργειές του δεν τιμά την εμπιστοσύνη, εκείνων που τον εξέλεξαν. Αν στον ΣΥΡΙΖΑ, τους αρέσουν τόσο πολύ οι θέσεις του ευρωβουλευτή, ας του απευθύνουν πρόσκληση να ενταχθεί στο κόμμα τους. Αφού «λυτρώθηκε» ο κ. Κύρτσος, ενώ τόσο καιρό ασφυκτιούσε, ας επιστρέψει την έδρα σε αυτούς που με την ψήφο τους τον έστειλαν στην Ευρωβουλή και ας αναζητήσει, όπου νομίζει, πολιτική στέγη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Κορονοχρέη 1,5 δισ. ευρώ σε 72 δόσεις – Οδηγός για την ρύθμιση