Connect with us

AUTO-MOTO

Νέα προσθήκη στην οικογένεια προγραμμάτων «εξασφαλίζω» από τη Eurolife FFH

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Το «εξασφαλίζω επένδυση με δυναμική προστασία» είναι ένα ασφαλιστικό επενδυτικό πρόγραμμα (unit linked) εφάπαξ ασφαλίστρου

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Με στόχο να εμπλουτίζει συνεχώς τα επενδυτικά ασφαλιστικά προγράμματά της, η Eurolife FFH ανακοίνωσε το «Εξασφαλίζω επένδυση με δυναμική προστασία», το τρίτο μέλος της οικογένειας των επενδυτικών προγραμμάτων «Εξασφαλίζω» που διατίθενται αποκλειστικά από το δίκτυο καταστημάτων της Eurobank.

Με το «Εξασφαλίζω επένδυση με δυναμική προστασία» προσφέρεται, για πρώτη φορά στο συνδεδεμένο με το πρόγραμμα αμοιβαίο κεφάλαιο, επενδυτική στρατηγική, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε η καθαρή τιμή μεριδίου του αμοιβαίου κεφαλαίου να διατηρείται κατ’ ελάχιστο στο 80% της υψηλότερης από ενάρξεως καταγεγραμμένης τιμής του. Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε πελάτες Personal Banking Prime και Standard που έχουν μεσαία διάθεση ανάληψης επενδυτικού κινδύνου και αναζητούν μεγαλύτερες αποδόσεις για την επίτευξη των μακροχρόνιων οικονομικών τους στόχων, ταυτόχρονα με τον περιορισμό της δυνητικής μέγιστης απώλειας του προς επένδυση κεφαλαίου τους. Την επαγγελματική διαχείριση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων αναλαμβάνει η Eurobank Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ.

Το νέο πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο σκέλη, το ασφαλιστικό και το επενδυτικό. Στο ασφαλιστικό σκέλος τοποθετείται το 4% του συνολικού ασφαλίστρου και το 94% τοποθετείται στο επενδυτικό σκέλος, αφού αφαιρεθούν το κόστος πρόκτησης εργασιών και η εισφορά υπέρ Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής. Η επενδυτική στρατηγική του προγράμματος δίνει προτεραιότητα σε τοποθετήσεις ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου ΟΣΕΚΑ με έκθεση σε μετοχές, χρεόγραφα σταθερού εισοδήματος και εταιρικά ομόλογα («Δυναμικό Χαρτοφυλάκιο»), με σκοπό να μεγιστοποιήσει τη δυνητική απόδοση, στην περίπτωση ευνοϊκών συνθηκών της αγοράς. Αντίθετα, στην περίπτωση μη ευνοϊκών συνθηκών της αγοράς, η επενδυτική στρατηγική μειώνει το επίπεδο κινδύνου, δίνοντας προτεραιότητα σε τοποθετήσεις μετρητών και σε ΟΣΕΚΑ με έκθεση σε μέσα χρηματαγοράς («Χαρτοφυλάκιο Προστασίας»). Σημειώνεται ότι σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια της ασφάλισης, καταβάλλεται στους ορισμένους δικαιούχους του ή στους νόμιμους κληρονόμους του το άθροισμα του ασφαλισμένου κεφαλαίου ζωής του ασφαλιστηρίου και της αξίας του λογαριασμού επένδυσης. Επιπλέον, το «Εξασφαλίζω επένδυση με δυναμική προστασία» προβλέπει εφάπαξ καταβολή ασφαλίστρου (με 10.000 ευρώ ελάχιστο μικτό ασφάλιστρο και 200.000 ευρώ μέγιστο μικτό ασφάλιστρο) και 10ετή διάρκεια, με δυνατότητα ολικής εξαγοράς του ασφαλιστηρίου μετά τον 1ο μήνα, για την οποία εφαρμόζονται χρεώσεις κατά τα πρώτα 5 έτη.

Οι κάτοχοι του προγράμματος απολαμβάνουν τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης για το χαρτοφυλάκιο των ασφαλιστικών τους συμβολαίων 24/7, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας EurolifeConnect, ενώ συμπληρωματικά παρέχεται μια σειρά σημαντικών προνομίων υγείας σε συνεργαζόμενα νοσηλευτήρια, κλινικές και διαγνωστικά κέντρα που καλύπτουν ανάγκες πρόληψης και φροντίδας υγείας.

Η Eurolife FFH, με την εμπειρία και τεχνογνωσία της στο σχεδιασμό ασφαλιστικών προγραμμάτων συνδεδεμένα με επενδύσεις και με την πιο πλήρη γκάμα επιλογών για διαφορετικά προφίλ πελατών, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων, με προϊόντα και υπηρεσίες που τους επιτρέπουν να οραματίζονται το μέλλον που επιθυμούν. Περισσότερες πληροφορίες για το «Εξασφαλίζω επένδυση με δυναμική προστασία» είναι διαθέσιμες εδώ.

Πηγή

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

AUTO-MOTO

F1 Silverstone: Πρώτη νίκη του Sainz σε έναν εντυπωσιακό αγώνα!

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Carlos Sainz ήταν ο μεγάλος νικητής του Βρετανικού Grand Prix στο Silverstone, έναν αγώνα που τα είχε όλα.. εκτός από βροχή! 

Ο Carlos Sainz ήταν ο μεγάλος νικητής του Βρετανικού Grand Prix στο Silverstone, έναν αγώνα που τα είχε όλα.. εκτός από βροχή! Η έναρξη του αγώνα σημαδεύτηκε από το τρομακτικό ατύχημα του Zhou, του Κινέζου πιλότου της Alfa Romeo. Ευτυχώς ο Zhou δεν τραυματίστηκε και παρακολούθησε το τέλος του αγώνα από την πίστα. Κατά την επανεκκίνηση ο Sainz κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση, σε αντίθεση με την πρώτη εκκίνηση του αγώνα, όταν ο Verstappen έχοντας επιλέξει τη μαλακή γόμα, έφτασε πρώτος στην πρώτη στροφή και πέρασε επικεφαλής. Στη συνέχεια ο Sainz ήταν πιο αργός από τον Leclerc και του παραχώρησε τη θέση του. Στον 43ο γύρο εγκατέλειψε ο Albon και μπήκε στην πίστα το safety car. Σχεδόν όλοι οι πρωτοπόροι μπήκαν στα pits και έβαλαν μαλακά λάστιχα. Μοναδική εξαίρεση ο Leclerc που έμεινε με τα σκληρά τα οποία είχε βάλει στη Ferrari 15 γύρους νωρίτερα. Η Ferrari ζήτησε από τον Sainz στην επανεκκίνηση να αφήσει απόσταση από τον Leclerc ώστε να κρατήσει μακριά του τον Hamilton. Ο Sainz δεν άκουσε την οδηγία αυτή, πίεσε και πέρασε τον Leclerc για να πάρει την 1η του νίκη στην 150η συμμετοχή του σε αγώνα της Formula 1.

(AP Photo/Matt Dunham)

Οι μεγάλες μάχες έγιναν στους τελευταίους γύρους για τις υπόλοιπες θέσεις του βάθρου και λίγο πιο πίσω. O Perez υποχώρησε στην τελευταία θέση μετά από επαφή στη 2η εκκίνηση και έχοντας εκπληκτικό ρυθμό τερμάτισε 2ος. Ο Hamilton πάλεψε πολύ για να συμπληρώσει το βάθρο, για 12η φορά στον αγώνα της πατρίδας του! Ο Leclerc  έπεσε θύμα της στρατηγικής της ομάδας και από την 1η υποχώρησε στην 4η. Ο Alonso πήρε την 5η θέση, ο Norris την 6η και ο Verstappen έχοντας προβλήματα με τη Red Bull  τερμάτισε 7ος. Έδωσε μάχη για τη θέση αυτή με τον Mick Schumacher που πήρε τους πρώτους βαθμούς της καριέρας του. Τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Vettel που ξεκίνησε 18ος και ο Magnussen που ξεκίνησε 17ος.

(AP Photo/Frank Augstein)

Επόμενος αγώνας, το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο (9-10/7), στην έδρα της Red Bull, στην Αυστρία.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

AUTO-MOTO

F1 Silverstone: Ο Carlos Sainz κατέκτησε την πρώτη του pole position

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

 

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Ισπανός της Ferrari μπήκε στη μάχη τα τελευταία λεπτά και με έναν ήρεμο, αλλά γρήγορο γύρο κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο χρόνο στη βροχή και να στηθεί στην καλύτερη δυνατή θέση για τον αγώνα της Κυριακής στο Silverstone.

Μετά το τέλος των χρονομετρημένων δήλωσε πως δεν περίμενε πως θα ήταν πρώτος αφού ο γύρος του δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Οι Verstappen και Leclerc είχαν δείξει πως θα δώσουν μάχη για την πρώτη θέση αφού σε ολόκληρη τη διαδικασία εναλάσσονταν στην κορυφή κατεβάζοντας σημαντικά τους χρόνους τους. Ο Verstappen είχε ένα τετ α κε αλλά στη συνέχεια βελτίωσε το χρόνο του και ήταν επικεφαλής μέχρι λίγο πριν το πέσιμο της καρό σημαίας. Περιορίστηκε τελικά στη 2η θέση κρατώντας ως θετικό πως θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης. Ο Leclerc θα ξεκινήσει 3ος αφού δε μπόρεσε στο τέλος να βελτιώσει το χρόνο του. Δίπλα του, από την 4η θέση θα ξεκινήσει ο Sergio Perez. Ο Lewis Hamilton περίμενε κάτι καλύτερο από την 5η θέση. Σε άλλον αγώνα θα ήταν ικανοποιημένος αλλά στο Silverstone έδειξε πως μπορούσε πραγματικά να πάει καλύτερα.

Ο Lando Norris έφερε τη McLaren στην 6η θέση ενώ και αυτός είχε δείξει ικανός για πιο ψηλά. Ο Fernando Alonso προσπάθησε αλλά έμεινε στην 7η θέση μπροστά όμως από τον Russell που σίγουρα δε θα είναι ευχαριστημένος με την 8η θέση στην εκκίνηση. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι δύο θετικές εκπλήξεις, Zhou με την Alfa Romeo και Latifi με τη Williams. Δύσκολος αγώνας για την Aston Martin που είδε τον Vettel στη 18η θέση και τον Stroll στην 20η. Αντίστοιχα κακή εμφάνιση της Haas με τον Magnussen στη 17η και τον Mick Schumacher στην 20η θέση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

Άγγελος Σταθακόπουλος

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή