LIFESTYLE
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είδε το Μπουλς – Θάντερ στο United Center: Η συνάντηση με τους θρύλους Κούκοτς και Πάξον (Εικόνες)
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η συνάντηση με τους θρύλους Κούκοτς και Πάξον στο Σικάγο
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο, ο Αργυρός είχε την ευκαιρία να συναντήσει έναν από τους θρύλους των Μπουλς, τον Τόνι Κούκοτς. Ο Κροάτης παλαίμαχος φόργουορντ αποτέλεσε βασικό μέλος της ιστορικής ομάδας του Σικάγο τη δεκαετία του ’90, όταν οι “Ταύροι” κυριαρχούσαν στο NBA δίπλα στον Μάικλ Τζόρνταν. Στο περιθώριο της αναμέτρησης, ο Αργυρός είχε επίσης την ευκαιρία να συναντήσει και τον Τζον Πάξον, έναν ακόμη άνθρωπο που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην ιστορία της ομάδας του Σικάγο.
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ14 ώρες agoΤι σηματοδοτούν οι τοποθετήσεις των νέων προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoLive: Toυλάχιστον 8 νεκροί από το χτύπημα της Γέφυρας στην Τεχεράνη – Nέες απειλές Ιράν για χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΟι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη στο χειρουργείο
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες agoΘεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 77χρονη που διώκεται για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΚαιρός: Η κακοκαιρία "Erminio" έφυγε, αλλά ο χειμώνας… μένει – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες (Βίντεο)
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ15 ώρες agoAντιδράσεις και σχόλια της αντιπολίτευσης για τον ανασχηματισμό
-
ΒΟΛΟΣ9 ώρες agoΜε χαρούμενες φωνές γέμισαν σήμερα τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου- Μικρές «Λαζαρίνες» τραγούδησαν τα κάλαντα του Λαζάρου
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ22 ώρες agoΔιεύθυνση Επίλυσης Διαφορών: Στο «καλάθι» σχεδόν το 80% των προσφυγών για φόρους και πρόστιμα – Η σχέση με την «έκρηξη» κατασχέσεων









