LIFESTYLE
Νία Βαρντάλος: Γιόρτασε το Πάσχα παρέα με Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον (Εικόνες)
Η Νία Βαρντάλος δεν ξεχνάει την ελληνική καταγωγή της και κάθε χρόνο γιορτάζει το Πάσχα, όπου και αν βρίσκεται. Φέτος, καλεσμένοι στη γιορτή που οργάνωσε ήταν μεταξύ άλλων οι: Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και Μπίλι Ζέιν. Φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί και αντάλλαξαν ευχές, την Κυριακή του Πάσχα.
Η ανάρτηση της Νία Βαρντάλος
Η Νία Βαρντάλος μοιράστηκε σε ανάρτησή της στο Instagram, μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται και οι Τζον Στάμος και Σπύρος Κατσαγιάννης. Όλοι τους χαλαροί και ευδιάθετοι μπροστά από τον φωτογραφικό φακό, με την παρουσία του Τομ Χανκς να κεντρίζει τα βλέμματα.
Η ανάρτηση του Τζον Στάμος
Από την πλευρά του, και ο Τζον Στάμος μοιράστηκε μια φωτογραφία με λεζάντα: «Είναι η κληρονομιά μας σε πραγματικό χρόνο. Δυνατή, ζεστή, λίγο άγρια. Πιάτα που ξεχειλίζουν, αγκαλιές που κρατούν πολύ, ιστορίες που γίνονται όλο και καλύτερες κάθε χρόνο.
Και μετά αρχίζει η μουσική… πλούσια, γεμάτη ψυχή, λίγο ακατάστατη με τον καλύτερο τρόπο. Ο Tom Hanks οδηγεί αυτό το μπλουζ «Χριστός Ανέστη» σαν κήρυγμα, ο Chicky Baby Michael Chiklis στα φωνητικά φέρνει τη φλόγα, και εγώ στα ντραμς προσπαθώ απλώς να τα κρατήσω όλα μαζί. Ο Jim Gianopulos και η μπλουζ κιθάρα!
Αυτή η παρέα… αυτή η όμορφη, χαοτική ελληνική μαφία… είναι τα πάντα.
Χριστός Ανέστη»
-
ΒΟΛΟΣ14 ώρες agoΕπανεκλογή Χαρ. Μπιλλίνη στο Παν. Θεσσαλίας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ15 ώρες agoΥπόθεση εκμετάλλευσης ανηλίκου στη Σκιάθο
-
ΒΟΛΟΣ15 ώρες agoΑχιλλέας Μπέος: ”Είμαι αντίθετος στη θανάτωση ζώων”- ”Τηλεπαρουσιαστές μετέφεραν τα πράγματα όπως αυτοί ήθελαν παρουσιάζοντάς με ως “δολοφόνο αδέσποτων”
-
ΒΟΛΟΣ15 ώρες ago«Χρυσές δουλειές» κάνουν στη Νεάπολη έμποροι ναρκωτικών- Νεαροί Βολιώτες ανάμεσά τους
-
ΒΟΛΟΣ14 ώρες agoΣε φάση υλοποίησης βρίσκονται οι πρώτες εργασίες στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς»
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ14 ώρες agoΈκανε το χειρουργείο ο Ντεσπόντοφ, τον περιμένει στην προετοιμασία ο ΠΑΟΚ
-
VIDEO19 ώρες agoΣτη Γραμμή των Σποράδων από Σήμερα το Super Star 2
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΆγρια επίθεση σε 17χρονο στο φάσμα του αυτισμού για ένα τυχαίο σπρώξιμο









