ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μυστηριώδη ευρήματα στις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουν προκύψει τα πρώτα ευρήματα, τα οποία προκαλούν προβληματισμό στους επιστήμονες
Με μεγάλη προσοχή και μεθοδικότητα, ώστε να διαλευκανθεί μια τόσο σοβαρή υπόθεση όπως είναι οι «ανεξήγητοι» θάνατοι των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, συνεχίζουν οι ειδικοί της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών να μελετούν τα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση της τραγωδίας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται το ιατρικό ιστορικό και των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα μικρότερο από τρία χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από τους γιατρούς που είχαν εξετάσει τα τρία αδέρφια.
Σύμφωνα με τη RealNews, καθοριστικές για τις έρευνες είναι οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας που κατέληξε μετά από καρδιακή ανακοπή, την οποία υπέστη από αδιευκρίνιστα αίτια.
Υπερβολική δόση
Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι ειδικοί εξετάζουν μεμονωμένα αλλά και σε διασταύρωση με τις αδερφές της μικρής Τζωρτζίνας όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναλύσεις.
Ήδη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις τοξικολογικές εξετάσεις έχουν προκύψει τα πρώτα ευρήματα, τα οποία προκαλούν προβληματισμό στους επιστήμονες.
Μεταξύ άλλων, στο μικροσκόπιο των επιστημόνων βρίσκονται και οι ουσίες που το κορίτσι ελάμβανε στον οργανισμό του λόγω των θεραπειών που δεχόταν. Οι επιστήμονες αναμένεται να εκτιμήσουν αν οι ποσότητες αυτές είναι σε επίπεδα που δικαιολογούνται ή αν υπάρχουν ενδείξεις υπερβολικής δόσης.
Οι πηγές επισημαίνουν στη RealNews πως ο τρόπος χορήγησης της θεραπείας της Τζωρτζίνας αποτελεί βασικό ζητούμενο των ερευνών.
Οι επιστήμονες θα εστιάσουν και στον εντοπισμό οποιωνδήποτε άλλων «ξένων» ουσιών, πιθανόν τοξικών, στον οργανισμό της 9χρονης. Παράλληλα, θα αναζητηθεί οποιοδήποτε κοινό στοιχείο με τις αντίστοιχες εξετάσεις και για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που είχαν γίνει για τις αδερφές της Τζωρτζίνας, την 3,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα.
Δείγματα στο εξωτερικό;
Οι ειδικοί, όπως όλα δείχνουν, δεν βιάζονται -παρά την πίεση που ασκείται λόγω της δημοσιότητας- και εξετάζουν προσεκτικά κάθε εύρημα. Επιπλέον, φαίνεται πως αποκλείουν, τουλάχιστον για την ώρα, τη διενέργεια των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων από εργαστήριο του εξωτερικού. «Δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να βρούμε εδώ στα εργαστήριά μας» διαβεβαιώνει αρμόδιος παράγοντας στη RealNews, απαντώντας σε ερώτηση αν κρίνεται σκόπιμο να σταλούν δείγματα για ανάλυση και εκτός Ελλάδας.
«Στην ιατροδικαστική υπηρεσία γίνεται εξαιρετική δουλειά. Δεν πρέπει να πιεστούν οι επιστήμονες. Θα βάλουν την υπογραφή τους στα πορίσματα και πρέπει να είναι σε θέση, όταν αργότερα κληθούν στο δικαστήριο, να τεκμηριώσουν το καθετί. Πιστεύω ότι θα δοθούν απαντήσεις. Σύντομα θα βγει ένα πόρισμα που θα απαντά σε όλα τα ερωτήματα. Θα συνεκτιμηθούν τα πάντα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο» συνεχίζει η ίδια πηγή στην εφημερίδα, ξεκαθαρίζοντας σε ό,τι αφορά στη Τζωρτζίνα ότι η καρδιά της δεν είχε πρόβλημα.
«Είναι ξεκάθαρο ότι το παιδί δεν αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα. Το βεβαιώνουν οι πλέον αρμόδιοι γιατροί των νοσοκομείων που την εξέτασαν. Ακριβώς επειδή δεν μπορούσαν να λύσουν τον γρίφο, τοποθέτησαν προληπτικά απινιδωτή στο παιδί. Η 9χρονη είχε υποστεί δύο ανακοπές, την πρώτη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, που την κατέστησε ανάπηρη, ενώ η δεύτερη ανακοπή την οδήγησε στον θάνατο» σημειώνεται.
Γράψτε το σχόλιό σας



Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Καβάλα: Παιδιά από την Ουκρανία και την Ελλάδα μοιράζονται ξέγνοιαστες στιγμές σε κατασκήνωση


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Εγώ δάκρυσα ακούγοντας «Το τραγούδι της Μαριούπολης«, γιατί είδα πως κλαίει η Ολέσια, μια καινούρια μου φίλη από την Ουκρανία», λέει, συγκινημένη, η 11χρονη Μαρία. Το ίδιο συναίσθημα μοιράστηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο αμφιθέατρο της κατασκήνωσης «Αλεξάνδρα», στην Κάριανη Καβάλας, όπου παιδιά από την Ουκρανία παρουσίασαν ένα ξεχωριστό δρώμενο με κεριά στο πλαίσιο της βραδιάς ελληνο-ουκρανικής φιλίας «Μαργαριτάρια της ακτής».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Για τα δικά μας παιδιά από την Ουκρανία, η Μαριούπολη και το τραγούδι αυτό (σ.σ. γράφτηκε εν μέσω του πολέμου), συνδέεται με την τραγωδία, την απώλεια της πατρίδας, ενώ τα ελληνόπουλα από την Ελλάδα συγκινούνται βαθιά με τον πόνο των φίλων τους από τη Μαριούπολη», εξηγεί, μιλώντας στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων της Ουκρανίας Αλεξάνδρα Προτσένκο.
«Η ενσυναίσθηση βοηθάει να κάνουμε περισσότερους φίλους στην Ελλάδα. Καλό είναι, τα παιδιά από την Ουκρανία να δημιουργούν προσωπικές φιλίες, να γνωρίζονται δια ζώσης με τα παιδιά από την Ελλάδα», λέει η κ. Προτσένκο. Παρά το γεγονός ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, κατέστη εφικτό και φέτος να έρθουν παιδιά από εκεί στη χώρα μας για διακοπές. «Φέτος ήρθαν 38 παιδιά από Οδησσό και Ζαπορόζιε και 45 από Μαριούπολη. Ετοιμάζονται αλλά 60 παιδιά να έρθουν, μεταξύ αυτών και 21 από την πόλη Πολτάβα, που θα φτάσουν στην κατασκήνωση τον Δεκαπενταύγουστο», ενημερώνει η πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας.
«Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στον ελληνισμό της Ουκρανίας»
Η κ. Προτσένκο κατάφερε να φύγει από τη Μαριούπολη και να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Μετακινείται στην κατασκήνωση με μπαστούνι καθώς έχει προβλήματα στα πόδια ύστερα από τις 20 ημέρες που αναγκάστηκε να κρύβεται μαζί με άλλους 30 συμπολίτες της στο υπόγειο μιας μονοκατοικίας. Τη ρωτάμε πού βρίσκει το κουράγιο και συνεχίζει τον αγώνα για τη Μαριούπολη και μας απαντά: «Είναι η ζωή μου όλη αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ουκρανίας. Φέτος, με τη βοήθεια της ουκρανικής πρεσβείας στην Αθήνα και των δυο ιδρυμάτων (Λεβέντη και Μπούμπουρα) κάναμε το χρέος μας για τα παιδιά, που έζησαν και ζουν όλη την οδύνη του πολέμου».
Αναφέρεται επίσης στη μακρόχρονη σχέση της Ομοσπονδίας με την κατασκήνωση «Αλεξάνδρα», αφού, όπως λέει, «πάνω από 20 χρόνια και κάθε καλοκαίρι φέρναμε εδώ τα παιδιά μας για να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στα νεοελληνικά».
