Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νταμπλ για την Κ19 του ΠΑΟΚ: Κυπελλούχος με γκολ στο 93′ απέναντι στον Άρη!

Published

on

Η Κ19 του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια ονειρική σεζόν, κατακτώντας το Κύπελλο Super League στον τελικό του Αγρινίου απέναντι στον Άρη και πετυχαίνοντας το νταμπλ. Ο Δικέφαλος βρήκε το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις (90’+3′) με τον Κυριαζίδη και σφράγισε μια χρονιά που θα μείνει στην ιστορία των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο τελικός είχε ένταση, ρυθμό και λίγες αλλά σημαντικές στιγμές. Ο ΠΑΟΚ απείλησε πρώτος στο 17′, όμως ο Ρέγιες είπε «όχι» στο τετ?α?τετ του Αρετή. Ο Άρης απάντησε στο 31′ με το σουτ του Χαρούπα, το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσιντσόλης, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο οι «κίτρινοι» άγγιξαν το γκολ με την κεφαλιά του Καραμανλή.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο προσεκτικά, με τις μεγάλες φάσεις να λείπουν. Η πιο συζητημένη στιγμή ήρθε στο 67′, όταν ο Μόσχου έδειξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά τρία λεπτά αργότερα -μετά από παρέμβαση του VAR- πήρε πίσω την απόφαση, καθώς ο Ρέγιες δεν είχε κάνει παράβαση πάνω στον Τσίτσα.

Όλα έδειχναν παράταση, μέχρι που στο 90’+3′ ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυριαζίδης, ολομόναχος στο ύψος του πέναλτι, έπιασε ιδανική κεφαλιά για το 1-0, χαρίζοντας στον ΠΑΟΚ το τρόπαιο και το νταμπλ μέσα σε μια χρονιά-ορόσημο για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Περισσότερα Εδω!

Advertisement
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο