LIFESTYLE
Νίκη Κάρτσωνα: “Κάθε μέρα κλαίω, κάθε βράδυ της λέω ‘σ’ αγαπώ, συγγνώμη που έκλαψα και σήμερα'” (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Νίκη Κάρτσωνα άνοιξε μια πολύ προσωπική σελίδα της ζωής της στην κάμερα του «Happy Day», μιλώντας στην Όλγα Λαφαζάνη για την Καλαμάτα, την απόφαση να επιστρέψει στον τόπο της, αλλά και για την απώλεια της μητέρας της, που εξακολουθεί να τη συγκλονίζει. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας υποδέχτηκε την εκπομπή στο κατάστημά της στην Καλαμάτα, την πόλη όπου γεννήθηκε και όπου σχεδιάζει να μετακομίσει μόνιμα με την οικογένειά της μέσα στον επόμενο χρόνο.
Διαβάστε: Νίκη Κάρτσωνα “Στη Στροφή” του parapolitika.gr: “Αυτό που σήμερα είμαι το οφείλω στη Νίκη” (Βίντεο)
Νίκη Κάρτσωνα: “Στερήθηκα από πολύ νωρίς αυτόν τον τόπο που αγαπάω”
Η Νίκη Κάρτσωνα εξήγησε πως η σχέση της με την Καλαμάτα δεν διακόπηκε ποτέ, παρότι έφυγε από εκεί σε πολύ μικρή ηλικία για την Αθήνα. «Γεννήθηκα εδώ και έζησα μέχρι 12 χρονών, μετά έφυγα γιατί ήμουν εσώκλειστη στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής, άρα στερήθηκα πολύ νωρίς αυτόν τον τόπο που αγαπάω. Και από 12 χρονών μέχρι τώρα είμαι στην Αθήνα. Ωστόσο, πηγαινοέρχομαι πάρα πολύ συχνά. Από το 2007 που άνοιξα το πρώτο μου κατάστημα εδώ, είμαι ανελλιπώς κάθε Παρασκευή εδώ. Έρχομαι Παρασκευή και φεύγω Σάββατο. Ένα όνειρό μου είναι να ‘ρθω να μείνω μόνιμα εδώ, που εύχομαι να πραγματοποιηθεί σε έναν χρόνο. Θέλω να γυρίσω και να βρω το παιδί Νίκη. Νιώθω ότι είναι η στιγμή στα 50 μου να γυρίσω, να βρω τη Νικούλα, να την αγκαλιάσω, να πάρω το ποδήλατό της, να δω τις παιδικές μου φίλες, να ασχοληθώ περισσότερο με μένα και να χαλαρώσω», περιγράφει.
“Πιστεύω στη συμπαντικότητα, στις συνθήκες, στη συγχρονικότητα των πραγμάτων”
Στη συνέχεια, η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε για τη σημασία που είχε για εκείνη το νέο επιχειρηματικό βήμα στην Καλαμάτα, συνδέοντάς το με τη μητέρα της και με μια φράση που, όπως είπε, κουβαλά μέσα της. «Πιστεύω στη συμπαντικότητα, στις συνθήκες, στη συγχρονικότητα των πραγμάτων. Δηλαδή ακόμα και αυτό το μαγαζί, το πότε κλείστηκε… κλείστηκε δύο μήνες πριν φύγει η μαμά μου και μου είπε “προχώρα, μη φοβάσαι”. Ήταν σαν να μου λέει “προχώρα, γιατί όταν φύγω από αυτή τη ζωή, θέλω κάτι να έχεις να κάνεις, να απασχολείσαι, για να μη στεναχωριέσαι”. Αυτή είναι η οδηγία της Τζένης», εξομολογείται.
Η κουβέντα δεν άργησε να γίνει ακόμη πιο φορτισμένη, όταν η Νίκη Κάρτσωνα αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας της. Η συγκίνησή της ήταν εμφανής, με τη φωνή της να «σπάει» μπροστά στην κάμερα. «Είναι δύσκολο τώρα να ανοίξω συζήτηση για τη μαμά μου, γιατί είναι τεράστια απώλεια να χάνεις τη μαμά σου. Μια τόσο καλή μαμά. Κάθε βράδυ της ζητάω συγγνώμη, γιατί κάθε μέρα κλαίω. Και ξέρω ότι καμία μαμά δεν θέλει τα παιδιά της να κλαίνε. Κάθε μέρα στεναχωριέμαι. Κάθε μέρα κλαίω, κάθε βράδυ της λέω “σ’ αγαπώ, συγγνώμη που έκλαψα και σήμερα”, αλλά μας λείπει πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Και ας ήταν η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και ας ήθελε να “φύγει”. “Έφυγε” μια στιγμή που ήθελε η ίδια να φύγει, γιατί είχε κουραστεί. Τεράστια απώλεια».
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

LIFESTYLE19 ώρες agoΙωάννα Τούνη: Της έγραψαν ότι είναι “για τα πανηγύρια” – H απάντηση της με ατάκα για τον τραπεζικό της λογαριασμό (Βίντεο)
LIFESTYLE15 ώρες agoΑθηνά Οικονομάκου & Μπρούνο Τσερέλα: Η luxury καλοκαιρινή απόδραση τους στην Αντίπαρο μετά τον γάμο τους (Βίντεο)
ΜΑΓΝΗΣΙΑ11 ώρες agoΒόλος: Βρέφος 10 μηνών έχασε τις αισθήσεις του στη βάφτισή του – Παρουσία γιατρού το μυστήριο
VIDEO11 ώρες agoΈκτακτη ενίσχυση έως 30 Ιουνίου – 150€ για κάθε εξαρτώμενο παιδί
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΒρέφος λιποθύμησε μέσα στην κολυμπήθρα κατά τη διάρκεια της βάφτισής του – Αγωνιώδεις στιγμές
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΚομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε από παραλία χωρίς τις αισθήσεις του
MEDIA24 ώρες agoΤα τελευταία γενέθλια στο “Breakfast @ Star” με “καρφί”
ΒΟΛΟΣ15 ώρες agoΓιορτάζουν οι Άγιοι Ανάργυροι στον Βόλο









