Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Ο φερόμενος κρυφός δεσμός, οι απειλές πριν το έγκλημα, η “θεατρική παράσταση” του 43χρονου, τα ίχνη αίματος και η μακάβρια εικόνα της σορού

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Η υπόθεση της εξαφάνισης της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά εξελίχθηκε σε τραγωδία που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Έπειτα από 22 μέρες γεμάτες εντατικές έρευνες, η κατάσταση πήρε δραματική τροπή όταν ο 43χρονος ενοικιαστής της «λύγισε» και παραδέχτηκε την δολοφονία της. Ο δράστης ομολόγησε ότι διέπραξε την αποτρόπαια πράξη μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και αποκάλυψε στους αστυνομικούς την τοποθεσία όπου είχε κρύψει το σώμα της, σε ένα χωράφι. Η σορός εντοπίστηκε σε φρικτή κατάσταση, φέροντας σημάδια άγριας κακοποίησης, ενώ βρέθηκε δεμένη και με το στόμα σφραγισμένο.  Η φρικαλεότητα αυτής της υπόθεσης έχει προκαλέσει σοκ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών του εγκλήματος. Οι αρχές αναζητούν απαντήσεις, καθώς η κοινότητα παραμένει μουδιασμένη από τη βαρβαρότητα που αναδύεται στην καρδιά μιας μικρής κοινωνίας.

Διαβάστε: Σταυρούλα Λεβεντάκη: Τι έλεγε ο 43χρονος ενοικιαστής πριν ομολογήσει τη δολοφονία – Οι συνεντεύξεις σε Live News και “Φως στο Τούνελ” (Βίντεο)

Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά: Ο φερόμενος κρυφός δεσμός και οι οι απειλές πριν το έγκλημα

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε όταν ο 43χρονος λύγισε κατά την ανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι: «Ήρθε για ακόμα μια φορά στο σπίτι. Άρχισε να μου κάνει παρατηρήσεις για κάτι ζημιές που υπήρχαν στο σπίτι. Τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, την χτύπησα στο κεφάλι, την έριξα στο πάτωμα και την τραυμάτισα με το μαχαίρι. Δεν το είχα σχεδιάσει. Όλα έγιναν μέσα στο σπίτι», φέρεται να είπε στις Αρχές. Αν και ο 43χρονος προσπάθησε αρχικά να αποδώσει τον καβγά σε παρατηρήσεις για ζημιές του σπιτιού, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA αποκαλύπτεται ένα βαθύτερα προσωπικό κίνητρο.  Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ σύμφωνα με το Mega, η 45χρονη Σταυρούλα διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον ενοικιαστή της. Το μοιραίο βράδυ, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο όταν ο δράστης της ζήτησε να χωρίσουν, καθώς είχε συνάψει σχέση με άλλη γυναίκα. Το θύμα αντέδρασε έντονα και άρχισε να τον απειλεί ότι θα αποκάλυπτε τα πάντα στη σύζυγό του, γεγονός που πυροδότησε την άγρια επίθεση.


Η «θεατρική παράσταση» του 43χρονου ενοικιαστή της Σταυρούλας

Για περισσότερες από τρεις εβδομάδες, ο 43χρονος δολοφόνος έδινε μια καλοστημένη θεατρική παράσταση. Εμφανιζόταν ψυχρός, αποστασιοποιημένος, αλλά ταυτόχρονα πρόθυμος να μιλήσει στις κάμερες για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές. Μάλιστα, σε δηλώσεις του στις 17 Ιουνίου, προσπαθούσε να παρουσιάσει το θύμα ως «παρεξηγήσιμο» και ασταθές, ενώ δεν δίσταζε να αφήνει αιχμές ακόμα και για τον αδελφό της άτυχης γυναίκας, ο οποίος κατέρρευσε όταν έμαθε τη φρικτή αλήθεια. «Αυτή τη γυναίκα δεν μπορείς να την καταλάβεις. Είναι σε παράξενη φάση, παλαιότερα έχουμε αρπαχτεί γιατί δεν ήταν με τα καλά της, ήθελε να μας πετάξει από το σπίτι», δήλωνε προκλητικά, ενώ σε άλλες συνεντεύξεις του στο MEGA ισχυριζόταν ότι έκαναν παρέα και έπιναν μπίρες.

Advertisement



Τα ίχνη αίματος και η μακάβρια εικόνα της σορού της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά

Οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή ως νούμερο ένα ύποπτο τον ενοικιαστή. Τα εργαστηριακά ευρήματα της Σήμανσης ήταν καταλυτικά. Οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στην τηλεόραση, στο πάτωμα, στη σφουγγαρίστρα, αλλά και στο αυτοκίνητο του 43χρονου, «μίλησαν» και τον ανάγκασαν να ομολογήσει.



Η εικόνα που αντίκρισαν οι Αρχές στο σημείο της ταφής ήταν σοκαριστική. Η σορός της 45χρονης ήταν άγρια κακοποιημένη
:

  • Έφερε τραύμα από βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι και δύο μαχαιριές στο στήθος.
  • Ήταν δεμένη με δεματικό (tie wrap) στα χέρια και στα πόδια.
  • Ο δράστης είχε τυλίξει το στόμα της με μονωτική ταινία 6-7 φορές.

Advertisement

Η διαδρομή των 13 λεπτών μετά τη δολοφονία

Όπως ομολόγησε ο 43χρονος, αφού τη δολοφόνησε, έβαλε τη σορό στο αυτοκίνητό του και οδήγησε μια διαδρομή 13 λεπτών και περίπου 10 χιλιομέτρων από το σπίτι του εγκλήματος. Προορισμός του ήταν τα χωράφια που διατηρούσε στον Βατόλακκο Χανίων. Εκεί, έθαψε την άτυχη Σταυρούλα δίπλα από το σημείο όπου καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης, όπου και την εντόπισαν τελικά οι αστυνομικοί με πολιτικά. Ο δράστης κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα τη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο