Οι παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις γίνονται ανάρπαστες από τους ντόπιους στη μακρινή Χιλή, χάρη σε έναν Έλληνα που κατάγεται από τα Φάρσαλα, τον Άρη Μπούρα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Έμαθε στους Χιλιανούς το σουβλάκι, τον μουσακά και τα γεμιστά και διατηρεί μαζί με την ομάδα του το εστιατόριο «Σαντορίνη» στην εν λόγω χώρα. Η καταγωγή του πατέρα του Άρη είναι από τα Φάρσαλα και η μητέρα του από το Βερολίνο.
Ο Άρης Μπούρας βρέθηκε στην Χιλή λόγω του γιου του διότι η μητέρα του είναι από το Σαν Ντιάγκο και διαμένουν εκεί. Ο ίδιος μιλώντας στο OPEN ανέφερε: «Όταν ήρθα στην Χιλή έκανα μια έρευνα για να δω αν τους αρέσει η ελληνική γεύση και ξεκινήσαμε να κάνουμε σουβλάκια αλλά είχαμε το πρόβλημα που θα βρούμε πίτα. Φτιάξαμε την πίτα και το σουβλάκι έγινε πραγματικά ανάρπαστο».