LIFESTYLE
Ο Αλέξανδρος Ρήγας ξάφνιασε τον Κώστα Τσουρό για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”: «Α, το λέμε;»

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα κι εγώ μία εμφάνιση στο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός για το remake της σύντομης αλλά επιτυχημένης σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα.
Ο Αλέξανδρος Ρήγας βρέθηκε στον καναπέ του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για την επιστροφή του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», το θέατρο, ενώ αποκάλυψε και το guest του Κώστα Τσουρού στην ταινία.
Κώστας Τσουρός: Θα έχει και πολλά guest η ταινία.
Αλέξανδρος Ρήγας: Θα έχει και μικρές εμφανίσεις. Όπως η δική σου.
Κώστας Τσουρός: Α, το λέμε;
Αλέξανδρος Ρήγας: Δεν θες να το πούμε;
Κώστας Τσουρός: Εσύ είσαι ο σκηνοθέτης, εσύ θα πεις.
Αλέξανδρος Ρήγας: Ναι, έχεις κάνει εμφάνιση.
Κώστας Τσουρός: Η αλήθεια είναι ότι έκανα κι εγώ μία εμφάνιση στο «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή». Δεν δυσκολεύτηκα πολύ να παίξω γιατί έπαιξα τον εαυτό μου, έναν δημοσιογράφο.
«Αυτό που είχαμε φτιάξει τότε με τον Δημήτρη Αποστόλου και δεν ολοκληρώθηκε, είχε να κάνει με το θέμα που είναι γνωστό και με το θέμα της αυτοδικίας κυρίως, πως τέσσερις άνθρωποι που έχουν αδικηθεί αν έχουν δικαίωμα στο να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους με κάποιον τρόπο και να μπορέσουν να βρουν δικαίωση για τον εαυτό τους οι ίδιοι αφού καμία επίσημη Πολιτεία δεν μπορεί να τους δικαιώσει», ανέφερε ο Αλέξανδρος Ρήγας στη συνέχεια.
Για το καστ της ταινίας, είπε: «Από τότε που πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της σειράς έχουν περάσει 25 χρόνια. Επειδή εμείς ηλικιακά τις είχαμε τοποθετήσει σε μια συγκεκριμένη δεκαετία της ζωής τους αυτές τις τέσσερις ηρωίδες, θεωρήσαμε ότι θα έπρεπε να είναι ηλικιακά πιο κοντά σε μια σημερινή δεκαετία».
Τέλος, αναφορικά με την καριέρα του, τόνισε: «Η τηλεόραση είναι ένα κομμάτι μιας επαγγελματικής πορείας. Πέρα από αυτό, υπάρχει και η μεγάλη αγάπη που λέγεται θέατρο. Είναι ωραίο και ευλογημένο να μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα που να αφορούν στο κοινό».
Και συμπλήρωσε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούμαστε με τις τέχνες, τη συγγραφή, την ποίηση, έχουμε ανάγκη την αποδοχή, έχουμε ανάγκη να μας αγαπάνε».
Ο ίδιος μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί και πώς την διαχειρίζεται: «Δεν θεωρώ ότι οι δημόσιες αντιπαραθέσεις έχουν να προσφέρουν κάτι».
Ο Αλέξανδρος Ρήγας πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Τάβλι» στο θέατρο «Από μηχανής» και σκηνοθετεί την παράσταση «Εκείνος και εκείνος».

-
LIFESTYLE7 ώρες ago
Η δημόσια έκκληση για αίμα – «Μπαίνω στο χειρουργείο»
-
LIFESTYLE19 ώρες ago
Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14 Μαϊου 2025
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ10 ώρες ago
Παρατείνονται μέχρι την Πέμπτη 15/5 οι αιτήσεις
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Ισχυρός σεισμός 6 Ρίχτερ μεταξύ Κάσου και Καρπάθου – Μήνυμα από το112 για κίνδυνο εκδήλωσης τσουνάμι
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 14 Μαΐου
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ17 ώρες ago
Π. Μαρινάκης για επίθεση στο σπίτι του Μ. Χαρακόπουλου: Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου εκείνοι που αποφάσισαν να διακινδυνεύσουν τις ζωές αθώων
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ9 ώρες ago
Παρατείνονται μέχρι την Πέμπτη 15/5 οι αιτήσεις
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ19 ώρες ago
Οχήματα σε ακινησία: Αρχίζουν οι έλεγχοι με «οδηγό» τις κάμερες των διοδίων – Έως 30.000 ευρώ τα πρόστιμα στους παραβάτες