Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Ο Greek Freak μιλά για όλα στον Αρναούτογλου

Published

on

giannis antetokounmpo the2nightshow.jpg

Μια συνέντευξη – γεγονός φέρνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», καθώς φιλοξενεί για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak κάθεται απέναντί του σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, γεμάτη αλήθειες, συγκίνηση και προσωπικές εξομολογήσεις. Όπως φαίνεται στο διαφημιστικό τρέιλερ που ήδη προβάλλεται, ο Γιάννης αποκαλεί τον παρουσιαστή «κύριε Γρηγόρη» και θυμάται τον πατέρα του να βιάζεται να επιστρέψει σπίτι για να παρακολουθήσει το «Πολύ την Κυριακή». Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη θα προβληθεί τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξέσπασε με αφορμη την οικογένεια του – “Μην ανεβάσετε ξανά τα παιδιά μου σε καμία πλατφόρμα”

Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Η πίεση είναι προνόμιο” – Οι στιγμές αμφιβολίας και η επιστροφή στην αγάπη για το μπάσκετ

Πρόσφατα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στον Χάρη Σταύρου για το Sport24, παραχωρώντας μια εκ βαθέων εξομολόγηση. Ανάμεσα στα θέματα που άνοιξε, ήταν η πορεία του στο NBA, οι στιγμές που ένιωσε να λυγίζει, αλλά και ο τρόπος που ξαναβρίσκει τη χαρά μέσα από την Εθνική ομάδα. «Η πίεση είναι προνόμιο, αλλά αυτό το κατάλαβα από τα 28», παραδέχεται. Θυμάται περιόδους που έμπαινε στο γήπεδο χωρίς όρεξη, που τελείωνε ο αγώνας και ένιωθε ανακούφιση που μπορεί να πάει σπίτι στα παιδιά του. Περιγράφει βραδιές που, ακόμα και μετά από μεγάλα παιχνίδια όπως με τους Λέικερς, έλεγε «παιδιά, δεν μπορώ άλλο να παίξω μπάσκετ». Οι απαιτήσεις, η ρουτίνα και ο τελειομανής χαρακτήρας του τον έκαναν πολλές φορές να αισθανθεί ότι το παιχνίδι έγινε απλώς… δουλειά. «Κάποιες φορές που παίζω στην Εθνική, ξαναερωτεύομαι το μπάσκετ», λέει συγκινημένος, εξηγώντας ότι εκεί θυμάται το «γιατί» πίσω από όσα κάνει.

Διαβάστε: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην Αθήνα μόνιμα η οικογένειά του – Τα παιδιά του ξεκίνησαν να πηγαίνουν νηπιαγωγείο στο Κολλέγιο Αθηνών

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πατέρας που του λείπει, οι δυσκολίες και η εκκλησία που στάθηκε δίπλα τους

Σε ένα από τα πιο συγκινητικά σημεία της συνέντευξης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρεται στον πατέρα του, μιλώντας με τρυφερότητα και ευγνωμοσύνη. Ο θάνατός του άφησε ένα τεράστιο κενό, αλλά και μια παρακαταθήκη. «Ναι, ο πατέρας μου σίγουρα μου λείπει. Όχι μόνο σε μένα, σε όλη την οικογένειά μου. Ξέρω ότι μας βλέπει από ψηλά και είναι περήφανος», λέει. Για να τιμήσει τη μνήμη του, έχει ιδρύσει ένα ίδρυμα στήριξης ανθρώπων με οικονομικές δυσκολίες, θέλοντας να δώσει πίσω όσα εκείνοι κάποτε έλαβαν. Θυμάται χαρακτηριστικά τη βοήθεια που δέχθηκαν από ιδρύματα και την Εκκλησία, που τους παρείχαν φαγητό και βασικά αγαθά σε δύσκολες εποχές. «Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους δεν θα ήμασταν εδώ. Και προσπαθώ να κάνω το ίδιο», εξομολογείται, συγκινώντας.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο