LIFESTYLE
Ντούα Λίπα: Κατηγορηματικά ψεύδη, χαρακτηρίζει τις φήμες ότι απέλυσε τον μάνατζερ της λόγω Παλαιστίνης

Ντούα Λίπα: «Δεν απομάκρυνα τον μάνατζέρ μου»
Η τραγουδίστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και απάντησε ευθέως στις φήμες. «Δεν εγκρίνω τις πράξεις του Ντέιβιντ Λέβι, ή άλλων στελεχών της μουσικής βιομηχανίας απέναντι σε έναν καλλιτέχνη που εκφράζει την αλήθεια του», δήλωσε η Ντούα Λίπα. «Δεν μπορώ, επίσης, να αγνοήσω τον τρόπο με τον οποίο το χειρίστηκε ο Τύπος. Όχι μόνο η ιστορία ήταν εντελώς ψευδής, αλλά και η γλώσσα που χρησιμοποίησε η Daily Mail ήταν σκόπιμα εμπρηστική, φτιαγμένη αποκλειστικά για clickbait, με ξεκάθαρη πρόθεση να τροφοδοτήσει τη διαδικτυακή διχόνοια. Είναι πάντα Free Palestine, αλλά το να εκμεταλλεύεται κανείς μια παγκόσμια τραγωδία για να πουλήσει εφημερίδες είναι κάτι που βρίσκω βαθιά προβληματικό».
«Κατηγορηματικά ψευδείς οι αναφορές», λέει η τραγουδίστρια
Σε δεύτερο χρόνο, και η εταιρεία εκπροσώπησης ταλέντων WME πήρε θέση, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο γύρω από τον ρόλο του Ντέιβιντ Λέβι,. «Οι αναφορές που υποστηρίζουν ότι η Ντούα Λίπα ή η ομάδα της απέλυσε έναν από τους ατζέντες μας λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Ο Ντέιβιντ Λέβι, είχε συμβολή στην πρώιμη καριέρα της Dua (2016–2019) και, όπως συνηθίζεται, αναφέρεται τόσο εσωτερικά όσο και σε κλαδικά έντυπα ως μέλος της ομάδας της. Όταν μετακόμισε από το Λονδίνο το 2019, ανέλαβε συμβουλευτικό ρόλο και από τότε δεν συμμετέχει στην καθημερινή επαγγελματική δραστηριότητα της Ντούα Λίπα. Ο Ντέιβιντ Λέβι, αποσύρθηκε πλήρως από το συγκεκριμένο project, όπως και από άλλα, νωρίτερα φέτος».
Η διαρροή που προκάλεσε θόρυβο
Η υπόθεση ξεκίνησε από ένα email που στάλθηκε στους διοργανωτές του Glastonbury και αφορούσε το συγκρότημα Kneecap. Αν και το μήνυμα είχε εμπιστευτικό χαρακτήρα, διέρρευσε στον Τύπο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ντόρος. Η Daily Mail αξιοποίησε τη διαρροή για να συνδέσει την Ντούα Λίπα με την απόφαση, παρουσιάζοντάς την ως μέρος της διαμάχης. Η τραγουδίστρια όμως διαχώρισε πλήρως τη θέση της, δείχνοντας πως η πραγματικότητα απέχει πολύ από το αφήγημα που προβλήθηκε. Με σαφήνεια και αποφασιστικότητα, η Ντούα Λίπα έδειξε ότι δεν θα αφήσει την παραπληροφόρηση να βάλει σκιές στη σχέση της με την αλήθεια, την καριέρα της και το πολιτικό της στίγμα.

-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες ago
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός άνδρας από ακατάσχετη αιμορραγία
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Επιθέσεις Παλαιστινίου στο κέντρο της Αθήνας: Μόνιμος ταραχοποιός ο 24χρονος
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ώρα ago
Στον εγγονό του άφησε την περιουσία του ο πατέρας της 62χρονης
-
VIDEO11 ώρες ago
ΣΟΚ ΣΤΟ ΒΟΛΟ | Νεκρός 21χρονος φοιτητής μετά από πτώση σε φωταγωγό
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ4 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αποκάλυψη του πρώην προέδρου στην Εξεταστική πιστοποιεί ότι δεν υπήρξε καμία συγκάλυψη από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, τονίζουν κοινοβουλευτικές πηγές
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες ago
Προς ακύρωση η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στις ΗΠΑ
-
ΒΟΛΟΣ14 ώρες ago
Δεν έχει τέλος το πέπλο θανάτου που έχει απλωθεί πάνω από τον Βόλο- «Έσβησε» πρόωρα προδομένος από την καρδιά του
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 ώρες ago
Η Δ. Μιχαηλίδου στις παγκόσμιες δράσεις Global Charter on Children’s Care Reform και World Programme of Action for Youth του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη