ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρός 94χρονος που έπεσε στο “κενό” από ύψος άνω των 8 μέτρων

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (04/04) στο Ηράκλειο Κρήτης όταν 94χρονος έπεσε από μεγάλο ύψους, άνω των 8 μέτρων από τα ενετικά τείχη, όπου βρίσκεται το άγαλμα του Βενιζέλου. Ο ηλικιωμένος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ωστόσο δυστυχώς πριν από λίγο κατέληξε.
Διαβάστε: Ηράκλειο: Νεκρός 65χρονος που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας
Πως έγινε η Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης
Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο 94χρονος έπεσε στα σκαλοπάτια, λίγα μέτρα από την είσοδο της Πύλης του Αγίου Γεωργίου. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 94χρονο στο νοσοκομείο. Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο φέροντας σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και στα πόδια, ενώ τελικά υπέκυψε στα τραύματα του.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο κενό παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.

ΒΟΛΟΣ15 ώρες agoΣοκ στον Βόλο με τον ξαφνικό θάνατο του 45χρονου Γιάννη Πολύζου
VIDEO11 ώρες ago«Τροχαίο με τραυματία διανομέα στον Βόλο – ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο»
VIDEO4 ώρες agoΝεκρός 58χρονος αγρότης – Καταπλακώθηκε από τρακτέρ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες agoΠρογράμματα ΔΥΠΑ – Άμεσα 15.000 προσλήψεις σε Δημόσιο, ΟΤΑ και ΔΕΚΟ
ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΘλίψη στον Βόλο για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Πατσή
LIFESTYLE18 ώρες ago“Survivor”: Η ανάρτηση του Γιάννη Μαλλιαρού για τον αδελφό του Μάνο, που έπαθε νευρικό κλονισμό μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου (Βίντεο)
MEDIA11 ώρες ago“Δεν θα τα καταφέρω, θέλω να μιλήσω στη μητέρα μου”, λέει ο αδερφός του Μάνου Μαλλιαρού για το ατύχημα στο Survivor (Βίντεο)
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΠανικός στο κέντρο του Βόλου – Τέντα διαμερίσματος στη Βλαχάβα παραδινόταν στις φλόγες











