LIFESTYLE
Ο Μπέζος και η Σάντσεζ εναντίον του αδελφού της: Του ζητούν 190.000 δολάρια για διαρροή προσωπικών τους φωτογραφιών
Το δράμα γύρω από τη σχέση του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ συνεχίζεται, όχι πλέον στα εξώφυλλα των περιοδικών, αλλά στις δικαστικές αίθουσες. Ο ιδρυτής της Amazon και η σύζυγός του κατέθεσαν αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια ζητώντας την καταβολή του ποσού των 190.556 δολαρίων από τον Μάικλ Σάντσεζ, αδερφό της Λόρεν, με τον οποίο βρίσκονται σε πολυετή δικαστική διαμάχη. Πίσω από το αίτημα βρίσκεται μια σειρά από νομικές εξελίξεις που ξεκινούν από το 2019, όταν η σχέση του Μπέζος με τη Σάντσεζ αποκαλύφθηκε από τα media, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τον πολύκροτο χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του Μακένζι Σκοτ. Όμως, όπως αποδεικνύεται, το «οικογενειακό μέτωπο» έκρυβε και εκείνο τα δικά του μυστικά.
Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεζ: Ζητούν έξοδα για επιτυχημένη αίτηση απόρριψης
Στην αίτησή τους, το ζευγάρι ζητά 182.374 δολάρια για νομικές αμοιβές και επιπλέον 8.182 δολάρια για δικαστικά έξοδα. Τα ποσά σχετίζονται, σύμφωνα με το έγγραφο, με την επιτυχημένη αίτηση απόρριψης που κατέθεσαν κατά του Μάικλ Σάντσεζ, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να μπει τέλος σε όσα θεωρούν αβάσιμες κατηγορίες. Παράλληλα, οι δικηγόροι τους κατέθεσαν νέα αίτηση για την κάλυψη πρόσθετων εξόδων που έχουν προκύψει. Η υπόθεση φούντωσε όταν το περιοδικό National Enquirer απείλησε να δημοσιεύσει προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού. Ο Μπέζος είχε πάρει τότε την πρωτοβουλία να αποκαλύψει δημόσια την ύπαρξή τους, κατηγορώντας ανοιχτά τον αδερφό της Σάντσεζ για την εμπλοκή του στη διαρροή.
Ο Μάικλ Σάντσεζ επιμένει: «Είναι ψεύτες»
Από την πλευρά του, ο Μάικλ Σάντσεζ έχει αρνηθεί πως διέρρευσε «άσεμνες» φωτογραφίες, αν και παραδέχτηκε ότι μοιράστηκε άλλες πληροφορίες με την American Media. Δημοσίευμα των New York Times είχε αποκαλύψει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας μεταξύ του και του εκδοτικού ομίλου. Το 2020 είχε καταθέσει μήνυση κατά του Μπέζος για συκοφαντική δυσφήμηση, όμως το δικαστήριο του Λος Άντζελες απέρριψε την αγωγή του, με τον δισεκατομμυριούχο να κερδίζει ήδη 218.385 δολάρια για νομικά έξοδα. Παρ’ όλα αυτά, ο Μάικλ δεν το βάζει κάτω, συνεχίζοντας να επιτίθεται λεκτικά στο ζευγάρι, το οποίο αποκαλεί «ψεύτες», ενώ χαρακτηρίζει το αμερικανικό νομικό σύστημα «διεφθαρμένο».
Το σίγουρο είναι ότι η διαμάχη αυτή δύσκολα θα λήξει σύντομα — και το προσωπικό παραμένει πιο πολιτικό και πιο δημόσιο από ποτέ.
Jeff Bezos, Lauren Sanchez want $190K in legal fees from her brother, Michael, in legal war https://t.co/PieoOYWx2P pic.twitter.com/UAXG5H7gcJ
— Page Six (@PageSix) August 8, 2025

-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Λένα Σαμαρά: Το τελευταίο “αντίο” στην κόρη του Αντώνη Σαμαρά
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Συντετριμμένοι ο Αντώνης και η Γεωργία Σαμαρά στην κηδεία της κόρης τους
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 ώρες ago
Στο skiathos Palace Ζέττα Μακρή Θανάσης Μαμακος Ρενα Καραλαριωτου Αχιλλέας Ζησης
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες ago
Στο skiathos Palace Ζέττα Μακρή Θανάσης Μαμακος Ρενα Καραλαριωτου Αχιλλέας Ζησης
-
ΒΟΛΟΣ18 ώρες ago
Πέθανε ο 56χρονος επιχειρηματίας Θεόδωρος Μεσημβρινός, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Λένα Σαμαρά: Το τελευταίο “αντίο” στην κόρη του Αντώνη Σαμαρά
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Κατήγγειλε φίλο του για κλοπή 100.000 ευρώ από το σπίτι του
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα 11 Αυγούστου