Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Νόμοι της καρδιάς: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Οι «Νόμοι της καρδιάς» κάνουν σήμερα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις 14.45, φέρνοντας στη μικρή οθόνη μια ιστορία όπου οι οικογενειακές ισορροπίες, οι επαγγελματικές φιλοδοξίες και οι προσωπικές πληγές μπλέκονται επικίνδυνα. Η νέα ξένη σειρά βάζει στο επίκεντρο γυναίκες που γνωρίζουν καλά τους νόμους, τα διαζύγια και τις σκληρές μάχες των ισχυρών ζευγαριών, όμως καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δικές τους αλήθειες όταν οι σχέσεις μέσα στην ίδια τους την οικογένεια αρχίζουν να δοκιμάζονται.

Νόμοι της καρδιάς: Η οικογένεια Τζεβχέρ και τα μυστικά που απειλούν να βγουν στο φως

Στο κέντρο της ιστορίας βρίσκεται η Τσολπάν Τζεβχέρ, μια επιτυχημένη νομικός με ισχυρή παρουσία στον χώρο της. Δίπλα της βρίσκονται οι δύο κόρες της, η Αζρά και η Σανέμ, οι οποίες είναι επίσης δικηγόροι και εργάζονται σε υποθέσεις διαζυγίων γνωστών, πλούσιων και ισχυρών ζευγαριών της Κωνσταντινούπολης. Η τρίτη κόρη της οικογένειας, η Γκιουνές, ακολουθεί διαφορετική διαδρομή και δεν έχει σχέση με τη νομική. Ωστόσο, μια απόφαση της μητέρας τους φέρνει αναταράξεις, ανοίγει μέτωπα και απειλεί να φέρει στην επιφάνεια ένα σκοτεινό παρελθόν που μπορεί να αλλάξει το μέλλον όλων. Την ώρα που η οικογένεια Τζεβχέρ προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες της, η Αζρά βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα προσωπικό χτύπημα. Ο σύζυγός της, Σεργκέν, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την απατά. Η αποκάλυψη αυτή την αναγκάζει να σταθεί απέναντι σε φόβους που απέφευγε για χρόνια. Μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο πίεση, προδοσία και συγκρούσεις, η ηρωίδα οδηγείται σε μια απόφαση που θα ανατρέψει όσα θεωρούσε δεδομένα.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο επεισόδιο, η Αζρά Γκουνάι φαίνεται πως έχει χτίσει μια ιδανική ζωή. Είναι καταξιωμένη δικηγόρος στο γραφείο της μητέρας της, παντρεμένη με τον επίσης δικηγόρο Σεργκέν και μητέρα τριών παιδιών. Η Τσολπάν Τζεβχέρ διοικεί το δικηγορικό γραφείο για τουλάχιστον 25 χρόνια και όλα δείχνουν πως έχει φτάσει η στιγμή να κάνει ένα βήμα πίσω. Η Αζρά πιστεύει ότι η μητέρα της θα της παραδώσει τα ηνία, όμως η Τσολπάν έχει διαφορετική άποψη. Θεωρεί πως η κόρη της είναι ακόμη πολύ συναισθηματική για να αναλάβει μόνη της τα high profile διαζύγια του γραφείου. Η διαφωνία τους φέρνει ένταση ανάμεσα στις δύο γυναίκες, με την Αζρά να αποφασίζει να αποχωρήσει από το οικογενειακό γραφείο και να χαράξει τη δική της πορεία. Η Τσολπάν, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα. Την ίδια στιγμή, τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στον γάμο της Αζρά, δείχνοντας πως η προσωπική της ζωή βρίσκεται ένα βήμα πριν από μια μεγάλη κρίση. Οι «Νόμοι της καρδιάς» έρχονται σήμερα στις 14.45 στον ΣΚΑΪ, με μια πρεμιέρα που ανοίγει τον δρόμο για συγκρούσεις, αποκαλύψεις και αποφάσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές των ηρώων.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο