LIFESTYLE
Ο Δημήτρης Φιλιππίδης αποκαλύπτει: Το τελεσίγραφο στον πατέρα του και ο τρόμος των δικαστηρίων (Βίντεο)
Δημήτρης Φιλιππίδης: Το τελεσίγραφο πριν τη δραματική σχολή
Ο Δημήτρης ξεκαθάρισε πως η ανεξαρτησία είναι για εκείνον αδιαπραγμάτευτη:«Δεν επιτρέπω να με βοηθάει το επίθετο. Έχω θέσει πάρα πολύ αυστηρά όρια στον πατέρα μου σε σχέση με το αν θέλω να με βοηθήσει ή όχι, χωρίς να με ρωτήσει». Αποκάλυψε μάλιστα την έντονη συζήτηση που είχε μαζί του πριν ξεκινήσει τις σπουδές του: «Πριν μπω στη σχολή, τον έπιασα μια μέρα και του είπα ότι, επειδή με βλέπω να πηγαίνω προς αυτή την κατεύθυνση, να μη διανοηθεί να κάνει κάτι που θα με βάλει σε σκέψεις για το αν αξίζω να είμαι εκεί που είμαι. Είμαι πολύ σκληρός με τον εαυτό μου και δε θα άντεχα να υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία μέσα μου για το αν αξίζω να είμαι κάπου ή όχι. Έξω είναι λογικό να υπάρχει αμφισβήτηση και καλώς θα υπάρξει».
Σύγκριση, δικαστήρια και η ανάγκη για ηρεμία
Σχολιάζοντας τη σύγκριση με τον πατέρα του, ο Δημήτρης εμφανίζεται συνειδητοποιημένος:«Τι να με τρομάξει στη σύγκριση με τον πατέρα μου; Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό. Με εκνευρίζει λίγο το γεγονός ότι σε αυτά τα πράγματα κάνουμε λίγο τους σοκαρισμένους». Η δικαστική διαμάχη όμως άφησε το αποτύπωμά της, και ο νεαρός ηθοποιός παραδέχεται: «Στην αρχή ήταν πολύ τρομακτικό. Όλα συνηθίζονται. Ό,τι έρχεται, κάποια στιγμή γίνεται κανονικότητα. Τι να κάνεις; Μπαίνει στην καθημερινότητά σου αυτό».
Παράλληλα, δεν έκρυψε την πικρία του για τις κοινωνικές απώλειες που βίωσε: «Απογοητεύτηκα από ανθρώπους που ήταν δίπλα μου και έφυγαν αλλά δε μπορώ να κρατήσω κακία για τίποτα στην πραγματικότητα. Αν κάποιοι έκριναν ότι ήθελαν να φύγουν από κοντά μου, εντάξει, δεν πειράζει». Κλείνοντας, ο Δημήτρης Φιλιππίδης εξέφρασε την επιθυμία του για ηρεμία και απομάκρυνση από την ένταση των προηγούμενων ετών: «Είναι τόσο μεγάλο σε διάρκεια αυτό το πράγμα. Το 2021 που ξεκίνησε ήμουν 23. Από τα 23 μου μέχρι σήμερα που είμαι 28 αντιμετωπίζω αυτό το πράγμα… Θέλω λίγο μια ηρεμία. Ούτε δικαστήρια, ούτε δηλώσεις, θέλω μια ηρεμία».
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΞέφυγαν κλέφτες μετά την τρελή καταδίωξη από την Αστυνομία
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΣυναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα, στο νοσοκομείο ένας άνδρας
-
LIFESTYLE23 ώρες agoΚατερίνα Καραβάτου: Η απάτη με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Κωστόπουλο – “Προσπαθήσαμε με τον Κρατερό να βρούμε άκρη” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΟικογένεια αγριογούρουνων έκανε τη βόλτα της στον αστικό ιστό (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΣε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο άντρας που απεγκλώβισε η Πυροσβεστική (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΈπεσε στο κενό ενώ φρόντιζε τον υπερυψωμένο κήπο της
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες agoΈκρηξη σε εργοστάσιο στην Περιβόλα (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες agoΝεκρός ένας 55χρονος στον ΒΟΑΚ, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα








