

LIFESTYLE
Ντέιβ Γκρολ: Η πρώτη του εμφάνιση μετά την απιστία έγινε υπό τους ήχους των Nirvana και μαζί με την κόρη του
Δεν είναι απλά ένας από τους πλέον ταλαντούχους μουσικούς, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στη δεκαετία του ’90, αλλά κι ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες. Άλλωστε ο Ντέιβ Γκρολ είχε πάντα την εικόνα του «καλού παιδιού» κόντρα στο ροκσταριλίκι που τον ακολουθούσε.
Ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο όλο αυτό το image διαλύθηκε μέσα σε μια ημέρα. Ο ντράμερ των Nirvana και ηγέτης των Foo Fighters, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Τζόρντυν Μπλουμ από το 2003, έκανε γνωστό ότι απέκτησε παιδί εκτός γάμου, ζητώντας τη συγχώρεση της οικογένειάς του.
Και όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τα δημοσιεύματα για τη συμπεριφορά του απέναντι στις σχέσεις του αλλά και την άστατη προσωπική του ζωή, άρχισαν να κάνουν την εμφανισή τους.
Το ποια είναι η κατάσταση της σχέσης του με την Τζόρντυν αυτούς τους τελευταίους μήνες δεν είναι γνωστό. Ωστόσο, πολλά είχαν γραφτεί για τη σχέση του με την κόρη του Βάιολετ, η οποία φαινόταν ότι του είχε «κόψει» την καλημέρα, καθώς δεν μπορούσε να ανεχτεί την απιστία του πατέρα της.
Μετά από 5 μήνες εξαφάνισης από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ντέιβ Γκρολ έκανε και πάλι την εμφάνισή του στη σκηνή. Και μάλιστα, είχε δίπλα του και την Βάιολετ.
Ο 56χρονος μουσικός ένωσε τις δυνάμεις του με τα άλλα πρώην μέλη των Nirvana, τους Κριστ Νοβοσέλιτς και Πατ Σμιρ στην guest εμφάνιση που έκαναν στο φιλανθρωπικό φεστιβάλ για τους πληγέντες των πυρκαγιών του Λος Άντζελες.
Ο Ντέιβ Γκρολ έκατσε στη ντραμς, όπως παλιά και άφησε τον Νοβοσέλιτς τις όποιες συστάσεις στο κοινό. Η τριάδα έπαιξε τέσσερα κομμάτια των Nirvana έχοντας στα φωνητικά τις St. Vincent, Κιμ Γκόρντον, Τζόαν Τζετ και -φυσικά- την 18χρονη Βάιολετ, η οποία ερμήνευσε το «All Apologises».
Αυτή ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση των μελών των Nirvana μετά το 2020, με τον κόσμο να τους αποθεώνει.

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ14 ώρες ago
Αναστάτωση τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Βόλο..
-
MEDIA6 ώρες ago
Βροχή οι προτάσεις από πολιτικά κόμματα στον Σάκη Τζήμα. Αναμενόμενο μετά την επιτυχία του στα social media και στην Προεδρία του Ολυμπιακού Βόλου
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Λεπτοκαρυά: «Η σύντροφος του γιου μου είπε…» – Θρίλερ με την εξαφάνιση 58χρονου
-
LIFESTYLE12 ώρες ago
Παύλος Ντε Γκρες: Χορεύει ζεϊμπέκικο και ο Αντώνης Ρέμος του χτυπά παλαμάκια
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες ago
Δημήτρης Κολλάτος: Αυτήν την ώρα στο Α’ Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο στον σκηνοθέτη
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες ago
Έφυγε από τη ζωή ο πρώην βουλευτής Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Καιρός: Ανοιξιάτικο το σκηνικό το Σάββατο – Πτώση της θερμοκρασίας την ερχόμενη εβδομάδα
-
LIFESTYLE23 ώρες ago
«Τι κάνεις; Καλά» – Τρεις τρόποι να βάλουμε τέλος σε αυτή τη βαρετή στιχομυθία