Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο Δήμος Σοφάδων τίμησε τη μνήμη του Γενικού Αρχηγού της Θεσσαλικής Επανάστασης Κωνσταντίνου Ι. Ισχόμαχου

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Ο Κωνσταντίνος Ισχόμαχος αποτέλεσε μια εμβληματική μορφή του απελευθερωτικού αγώνα και την ενσωμάτωση της Θεσσαλίας με την υπόλοιπη μικρή Ελλάδα το 1881.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΗ εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Σοφάδων και έγινε στο χώρο του Ηρώου που ανεγέρθηκε στην πλατεία, η οποία φέρει το όνομα του Λοχαγού, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, των βουλευτών κκ Γιώργου Κωτσού και Ασημίνας Σκόνδρα, του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου, του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Δημ. Αναγνωστόπουλου, των περιφερειακών συμβούλων κ. Λίας Ρογγανάκη και Νίκου Καραγιάννη, των αντιδημάρχων Σοφάδων κκ Αθ. Σαμαρά, Αθ. Παππά και Γ. Τσιώτα, της προέδρου της ΔΗΚΟΙΕΣ κ. Θ. Καφάση, του προέδρου της ΤΚ Λουτρού κ. Χαράλαμπου Χατζή και του τοπικού Συμβουλίου, δημοτικών συμβούλων, πρόεδρων και εκπροσώπων Συλλόγων και φορέων.   Κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκε αναλυτικά η καθοριστική προσφορά του Λοχαγού Κ.Ι. Ισχομαχου στον απελευθερωτικό αγώνα αλλά και τα διαχρονικά μηνύματα που σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ.

Αρχικά τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση από το Σεβασμιότατο κκ Τιμόθεο και ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί. 


Χαιρετισμοί

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας σημείωσε μεταξύ άλλων:


«Το γεγονός ότι ο λοχαγός Κωνσταντίνος Ισχόμαχος ήταν εκ των πρωτεργατών της Θεσσαλικής επανάστασης δίνοντας τον τόνο και την ευκαιρία για την απελευθέρωση της ευρύτερης περιοχής, είναι ένα στοιχείο που μας κάνει όλους να στεκόμαστε ευλαβικά και να τιμάμε τη μνήμη του. Είναι η ελάχιστη υποχρεώση της σημερινής γενιάς να θυμάται και να τιμά τους αγωνιστές και τους ήρωες που μας έδωσαν τη δυνατότητα να ζούμε σε μια ελεύθερη πατρίδα.»

Ακολούθως ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος τόνισε:


«Ο Δήμος Σοφάδων τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Ισχόμαχου.  Χρέος μας είναι να σταθούμε στο ύψος της παρακαταθήκης και όταν παραδώσουμε τη σκυτάλη στις επερχόμενες γενιές να τους δώσουμε και κίνητρο να διατηρήσουν τη μνήμη και τους αγώνες όσων θυσιάστηκαν για την πατρίδα ζωντανές»

Από την πλευρά του ο βουλευτής κ. Γιώργος Κωτσός επεσήμανε:


«Να θυμίσω αυτό που είπε ο εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς «Η μεγαλοσύνη των εθνών δε μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδίας το πύρωμα μετριέται και το αίμα». Αυτό το απείδειξε περίτρανα ο Κωνσταντίνος Ισχόμαχος όπως και πολλοί άλλοι ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους και αποτελούν σύμβολα στη σημερινή εποχή. Και σήμερα αυτό το μήνυμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, διότι βλέπουμε την επιθετική ρητορική της γείτονας χώρας. Ξεχνά όμως  στην ψυχή των Ελλήνων η διάθεση όλων να υπερασπιστούν και την τελευταία σπιθαμή της πατρίδας μας παραμένει άσβεστη. Η δύναμη της ψυχής των εθνών είναι πιο ισχυρή από τη δύναμη των όπλων. Είμαστε υπερήφανοι για όλους εκείνους που με τις πράξεις τους και τον αγώνα τους δίνουν αυτά τα μηνύματα και στην σύγχρονη γενιά.»

Εν συνεχεία η βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα ανέφερε:


«Καταθέτουμε το σεβασμό μας στη μνήμη του Κωνσταντίνου Ισχόμαχου που έδωσε και τη ζωή του για να μπορούμε να ζούμε σήμερα ελεύθερα. Είναι χρέος μας να διατηρήσουμε ζωντανές τις θυσίες που έκαναν. Η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι δεδομένες. Και το διαπιστώσαμε ακόμη και με την πανδημία. Εχουμε χρέος απέναντι στους προγόνους μας αλλά και τους απογόνους μας να διατηρήσουμε τη χώρα ελεύθερη, όπως την παραλάβαμε.»

Η πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Λουτριωτών «Κωνσταντίνος Ισχόμαχος» και  εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» κ.  Αναστασία Μπαλαμπάνη υπογράμμισε στο χαιρετισμό της:


«Σας καλωσορίζω στη απόδοση φόρου τιμής στη μνήμη του συμβόλου ηρωισμού, αυταπάρνησης και θυσίας, του αγνού πατριώτη Κωνσταντίνου Ισχόμαχου. Η αίγλη του ήρωα θα ακολουθεί το μνημείο που έχει ανεγερθεί στην ομώνυμη πλατεία  με τη φράση από τους στίχους μιας απ΄τις χαμένες τραγωδίες του Ευριπίδη  «Όλβιος όστις ιστορίης έσχεν μάθησιν», δηλαδή τυχερός όποιος διδάχτηκε ιστορία. Εχει αποδειχθεί στην πράξη πως όποιοι λαοί ξεχνούν την ιστορία τους χάνονται και ως έθνη. Κάποιοι μας κρίνουν και υποστηρίζουν ότι ζούμε για να προβάλουμε την ένδοξη ιστορία μας με εορτασμούς και εκδηλώσεις. Αποψή τους, σαφώς μικρόψυχη. Δικοί μας υποχρέωση, των Ελλήνων, των φορέων, των θεσμών είναι να μην λησμονούμε, να τιμάμε και να μας ενώνουν σπουδαία γεγονότα της  μοναδικής μακραίωνης πορείας μας. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ΤΚ Λουτρού και στο Δήμο Σοφάδων που καθιέρωσε τον εορτασμό. Τιμούμαι όσους θυσιάστηκαν για την πατρίδα και αυτούς που συνεχίζουν μέχρι σήμερα κάθε μορφής αγώνα για το καλό του τόπου.»

Τέλος σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αγραφιώτικων Χωριών κ. Βασίλης Τσαντήλας


Κεντρική ομιλία

Μετά το πέρας των χαιρετισμών πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας κ. Ιωάννη Ντενησιώτη. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:


   Θα κούραζα το ακροατήριο αν έλεγα τι έχει κάνει και από ποιες θέσεις ευθύνης υπηρέτησε την αγαπημένη μας Πατρίδα το άξιο τέκνο της Κων/νος Ισχόμαχος.

    Ο Κων/νος Ισχόμαχος πίστευε στη Μεγάλη Ιδέα. Πίστευε ότι αρκεί μια ρωγμή για να μπει το φως. Πίστευε ότι η σταγόνα γίνεται ρυάκι κι αυτό χείμαρρος, ποτάμι, πέλαγος, ωκεανός.

     Με αυτά τα πιστεύω ίδρυσε την εταιρεία «Αδελφότης» με σκοπό την αφύπνιση των υπόδουλων Ελλήνων, ώστε να προκαλέσουν γενικές εξεγέρσεις σε Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη.

   Στη Θεσσαλική Επανάσταση του 1878 συγκρότησε δικό του επαναστατικό σώμα διαθέτοντας το σύνολο της οικογενειακής του περιουσίας.

Το Γενικό Αρχηγείο της Επανάστασης το εγκατέστησε εδώ που βρισκόμαστε τώρα, στο Λουτρό της Καρδίτσας. Εδραίωσε την Επανάσταση στο θεσσαλικό κάμπο δίνοντας άνισες αριθμητικά μάχες, έχοντας στο πλευρό στο πλευρό του παλικάρια, με τεράστια ψυχικά αποθέματα θάρρους και γενναιότητας, στοιχεία τα οποία έκριναν τις μάχες με νίκη των ελληνικών όπλων.

Η δικαίωση των θυσιών του 1878 ήρθε το 1881, όταν η Θεσσαλία μας προσαρτήθηκε στον κορμό της Μητέρας Ελλάδας.

    Τιμήθηκε ο Κων/νος Ισχόμαχος από την Πατρίδα με παράσημα, βαθμούς αλλά και με την έδρα του Βουλευτή Λάρισας.

      Το ήθος αυτού του ανδρός φάνηκε μια φορά ακόμα διαθέτοντας τη βουλευτική του αποζημίωση για τις ανάγκες της ιδιαίτερης Πατρίδας του.

       Φτωχοί οι πρόγονοί μας το 1878, πλούσιοι όμως στα ιδανικά και στις αξίες γαλουχήθηκαν στην Μεγάλη Ιδέα. Σκοπός της ζωής τους να ελευθερώσουν τις χαμένες αλλά όχι ξεχασμένες Πατρίδες.

       Διπλασίασαν με το αίμα τους την Ελλάδα μας. Στο απόγειο της δόξας μας είχαμε Ανατολική Θράκη, Ίμβρο, Τένεδο και την περιοχή της Σμύρνης μας, το στολίδι της Μικράς Ασίας, το καμάρι της Ελληνικής Ιωνίας.

       Σήμερα πού είμαστε , φίλοι και φίλες, από πλευράς ιδεών;

       Έχουμε έναν παρατεταμένο υβριδικό πόλεμο ετών από τη γείτονα Τουρκία, η οποία πλέον απειλεί από τα πιο επίσημα χείλη, Προέδρου και Υπουργού Εξωτερικών ότι τα νησιά μας και τα καταγάλανα νερά που τα βρέχουν δεν είναι ελληνικά, αλλά ανήκουν στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, άρα σε αυτούς.

     Το Αιγαίο Πέλαγος, το ελληνικό Αιγαίο Πέλαγος το ονομάζουν με περίσσιο θράσος θάλασσα των νήσων.

     Απειλούν τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας γιατί επισκέπτεται την ελληνική Ψέριμο.

     Είμαστε έτοιμοι να πούμε «Μολώνλαβέ».

     Είμαστε έτοιμοι να πούμε «έως τον έτερο προσπέσει».

      Είμαστε έτοιμοι να πούμε «απάντων τιμιώτερον εστί η Πατρίς».

        Ο Θεός μας έδωσε το καλύτερο κομμάτι της γης. Μας επέλεξε όχι τυχαία. Μπορεί να έχουμε τις αδυναμίες μας, τα ελαττώματά μας, αλλά την κρίσιμη στιγμή , στο τελευταίο λεπτό, όλοι μας κρύβουμε μέσα μας το πνεύμα του Κων/νου Ισχόμαχου. Χωρίς να σκεφτούμε, γέρνουμε προς το σωστό, το καλό, το πρέπον.

     Ας είμαστε , φίλοι και φίλες, ενωμένοι, μονιασμένοι , σε μια μόνο φανέλα, τη Γαλανόλευκη και κάτω από τη σκέπη της Παναγίας μας κι όλων των Αγίων μας. Ας προτάξουμε τα στήθη μας ως ανθρώπινο τείχος σε κάθε επίβουλο, σε κάθε βάρβαρο.

       Πιστεύουμε στη Μεγάλη Γαλάζια Πατρίδα μας. Πιστεύουμε στα σύνορα της ψυχής μας. Πιστεύουμε στη Μεγάλη Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.

      Τελειώνω με τα λόγια του Μεγάλου Παύλου Μελά:

              Αν οπισθοχωρήσω, εκτελέστε με.

              Αν προχωρήσω, ακολουθήστε με.

                Αν σκοτωθώ, εκδικηθείτε με.

      Αθάνατοι όσοι θυσιάστηκαν για την Πατρίδα.

        Ζήτω η Ελλάδα μας, η Μεγάλη Ελλάδα μας.

Κατάθεση στεφάνων

Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων προ του ηρώου από τον  Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, το Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο, το βουλευτή κ. Γιώργο Κωτσό, τη βουλευτή κ. Ασημίνα Σκόνδρα, το πρόεδρο της ΤΚ Λουτρού κ. Χαράλαμπο Χατζή, το θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημ. Αναγνωστόπουλο, τον εκπρόσωπο της Ενωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού παράρτημα. Καρδίτσας κ. Στέργιο Γκαντή, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Καρδίτσας κ. Ιωάννη Ντενησιώτη, την πρόεδρο του Λαογραφικού Συλλόγου Λουτρού κ. Βασιλική Κολοβού, τον Αναπληρωτή Διοικητή ΑΤ Σοφάδων Αστυνόμο Β’ κ. I. Καψάλη, το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Λουτριωτών «Κωνσταντίνος Ισχόμαχος» κ. Κώστα  Γιαννόπουλο.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τήρηση ενός λεπτού σιγής και τον Εθνικό Ύμνο.
 

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ο κουρνιαχτός τους κρατάει «έγκλειστους» στα σπίτια τους αυγουστιάτικα… (φωτο) –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα έργα προχωρούν με αργούς ρυθμούς στο ύψος της οδού Κραννώνος στη Λάρισα, καταγγέλλει στο onlarissa.gr, κάτοικος τα περιοχής, με αποτέλεσμα εδώ και πολύ καιρό στην συγκεκριμένη περιοχή να πνίγονται στην «σκόνη» λόγω των εργασιών της ΔΕΥΑΛ.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Ενώ έχουν καλύψει με αδρανές υλικό τις εκσκαφές δεν έχουν τοποθετήσει άσφαλτο», αναφέρει ο αναγνώστης της εφημερίδας στην καταγγελία του, την οποία συνοδεύει και με σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Δείτε τα όσα αναφέρει:

«Θα ήθελα παρακαλώ να αναδείξετε ένα μείζον θέμα που μας απασχολεί ως πολίτες και συγκεκριμένα στη γειτονιά μας στο ύψος της Κραννωνος.

Έχει εδώ και 1 μήνα περίπου που γίνονται έργα από τη ΔΕΥΑΛ επί των κάθετων οδών της Κραννωνος και πλέον μια βδομάδα πάνω στη Κραννώνος. Έχουμε γεμίσει χώματα μέσα στα σπίτια μας.

Τα έργα προχωρούν με αργούς ρυθμούς και ενώ έχουν καλύψει με αδρανές υλικό τις εκσκαφές δεν έχουν τοποθετήσει άσφαλτο.

Αύγουστος και δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα σπίτια μας να αερίσουμε, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης σκόνης στη περιοχή».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εκατοντάδες πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για το καμίνι που “ντουμανιάζει” Πλαταμώνα και Παντελεήμονα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Την άμεση διακοπή λειτουργίας του καμινιού που “πνίγει” κυριολεκτικά με καπνούς καθημερινά Πλαταμώνα και Παντελεήμονα απαίτησαν κάτοικοι, επαγγελματίες και παραθεριστές των δύο περιοχών με συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης στον κόμβο προς Παλαιό Παντελεήμονα στο ύψος του ξενοδοχείου Maxim, στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά που κρατούσαν πλακάτ τόνισαν πως δεν είναι δυνατόν να έχει επιτραπεί η λειτουργία μιας επιχείρησης με τέτοια δραστηριότητα και με τέτοιο αντίκτυπο σε τουριστική περιοχή και στο περιβάλλον στο συγκεκριμένο σημείο, ζημιώνοντας τον τουρισμό στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ αλλων ο Δήμαρχος Δίον – Ολύμπου κ. Γερολιόλιος, η βουλευτής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκούφα, ο Λαρισαίος επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν» κ. Βαϊούλης, πολύς κόσμος, δημοτικοί σύμβουλοι και οικογένειες της περιοχής.

Αποφασίστηκε άμεσα ο Δήμος Δίον – Ολύμπου να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να διακοπεί το συντομότερο η λειτουργία της επιχείρησης που εδώ και εβδομάδες προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

newsroom onlarissa.gr / φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
LIFESTYLE26 δευτερόλεπτα ago

O Άκης Πετρετζίκης με την έγκυο σύζυγό του και τον γιο τους στην πισίνα

ΕΛΛΑΔΑ8 λεπτά ago

Ναυάγιο Ζακύνθου: Μάζεψαν τα σκουπίδια – Οι αντιδράσεις συνεχίζονται

ΜΠΑΣΚΕΤ13 λεπτά ago

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έργο τέχνης για τα 75 χρόνια NBA! (video)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14 λεπτά ago

Βεργέτης: «Πέρασα από επαγγελματικές συνεντεύξεις για να πάω στην Ινδία» (audio)

OIKONOMIA16 λεπτά ago

Αμπέλι: Η μύγα της Μεσογείου ζημιώνει το επιτραπέζιο σταφύλι

ΚΟΣΜΟΣ17 λεπτά ago

Twitter: Πρώην υπάλληλος κρίνεται ένοχος για κατασκοπεία υπέρ της Σαουδικής Αραβίας

LIFESTYLE21 λεπτά ago

Δείχνει το τσίμπημα της θαλάσσιας ανεμώνης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ22 λεπτά ago

Πρώην υπάλληλος του Twitter κρίθηκε ένοχος για κατασκοπεία υπέρ της Σαουδικής Αραβίας

ΕΛΛΑΔΑ28 λεπτά ago

Κρήτη: Σήμερα στην ανακρίτρια ο 33χρονος στα Ανώγεια που κατηγορείται για βιασμό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ34 λεπτά ago

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη πριν τη Σλόβαν (video)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Επεισόδιο στα κεντρικά καταστήματα της ΔΕΗ στον Βόλο μεταξύ δύο πολιτών

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο

LIFESTYLE3 ημέρες ago

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Την Πέμπτη 4/8 στις 11 η απολογία του Υποδ.Πυροσβεστικής Δικηγόρος των ανηλίκων ο Σάκης Κοκκίνης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Στη θλίψη βυθίστηκε ο Αλμυρός Μαγνησίας από τον θάνατο του Παναγιώτη Αναστασίου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ17 ώρες ago

Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Τραγωδία στα νερά του Παγασητικού- Στην παραλία Σάρες κοντά στις Νηές Μαγνησίας, εντοπίστηκε νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ

Δημοφιλή