MEDIA
Ο Άγγελος αποκαλύπτει στον Απόστολο ότι έχει παιδί με τη Μελισσάνθη

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Το φινάλε της σειράς «Το Σπίτι δίπλα στο Ποτάμι» φέρνει αποκαλύψεις που δεν αφήνουν κανέναν αλώβητο. Ο Άγγελος, πνιγμένος από τις ενοχές και τον έρωτα που δεν μπόρεσε ποτέ να κρύψει, φτάνει στο σημείο να ανοίξει τα χαρτιά του στον Απόστολο και να του πει την αλήθεια που αλλάζει τα πάντα. Λίγο πριν από την έκρηξη, ο Άγγελος συναντά τη Μαργκερίτ και της λέει πως έκανε λάθος και πως ο γάμος τους θα γίνει κανονικά. Εκείνη, μπερδεμένη αλλά χαρούμενη, μπαίνει ξανά στη διαδικασία της προετοιμασίας και κάνει πρόβα νυφικού στο σπίτι της Μελισσάνθης. Η αγωνία της, όμως, δεν έχει φύγει. Ρωτά τη Μελισσάνθη αν γνωρίζει ποια ήταν η γυναίκα που είχε ερωτευτεί ο Άγγελος, όμως εκείνη αποφεύγει την αλήθεια. Της απαντά πως δεν την ξέρει και πως ίσως να πρόκειται για κάποιον παλιό του έρωτα, την ώρα που το ψέμα αρχίζει να βαραίνει επικίνδυνα.
Το Σπίτι δίπλα στο Ποτάμι: Ο Άγγελος λυγίζει και πάει στον Απόστολο
Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος βρίσκεται σε απόγνωση. Πίνει, χάνει τον έλεγχο και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία κίνηση πριν όλα κλείσουν οριστικά γύρω του. Σε άθλια κατάσταση πηγαίνει στο γραφείο του Απόστολου και ζητά να του μιλήσει. Εκεί αφήνει την αλήθεια να πέσει σαν βόμβα: «Είμαι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα και μαζί της έχω ένα παιδί. Αυτή η γυναίκα είναι η Μελισσάνθη», του λέει. Ο Απόστολος, όμως, δεν αντιδρά όπως περιμένει ο Άγγελος. Μένει ψύχραιμος, σχεδόν απαθής, σαν να μην έχει ακούσει τίποτα. Δεν ζητά εξηγήσεις, δεν κάνει ερωτήσεις, δεν του δίνει ούτε την αντίδραση που εκείνος ίσως περίμενε.
Η ψυχραιμία του Απόστολου διαλύει τον Άγγελο
Αντί να σταθεί στην αποκάλυψη, ο Απόστολος επιλέγει να μιλήσει για τη Μαργκερίτ, σαν να θέλει να κλείσει με τον πιο σκληρό τρόπο κάθε χαραμάδα ανατροπής. «Είναι θαυμάσιο κορίτσι η Μαργκερίτ και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μια αξιοζήλευτη μάνα και σύζυγος», του λέει. Αμέσως μετά ανοίγει το συρτάρι του γραφείου του, βγάζει ένα κουτάκι και το δίνει στον Άγγελο. Μέσα βρίσκονται τα μανικετόκουμπα που είχε ετοιμάσει για τον γάμο του. «Αυτό το ζευγάρι χρυσά μανικετόκουμπα είναι το δώρο μου για σένα. Είχα σκοπό να σου τα δώσω την ημέρα του γάμου σου, αλλά δεν πειράζει. Εχει χαραγμένα πάνω τα αρχικά σας, Α και Μ». Ο Άγγελος τα κοιτάζει χαμένος, πιστεύοντας για μια στιγμή πως τα αρχικά αντιστοιχούν σε εκείνον και τη Μελισσάνθη. Ο Απόστολος, όμως, τον κόβει πριν προλάβει να κρατηθεί από αυτή τη σκέψη. «Αγγελος και Μαργκερίτ. Αλλά τώρα πρέπει να φύγεις, έχω πολλή δουλειά», του λέει.
Η αλήθεια δεν τον λυτρώνει
Η ανωτερότητα και η παγωμένη στάση του Απόστολου συντρίβουν τον Άγγελο περισσότερο από οποιαδήποτε έκρηξη. Φεύγει σχεδόν τρέχοντας, χωρίς να μπορέσει να πει τίποτα άλλο, κουβαλώντας μαζί του την απόρριψη, την ενοχή και τη βεβαιότητα πως η αλήθεια δεν τον έσωσε. Γυρίζει σπίτι, συνεχίζει να πίνει και ξεσπά σε κλάματα, έχοντας στο κομοδίνο του τη φωτογραφία της Μελισσάνθης. Στο «Σπίτι δίπλα στο Ποτάμι», ο Άγγελος φέρνει την αλήθεια στο φως, όμως αντί για λύτρωση βρίσκει ένα ακόμη πιο βαθύ σκοτάδι.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΜΑΓΝΗΣΙΑ20 ώρες agoΘλίψη για τον θάνατο του 57χρονου Θανάση Βλάχου
LIFESTYLE21 ώρες agoΗ Ελένη Ψυχούλη αποκαλύπτει: “Δεν με αφορά πια ούτε ο έρωτας ούτε το σεξ, κάποτε ζούσα χωρίς ρεύμα για μια σχέση” (Βίντεο)
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΙσχυρή χαλαζόπτωση προκάλεσε ζημιές σε οχήματα και καλλιέργειες (Βίντεο)
ΚΟΣΜΟΣ21 ώρες agoΈχασε τη ζωή του 21χρονος Γάλλος στρατιώτης κατά τη διάρκεια άσκησης στον Λίβανο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ18 ώρες agoΧαμός πριν από την έναρξη του Παρτίζαν-Dubai BC: Κυνηγητό μεταξύ οπαδών και παρέμβαση της αστυνομίας
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες agoΥποβλήθηκε σε πολύ υψηλού ρίσκου νευροχειρουργική επέμβαση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ21 ώρες agoΕπιτροπή Ανταγωνισμού: Στο επίκεντρο οι νέες ευρωπαϊκές κατευθύνσεις για την κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΟ Μπιλ Γκέιτς θα καταθέσει στην έρευνα του Κογκρέσου για την υπόθεση Τζέφρι Έπσταϊν












