LIFESTYLE
Ο Γιώργος Γιαννιάς για τον Γιώργο Μαζωνάκη στο parapoliitka.gr: “Έχω ενοχληθεί από τον διασυρμό του – Είναι ψυχάρα και κορυφαίος καλλιτέχνης” (Εικόνες)
Με αφορμή όλα όσα έχουν συμβεί γύρω από τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με την οικογένειά του, ο Γιώργος Γιαννιάς μιλάει στο parapolitika.gr και στην Σάσα Σταμάτη για τη συνεργασία τους στο παρελθόν και για τη φιλία που τους ενώνει. Οι δύο τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί επαγγελματικά και έχουν μοιραστεί σκηνές, κάτι που οδήγησε σε αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση. Ο Γιαννιάς δηλώνει στενοχωρημένος από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα γεγονότα και τονίζει την αδιανόητη κατάληξη μιας οικογενειακής διαμάχης που έφτασε στα άκρα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής παράλληλα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο νέο νυχτερινό κέντρο “Simion” στον Πειραιά, στα μέσα Οκτωβρίου, μαζί με τη νέα του συνεργάτιδα Ρενέ Αγέρη. Η προσωπική του ζωή, με τη σύζυγό του Ελευθερία Παντελιδάκη και τα δύο τους παιδιά, τον Στέφανο και τον Αντώνη, αποτελεί επίσης σημείο αναφοράς, καθώς μιλάει ανοιχτά για την επιθυμία τους για ένα τρίτο παιδί και τις δυσκολίες που βλέπουν γύρω τους.
Γιώργος Γιαννιάς: «Ένας κορυφαίος καλλιτέχνης και ψυχάρα» – Η συνεργασία με τον Μαζωνάκη
Ο Γιώργος Γιαννιάς θυμάται με χαρά την επαγγελματική συνεργασία με τον Γιώργο Μαζωνάκη: «Ο Μαζωνάκης είναι ένα καταπληκτικό παιδί, είναι ψυχάρα και κορυφαίος καλλιτέχνης. Έχω δουλέψει μαζί του στο παρελθόν και ήταν από τις καλύτερες μου συνεργασίες. Θυμάμαι έναν φοβερό επαγγελματισμό μέχρι που με άφηνε να λέω τραγούδια του πριν βγει αυτός στη σκηνή».
«Με ενόχλησε ο διασυρμός» – Ο χαμός με την οικογένεια του Μαζωνάκη
Ο Γιαννιάς εκφράζει τη στενοχώρια του για την έκταση που πήρε η υπόθεση με την οικογένεια του Μαζωνάκη: «Όσο αφορά αυτά που συμβαίνουν είμαι πολύ στεναχωρημένος χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες πολλές, μ’ όλη αυτή την έκταση που πήρε και τον τρόπο που έγινε. Το θεωρώ αδιανόητο μια οικογένεια να φτάνει στα άκρα για έναν δικό της άνθρωπο. Έχω ξέρω ότι οι οικογένειες είναι ένα κάστρο, ένα φρούριο και ότι γίνεται εσωτερικά. Μ’ ενόχλησε όλος αυτός ο διασυρμός στον Μαζωνάκη. Μ’ ενόχλησε ο τρόπος. Φυσικά και μπορείς να προστατεύεις τον άνθρωπό σου αλλά μπορεί και να μην το μάθει κανείς. Χρειάζεται τρόπο, όχι κόπο».


Η νέα αρχή στο Simion και η οικογενειακή ζωή
Παράλληλα με τις δηλώσεις του για τον Μαζωνάκη, ο Γιώργος Γιαννιάς ανυπομονεί για την πρεμιέρα του στο νέο νυχτερινό κέντρο Simion, τονίζοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα είμαι σε έναν καινούργιο χώρο και για μένα θα είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα και μαζί μου θα έχω παρέα ένα νέο κορίτσι, την Ρενέ Αγέρη». Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο τραγουδιστής αναφέρει: «Όπως όλα τα ζευγάρια έχουμε περάσει και εμείς κάποιες δύσκολες στιγμές όμως η αγάπη και ο σεβασμός τα ξεπερνάει όλα. Θα θέλαμε πολύ και ένα τρίτο παιδάκι αλλά τα πράγματα στη ζωή δεν είναι τόσο ρόδινα. Βλέπουμε τις δυσκολίες που βιώνει όλος ο κόσμος και αναρωτιόμαστε πώς να φέρουμε μια νέα ζωή σ’ αυτόν τον κόσμο».

-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
Άνδρας ανασύρθηκε τα ξημερώματα χωρίς τις αισθήσεις του από κάδο ανακύκλωσης
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες ago
Δ. Κουρέτας: Σε λειτουργία απολυμαντικοί σταθμοί σε όλη τη Θεσσαλία
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago
Γνωστοί του 40χρονου που βρέθηκε νεκρός στον κάδο ανακύκλωσης αφήνουν λουλούδια στο σημείο
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Αιφνίδιος θάνατος κυνηγού, τον βρήκαν οι φίλοι του χωρίς τις αισθήσεις του
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago
Κλείνουν δύο σταθμοί του μετρό με εντολή της ΕΛΑΣ, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
-
LIFESTYLE22 ώρες ago
Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε μήνες (Βίντεο)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ19 ώρες ago
«Η χώρα πρέπει να γυρίσει σελίδα»: Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για τη συνέντευξη Μητσοτάκη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες ago
Έβαλε το χέρι του στο αριστερό της πόδι και τη θώπευσε- Καταδίκη 54χρονου