Όπως μαθαίνουμε, ο ιδιοκτήτης της κατασκήνωσης Παναγιώτης Μαρίτας, πριν από χρόνια είχε επισκεφτεί τη Μαριούπολη και έζησε από κοντά τους Έλληνες της Ουκρανίας. «Είχα ταξιδέψει στη Μαριούπολης και στα ελληνικά χωριά της περιοχής της Αζοφικής. Μια ωραία εμπειρία ζωής, που δεν την ξεχνάς ποτέ. Ήταν αυτονόητο να δεχτούμε γκρουπ παιδιών από την Ουκρανία στις ημέρες του άδικου πολέμου. Φέτος φροντίσαμε και οργανώσαμε πολλές εκδρομές στα μουσεία της Καβάλας, της Θεσσαλονίκης και στη Θάσο, για δώσουμε στα παιδιά και γνώση για την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Μαρίτας.
Το ουκρανικό μπορτς για το μεσημεριανό και τα κρεμαστά σουβενίρ
Στο μεσημεριανό γεύμα της Ημέρας Φιλίας, ο μάγειρας της κατασκήνωσης έφτιαξε το γνωστό παγκοσμίως «ουκρανικό μπορτς» (λαχανόσουπα με κρέας), με συνταγή της Αλεξάνδρας Προτσένκο. «Δεν έμεινε ούτε μια μερίδα!», μας είπε, όταν το απόγευμα του ζητήσαμε να δοκιμάσουμε. «Δεν το περίμενα, αφού τα παιδιά μας δεν τρώνε σούπες τα καλοκαιριά, αλλά τελικά φάγανε όλοι!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας, τα παιδιά έφτιαξαν στην άμμο τα εθνόσημα της Ελλάδας και της Ουκρανίας από χαλίκια, ενώ το απόγευμα στο εργαστήριο χειροτεχνίας, τα παιδιά δημιούργησαν σουβενίρ και κρεμαστά στα χρήματα της σημαίας της Ουκρανίας (κίτρινο και μπλε).
Η συνοδός και αρχηγός του γκρουπ των Ουκρανών Σβετλάνα Ντουρίτσκαγια είναι εκπαιδευτικός και υποδιευθύντρια του δημοτικού σχολείου της Μαριούπολης. «Προσωρινά επανεγκατασθήκαμε στην πόλη Ντνίπρ, φεύγοντας από τους βομβαρδισμούς. Ζήσαμε τρομακτικές στιγμές, το σπίτι μας καταστράφηκε, όλη η περιουσία λεηλατήθηκε, ευτυχώς μείναμε ζωντανοί!», αφηγείται, ενώ μιλώντας για την Ήμερα Φιλίας, τονίζει το γεγονός ότι «στην κατασκήνωση, πολλά παιδιά μας δημιούργησαν προσωπικές φιλίες με τα παιδιά από την Ελλάδα. Αυτές οι φιλίες έχουν θεραπευτική δύναμη, ειδικά για τα παιδιά του πολέμου, λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Ντουρίτσκαγια.
Μια άλλη συνοδός, η Λαρίσα Σαγένκο, ήρθε με τα παιδιά της από το Λονδίνο, όπου διαμένει προσωρινά, περιμένοντας το τέλος του πολέμου. «Είμαι Μαριουπολίτισσα στην Αγγλία, όμως πιστεύω πως μια μέρα θα επιστρέψω στην ελεύθερη από τους Ρώσους εισβολείς αγαπημένη μας Μαριούπολη», λέει και ευχαριστεί τους Έλληνες για όλη τη βοήθεια. Ακόμα και για τα καλοκαιρινά μπάνια των παιδιών, όπως λέει, τονίζοντας πως «αφού φέτος χάσανε τα καλοκαιρινά μπάνια στην Αζοφική και τη Μαύρη Θάλασσα, είναι τυχερά που ήρθαν στη θάλασσα του Αιγαίου!».
Ο πρόξενος του Γενικού Προξενείο Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη Αλέξαντρ Σοσονιούκ, καλεσμένος της βραδιάς, δήλωσε ενθουσιασμένος με την πρωτοβουλία των παιδιών για την Ήμερα της ελληνο-ουκρανικής φιλίας. «Έζησα έντονες στιγμές χαράς των παιδιών μας στην κατασκήνωση «Αλεξάνδρα». Αν και ο πόλεμος συνεχίζεται, είμαι βέβαιος ότι η Ουκρανία θα απελευθερώσει όλες τις περιοχές από την κατοχή των Ρώσων».
«Τα παιδιά επιτυχώς φτάσανε στα σπίτια τους, στο Ζαπορίζιε!»
