Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, απειλεί ότι τελικός στόχος της Μόσχας στη σύγκρουση είναι «να χτίσει επιτέλους μια ανοιχτή Ευρασία – από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ»

Για την οικοδόμηση μιας «ανοιχτής Ευρασίας από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ» κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας και πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος επανέρχεται με νέες εμπρηστικές δηλώσεις.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στη μακροσκελή ανάρτησή του στο Telegram, ο Μεντβέντεφ επαναλαμβάνει εκ νέου τους  ισχυρισμούς του Κρεμλίνου για «ναζιστές» στην Ουκρανία, λέγοντας ότι «το παθιασμένο τμήμα των Ουκρανών προσεύχεται για το Τρίτο Ράιχ τα τελευταία 30 χρόνια», ενώ αναφέρεται στο βομβαρδισμό του μαιευτηρίου της Μαριούπολης και στη σφαγή στην Μπούκα ως ψευδείς ειδήσεις.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Παράλληλα, πάντα στη γραμμή του Κρεμλίνου, συνεχίζει να αμφισβητεί την Ουκρανία ως ανεξάρτητη χώρα, αναφερόμενος σε «ψευδοϊστορία του ουκρανικού κράτους».

Ωστόσο, ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, απειλεί ότι τελικός στόχος της Μόσχας στη σύγκρουση είναι «να χτίσει επιτέλους μια ανοιχτή Ευρασία – από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Με αντίποινα απειλεί ο Πούτιν για την «εθνικοποίηση» ρωσικών περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό