ΕΛΛΑΔΑ
Ο 30χρονος χτύπησε πάνω από 14 φορές με κατσαβίδι και μαχαίρι το πρόσωπο του 67χρονου πατέρα του

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Οι ιατροδικαστές εντόπισαν περισσότερα από 14 χτυπήματα στο πρόσωπο του 67χρονου, με κατσαβίδι και μαχαίρι που δολοφονήθηκε από τον γιο του μέσα στο σπίτι του στο Τριάδι Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το thestival.gr. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο 30χρονος φέρεται αρχικά να χτύπησε τον πατέρα του με βαρύ αντικείμενο, πιθανότατα ένα σκαμπό και στη συνέχεια να του κατάφερε τα πολλαπλά τραύματα με κατσαβίδι και μαχαίρι στο πρόσωπο.
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι έφυγαν από κατάστημα κράτησης νέων και κατηγορούνται για ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο
Θεσσαλονίκη: Η ομολογία του 30χρονου
Ο 30χρονος, που έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του, οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη (27.05). Κατά την ομολογία του, υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και δεν θυμάται τι συνέβη. «Ήταν στο υπόγειο και έβλεπε τηλεόραση. Του επιτέθηκα με ένα κατσαβίδι και έναν σουγιά. Δεν θυμάμαι γιατί είχα πάρει ναρκωτικά χάπια», φέρεται να δήλωσε.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 30χρονος είχε αρχικά ομολογήσει το έγκλημα στην αδερφή του, η οποία ήταν εκείνη που εντόπισε τον νεκρό πατέρα τους μέσα σε λίμνη αίματος, στο υπόγειο του σπιτιού όπου διέμενε μαζί με τον κατηγορούμενο.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

LIFESTYLE15 ώρες agoΚαίτη Φίνου για Γωγώ Μαστροκώστα: “Δεν έφυγε από καρκίνο, τον ξεπέρασε – Έζησε τόσα χρόνια μετά τη μάχη της” (Βίντεο)
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΤουριστικό λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες κρουαζιέρας συγκρούστηκε με μπετονιέρα
Uncategorized19 ώρες agoΞεκίνησε η πορεία για τον Γεράσιμο τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού στην τραγωδία των Τεμπών (εικόνες)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ3 ώρες agoΓεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες agoΤην Τρίτη 26/5 στο Θησείο τα αποκαλυπτήρια του κόμματος Τσίπρα – Πυροδοτεί ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις
LIFESTYLE5 ώρες agoΑλεξάνδρα Παναγιώταρου για την Ιωάννα Τούνη στις Κάννες: “Αφού μπορεί να πληρώσει, ας πάει, εμένα θα μου άρεσε να με έχουν προσκαλέσει” (Βίντεο)
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ6 ώρες agoΤσάπαλος στο ΕΡΤnews: Ρυθμίσεις «ανάσα» για τα παλιά χρέη – 72 δόσεις και χαμηλότερο όριο ένταξης στον εξωδικαστικό
LIFESTYLE14 ώρες agoΜέμος Μπεγνής: “Άνοιξα ένα ταχυφαγείο και καταστράφηκα, ακόμα είμαι με χρέη και είναι πολλά – Κάποια στιγμή θα ξεμπερδέψω” (Βίντεο)