Ενώ κάποια παιδιά από την Ουκρανία ετοιμάζουν τα σακίδιά τους για τις ελληνικές κατασκηνώσεις, άλλα, αυτές τις ημέρες, επέστρεψαν πίσω στην πατρίδα τους, την Ουκρανία, μεταξύ αυτών και παιδιά από τη Ζαπορίζιε.
Η πρόεδρος του Ελληνικού Συμβουλίου «Ελλάς» της περιφέρειας Ζαπορίζιε Ναταλία Ζουρνατσίδη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες της προς το Ελληνο-Ουκρανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη και τον διευθυντή της κατασκήνωσης του Αγίου Ανδρέα Σάββα Κιτίδη, για τις δωρεάν καλοκαιρινές διακοπές για τα παιδιά από την Ουκρανία. «Τα παιδιά μας είχαν μια εξαιρετική ευκαιρία να απολαύσουν το Αιγαίο, τον καθαρό αέρα και τη μοναδική ελληνική κουζίνα», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Την ευγνωμοσύνη της που τα παιδιά της κατάφεραν να ζήσουν την εμπειρία της κατασκήνωσης στην Ελλάδα μεταφέρει, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, και η Άννα Μπιριούκ, από το Ζαπορίζιε.
«Όλα τα παιδιά του κόσμου πρέπει να ξυπνάνε κάθε ήμερα κάτω από καθαρό ουρανό, χωρίς βοή από σειρήνες και βόμβες να πέφτουν», λέει η μητέρα των δύο αγοριών, η οικογένεια της οποίας μένει στη Ζαπορίζια. «Φοβόμαστε, αλλά προσπαθούμε να δούμε τα θετικά, για να αντέξουμε…», λέει η Άννα Μπιριούκ, περιστοιχισμένη από τον 12χρονο Ανδρέα και τον 9χρονο Μάρκο, που μόλις επέστρεψαν από την Ελλάδα και δεν σταματούν να μιλάνε για τις εντυπώσεις τους.
«Εγώ για πρώτη φορά έφυγα στο εξωτερικό και πρώτη φορά πήγα στην Ελλάδα. Είναι πάρα πολύ όμορφη χώρα, όπου ζουν κάλοι άνθρωποι. Μας δέχτηκαν σαν να ήμασταν τα παιδιά τους ή τα αδέλφια τους. Δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την αγάπη που εισέπραξα», λέει ο Ανδρέας, ενώ ο αδερφός του συμπληρώνει ότι του έκανε μεγαλύτερη εντύπωση η Ακρόπολη. «Ένιωσα σαν να βρέθηκα σε έναν μύθο και έχασα τον χρόνο!», τονίζει ενθουσιασμένος. «Σίγουρα ξεχαστήκαμε. Στην Ουκρανία όλοι για τον πόλεμο μιλάνε», συμπληρώνει ο Ανδρέας.
Η μητέρα τους μας ακούει με προσοχή, με ανοιχτή ακρόαση, και σπεύδει να προσθέσει: «Μέσα σε όλα που συνέβησαν στη χώρα και στην οικογένειά μας, το ταξίδι των γιων μας στην Ελλάδα έφερε πρώτη φορά πραγματική χαρά μετά το ξεκίνημα του πόλεμου… Εύχομαι να τελειώσει γρηγορότερα και όλα τα παιδιά της Ουκρανίας να μπορέσουν να ταξιδεύουν και να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα».
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσπρωτία: Εικόνες γροθιά στο στομάχι με σκελετωμένες αγελάδες στην Θεσπρωτία


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Εικόνες που σοκάρουν, από υποσιτισμένα ζώα, ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει όσα συμβαίνουν εδώ και περίπου μία εβδομάδα, στο χωριό Ζερβοχώρι Θεσπρωτίας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως ανέφερε η συγγραφέας και γνωστή για την ευαισθησία της στα ζώα αλλά και για την προσφορά της, μέσα και από το καταφύγιο που έχει δημιουργήσει για αυτά, πριν από μερικές ημέρες δέχτηκε κάποιες φωτογραφίες με άρρωστες αγελάδες και ένα μήνυμα που την έκανε να δράσει άμεσα και να προχωρήσει μέχρι και σε μήνυση για να σώσει τα αθώα πλάσματα από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη τους.
Ζώα πεθαίνουν από ασιτία
Από την περασμένη Παρασκευή λοιπόν, η ίδια περιμένει από την Αστυνομία, την Περιφέρεια και τον δήμο της περιοχής να παρέμβουν, όπως ορίζει ο νόμος, για να μπορέσουν να φύγουν τα άτυχα ζώα από εκεί και να μεταφερθούν σε χώρο που έχει βρει η ίδια, ώστε να σωθούν, ωστόσο κανενός το αφτί δεν φαίνεται να… ιδρώνει.
Διαβάστε την ανάρτηση που ανέβασε και προκαλεί οργή με τα όσα συμβαίνουν
«Χρόνος ανάγνωσης: 1 min.
Είναι οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα τους. Είναι κάποιοι που με στόχο μόνο επιδοτήσεις, παίρνουν ζώα και …ποιος ασχολείται περαιτέρω; Συνήθως γίνεται έλεγχος.. Εδώ έλεγχος δεν γίνεται ΟΥΤΕ κατόπιν μήνυσης. Δικής μου μήνυσης. Παρότι υπάρχει διαδικασία, υπάρχει νόμος…
Δεν. Εφαρμόζεται. Τίποτα.
Την περασμένη Παρασκευή , έλαβα ενα προσωπικό μύνημα στο inbox μου με τις εικονιζόμενες φωτογραφιες (& κάποιες επιπλέον) και πως ένα ολόκληρο χωριό «βρωμάει ψοφίμι». Ζώα που έχουν ιδιοκτήτη, πεθαίνουν από ασιτία και μένουν, όπου έπεσαν, μέχρι να απορροφηθούν από την μάνα γη. Η απάντηση της αστυνομίας (από την Δευτέρα που έχει κατεθέσει ο δικηγόρος μας μήνυση ενωπιον της Εισαγγελιας Ηγουμενιτσας κατα του ιδιοκτητη Φ.Ζ.) ειναι πως μονο με κτηνίατρο απο την Περιφερεια μπορουν να δράσουν. Ο δε προιστάμενος της κτηνιατρικης υπηρεσιας του δημου κατόπιν καθημερινης επικοινωνιας με τον κ. Κασσανδρινό, μας .. κοροϊδεύει ενω έχει ήδη ενημερώσει τον κτηνοτρόφο. Μέχρι στιγμής, ο κτηνίατρος της Περιφερειας δεν έχει ελέγξει ακόμη καμία απο τις εικονιζόμενες αγελάδες. Η αστυνομία πάλι δεν βρίσκει λόγο να μεταβει εκει, παρότι εκκρεμεί αυτόφωρη διαδικασία για τον κτηνοτρόφο. Ειδικός στα βοοειδή, με ενημέρωσε βλέποντας αυτές τις εικόνες πως αυτά τα ζώα τρώνε ελάχιστα μία φορά στις 15 ημέρες για να κρατιούνται οριακά στη ζωή (όσα αντέχουν) και να μπορούν να ζευγαρώνουν. Να γεννιούνται τα μοσχαράκια τα οποία πωλούνται για κρέας. Κακοποίηση, ακραίος βασανισμός αλλά… ότι μπαίνει στην τσέπη καλό είναι!
Εάν η κτηνιατρική υπηρεσία, βγάλει πόρισμα πως οι εικονιζόμενες αγελάδες είναι καλά στην υγεία τους, θα κατατεθεί επιπλέον μήνυση στον προϊστάμενο της κτηνιατρικής υπηρεσίας του νομού Θεσπρωτίας για παράβαση υπηρεσιακού καθήκοντος.
Έχουμε ήδη βρει χώρο για να φιλοξενηθούν τα ζώα και να λάβουν τη θεραπεία που χρειάζονται. Το μόνο που θελουμε είναι να εφαρμοστεί ο νόμος για να μπορέσουμε να τα προστατεύσουμε πριν να είναι αργά (για όλα).
• Για να λειτουργήσει κάτι σε αυτή τη χώρα πρέπει να ασχοληθούν τα media και να γίνει ένα θέμα «viral».
• Αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς, Περιφέρεια Ηγουμενίτσας/ κτηνιατρική υπηρεσία.
Τοποθεσία : Ζερβοχώρι Θεσπρωτίας»
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες ago
Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες