ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Νίκολιτς: «Με την Κηφισιά σαν να είναι τελικός Champions League»

Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε για το επερχόμενο ματς με την Κηφισιά. Ο προπονητής της «Ένωσης» αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε πως πρέπει να το δουν σαν τελικό Champions League. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αντιμετώπισε την Τσέλιε στην πρεμιέρα του Conferences League, όπου έχασε 3-1, στη Σλοβενία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στην κάμερα της Cosmote TV:
Για την ήττα από την Τσέλιε και τα συμπεράσματα που έβγαλε: «Ναι, αναλύσαμε το παιχνίδι, δεν κοιμηθήκαμε πολύ είναι η αλήθεια. Ισχύει ό,τι είπα μετά το παιχνίδι. Τώρα που έχω δει ξανά το ματς, λυπάμαι περισσότερο. Δώσαμε τα πάντα στον αντίπαλο. Δυστυχώς, η ήττα μπορεί να έρθει μια φορά και ήρθε, αλλά τώρα πρέπει να την αφήσουμε στην ιστορία. Γιατί το πρόβλημα του συλλόγου στην πρόσφατη ιστορία του ήταν ότι υπέφερε υπερβολικά από ήττες κι έτσι πήγαινε από τη μία στην άλλη.
Οπότε, πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας και να παίξουμε με την Κηφισιά στο γήπεδο του Ατρόμητου σα να είναι ο τελικός του Champions League! Γιατί οι μεγάλες ομάδες, όπως είπα μετά το χθεσινό (σ.σ. προχθεσινό) ματς, ένα παιχνίδι σε τρεις μήνες μπορεί να το χάσουν. Αλλά δύο στη σειρά, με τίποτα. Οπότε πρέπει να επανέλθουμε σε νικηφόρα τροχιά και περιμένω αντίδραση από τους παίκτες».
Για το ματς με την Κηφισιά: «Παίξαμε μαζί τους ένα φιλικό παιχνίδι στην τελευταία διακοπή της FIFA. Πολύ… δυσάρεστη ομάδα, μπορεί να δει κανείς τα πρόσφατα αποτελέσματά της. Κανείς δεν παίζει ένα άνετο παιχνίδι απέναντί τους. Είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Έχουν έναν παίκτη στην επίθεση, τον Τετέη, ο οποίος είναι πολύ απρόβλεπτος. Πολύ ταλαντούχος και πολύ γρήγορος. Το παιχνίδι τους έχει να κάνει κυρίως με αυτό: άμεσο ποδόσφαιρο, δεύτερες μπάλες, αντεπιθέσεις. Επίσης, κάποιες φορές ξέρουν πώς να πιέσουν, αλλά και πώς να κτίσουν τις επιθέσεις τους, παρά τη δική σου πίεση.
Ίσως το όνομα του αντιπάλου να μην το αναδεικνύει αυτό, αλλά είναι ένα πολύ σοβαρό και απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που έρχεται στο τέλος μιας πολύ δύσκολης περιόδους για εμάς. Αν δεν κάνω λάθος τα πέντε από τα επτά παιχνίδια ανάμεσα στα δύο παράθυρα της FIFA τα παίξαμε μακριά από το γήπεδό μας. Συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου αγώνα, με το πολυήμερο ταξίδι. Ακόμη δεν έχουμε επανέλθει, αλλά έχουμε την αυριανή (σ.σ. σημερινή) μέρα και την Κυριακή πριν από το παιχνίδι για να βρούμε φρέσκους παίκτες, ενέργεια, «πολεμιστές» και την κατάλληλη νοοτροπία για παιχνίδι. Γιατί αυτή θα τη χρειαστούμε πάνω από όλα».

-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
70χρονη έπαθε έμφραγμα την που την έλουζαν σε κομμωτήριο
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Νεκρή βρέθηκε 65χρονη σε αυλάκι αποστράγγισης στο Νεοχώρι
-
MEDIA16 ώρες ago
“Πόρτο Λεόνε”: Όταν όλα σπάνε μέσα της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ώρες ago
Ένα κρούσμα ευλογιάς σε κτηνοτροφική μονάδα στον Βόλο- Θα θανατωθούν 500 ζώα
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες;
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ6 ώρες ago
Live η ομιλία του Σ. Φάμελλου στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago
Γερανός έπεσε σε 10 σταθμευμένα ΙΧ (Εικόνες & Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ22 ώρες ago
Συντάξεις Νοεμβρίου: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες πληρωμών για όλους τους συνταξιούχους